Vengrai po Fides pergalės ruošiasi išspirti lauk Sorošą ir jo NVO. Lietuviška feikinė MIP liūdi dėl Orbano pergalės

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-04-09 16:42:25, skaitė 814, komentavo 3

Vengrai po Fides pergalės ruošiasi išspirti lauk Sorošą ir jo NVO. Lietuviška feikinė MIP liūdi dėl Orbano pergalės

https://2.bp.blogspot.com/-8fB7LxZ0HM0/WstOSULClGI/AAAAAAAAJLY/9rRqWumzHOsX8yib3FAD3R83gkYUJ3yeACLcBGAs/s1600/ODI1L3VfMS9jY18xZWNlMi9wLzIwMTgvMDQvMDkvODI1LzM2MC8zN2UxOTk0ZjY4MGU0ZGU2YWViMGUwNTQ1YzM4YjYzNy5qcGVn.jpeg

Fides triumfuoja. Ji užsitikrino konstitucinę daugumą! Lietuviškos feikinės MIP pranešimai šokiruoja! Dėl Orbano pergalės jos liūdi! Už ką jūs, feikinės lietuviškos MIP parsidavėliai? Už Sorošą? Už nacionalinių valstybių, už Europos tautų sunaikinimą? Jeigu jūs būtumėte Lietuvos patriotai, jūs nevadintumėte Orbano koalicijos „populistais“, „kraštutiniais dešiniaisiais“, „demokratijos priešais“ ir t.t. Jūs judai, jūs parsidavėliai, jūs esate Lietuvos duobkasiai, o jūsų nupirktos MIP yra feikinės ir š. vertos.

Fides ruošiasi smūgiui!

Vengrų valdančiosios partijos Fides spaudos sekretorius Janos Halasz žada, kad jau gegužę bus priimtas antimigracinis paketas. Jis uždraus veiklą organizacijų, kurios skatina imigraciją.

Viktoras Orbanas pasakė: „Vengrija yra drąsių žmonių šalis, kurie sekmadienį aiškiai pasakė Europai, kad toliau tai negali būti“.

Halasz paskelbė televizijoje M1, kad, įvertinant tai, kad valdančioji koalicija gavo konstitucinę 2/3 daugumą vietų parlamente, antimigracinis paketas gali būti priimtas vienas iš pirmųjų. Naujasis parlamentas susirinks ne anksčiau balandžio pabaigos, o paketas gali būti svarstomas gegužę. Holasz žodžiais, tai suvereniteto ir šalies saugumo klausimas.

Lenkų prtalas wPolytice pažymi, kad antimigracinis paketas pradėtas svarstyti vasario pabaigoje ir buvo paskelbta, kad balsavimas dėl jo vyks tiktai po parlamento rinkimų.

Halasz pasakė, kad Fides nesitikėjo tokios triuškinamos pergalės. Jo žodžiais, žmonės suprato, kad rinkimai turės lemiamą įtaką šalies likimui.

6607697F-BF1D-4D50-B8B7-0846DE065832-640x480.png

Antimigracinis paketas numato, kad visos su migracija susietos organizacijos privalės gauti VRM leidimus, jos privalės mokėti 25 procentų pajamų mokestį nuo lėšų, gaunamų iš užsienio, šios organizacijos ir asmenys negalės veikti arčiau 8 kilometrų nuo Vengrijos sienos. Užsieniečiams gali būti draudžiama užsiimti šia veikla visoje Vengrijos teritorijoje.

Po sekmadienio rinkimų 199 vietų parlamente 133 vietas turės Fides-KDNP (66,83%), Jobbik - 26, Vengrų socialistų partija ir partija Dialogas – 20, Demokratinė koalicija – 8.

Galutiniai rinkimų rezultatai bus paskelbti ateinantį šeštadienį.

Viena aišku, tokių skvernelių ir grybauskaičių, kurie į Lietuvą veža okupantus iš Afrikos ir Azijos, po rinkimų Vengrijoje tikrai neliks, jie bus uždrausti. Ar ne laikas mums uždrausti skvernelius ir grybauskaites, kitus Lietuvos naikintojus?

https://wpolityce.pl/swiat/389431-fidesz-idzie-za-ciosem-rzecznik-wegierskiej-partii-rzadzacej-zapowiada-juz-w-maju-moze-zostac-przyjety-pakiet-antyimigracyjny