Vengrija: Sorošas kišasi į parlamento rinkimus. Viktoras Orbanas perspėja vengrus apie gresiančius pavojus šaliai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-04-05 10:50:40, skaitė 621, komentavo 1

Vengrija: Sorošas kišasi į parlamento rinkimus. Viktoras Orbanas perspėja vengrus apie gresiančius pavojus šaliai

https://1.bp.blogspot.com/-Dor6QeUGXr8/WsWVeRt4DaI/AAAAAAAAJGE/UDVm80vDv88FrxdCIhgtTkJlszwNWvjvACLcBGAs/s1600/NJPjpSgP.jpg

Balandžio 8 dieną Vengrijoje vyks parlamento rinkimai, kurie nulems, ar Vengrijoje toliau sparčiai vystysis ekonomika, o vengrų tauta turės savo nacionalinę valstybę, ar globalistams pavyks nuversti Vikroro Orbano vyriausybę, Vengriją padaryti imigracine valstybe, į kurią Sorošo kompanija planuoja atvežti šimtus tūkstančių Afrikos ir Azijos kolonistų, geresnio gyvenimo ieškotojų, melagingai vadinamų „pabėgėliais.“

Kaip rašo Breitbart, Vengrijos vyriausybės spaudos sekretorius dr.Zoltan Kovač (Zoltán Kovács), pasiremdamas The Jerusalem Post audio įrašu, teigė, kad Sorošo NVO užsiima lobistine veikla Vokietijoje prieš Vengriją ir vykdo per šią šalį spaudimą Vengrijos antimigracinei politikai.

Kovač sekmadienį vyksiančius rinkimus, kuriuose, kaip skelbia gyventojų apklausos, trečią kartą turėtų laimėti premjeras Viktoras Orbanas, pavadino „lemiama kova“ su Sorošo organizacijomis.

„Žmonės gali lemti, ar Vengrija pasiliks vengrų tautos valstybe ar imigrantų. Būtent todėl vyriausybė įspėja vengrus dėl grėsmės mūsų kultūrai, mūsų civilizacijai, mūsų papročiams“, - pasakė jis.

Teisingumo ministerijos atstovas Károly Kontrát taip pat patvirtino, kad „jeigu Sorošo kandidatas balandžio 8 dieną ateis į valdžią, jis pavers Vengriją į imigracinę valstybę, ir tai reikš esamos saugumo sistemos pabaigą“. Jis nurodė į Vakarų Europoje nusikalstamumo augimą ir terorizmą, kas yra tiesioginė masinės imigracijos pasekmė.

Breitbart trečiadienį pranešė, kad Associated Press (AP) žinių agentūra paskelbė feikinį straipsnį, kuriame Sorošo NVO apmokami Lenkijos „ekspertai“ juodino Vengrijos vyriausybės politiką, vadino ją „kraštutinių dešiniųjų“ vyriausybe.

9d212e1c19d641c1b8713a6b9e8f9a0e.jpeg

Orbanas perspėja vengrus dėl imigracijos bangos: „Tiesiog vienas neteisingas žingsnis, viena klaida rinkimuose, ir mes nepažinsime Budapešto“

Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas balandžio 4 dieną, parlamento rinkimų išvakarėse, perspėjo rinkėjus apie šaliai gresiantį mirtiną pavojų – naują imigracijos bangą.

Universiteto naujo kampuso atidarymo kalboje Viktoras Orbanas be kita ko pasakė: „Mes garantuojame, kad Budapeštas ir toliau liks gražus, reikšmingas ir saugus miestas“.

Jo žodžiais, imigracija grasina visų pirma Budapeštui ir jo gyventojams, o užtvara, pastatyta prie pietinės valstybės sienos, gina visų pirma sostinę.

„Mes, vengrai, turime vieną tėvynę. (...) Pakanka vieną kartą priimti neteisingą sprendimą, padaryti neteisingą žingsnį, ir negalima bus sustabdyti kritimo žemyn.“

„Šiandien vėl nori iš mūsų atimti tėvynę“.

„Mūsų priešininkai neturi intereso, kad Vengrija turėtų stiprią ir gerai dirbančią vyriausybę; jie nori silpnos valstybės ir silpnos vyriausybės, kuri vykdys jų komandas“.

Orbanas tvirtino, kad opozicija dirba pagal Sorošo nurodymus, kuris nori atvežti į Europą milijonus imigrantų.

„Mums Vengrija – svarbiausia. Mes patys norime rašyti savo ateitį, vengriškai“ – pažymėjo Orbanas.

Lenkų portalo wPolytice duomenimis, gyventojų apklausos Vengrijoje rodo, kad prieš rinkimus valdančioji Fides ir Krikščionių-demokratų liaudies partijos koalicija turi milžinišką persvarą prieš varžovus. Juos palaiko 27-41% apklaustųjų, antroje vietoje partija Jobbik 9-18 procentai. Koalicija Vengrijos socialistų partijos ir Dialogo partijos - 5-12 procentai. Neapsisprendę 28-39%.

Nuorodos:

http://www.breitbart.com/london/2018/04/04/hungary-george-soros-interferes-election-ngos-media/

https://wpolityce.pl/swiat/388825-orban-przestrzega-wegrow-przed-imigracyjna-fala-wystarczy-jedna-zla-decyzja-jedne-chybione-wybory-i-nie-poznamy-budapesztu