Tarptautinė Kosmonautikos diena

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://vk.com/id463585649?w=w... 2018-04-12 20:19:06, skaitė 1039, komentavo 2

Tarptautinė Kosmonautikos diena


Jurijus Gagarinas

Šiandien balandžio 12 - Tarptautinė Kosmonautikos diena. Diena, kai Tarybų Sąjungos pilietis Jurijus Gagarinas 1961 metų balandžio 12 d. pirmą kartą žmonijos istorijoje pakilo į kosmosą. Šis J.Gagarino skrydis parodė socialistinio ekonomikos modelio, tarybinės politinės sistemos akivaizdų pranašumą prieš kapitalizmo laisvosios rinkos plėšikų, kolonizatorių, agresorių, išnaudotojų, palūkininkų nusikalstamą ūkininkavimo modelį.

Po šio skrydžio net pasaulio teroristų JAV karo nusikaltėlių vyriausias banditas Dž.Kenedis buvo priverstas pripažinti, kad "TSRS nugalėjo Vakarų banditus ne kosmose, o mokyklos suole" Tarybinė švietimo sistema buvo pati geriausia pasaulyje, pripažino JAV karo nusikaltėlių vadas. TSRS švietimo sistema ruošė laisvus, išsilavinusius, kilnius, jautrius, kūrybiškus drąsius laisvos demokratinės darbo žmonių visuomenės, kur kiekvienas žmogus yra brolis, bičiulis, draugas, narius.

Tuo metu Vakarų švietimo sistema gamino ir tebe gamina tik degradavusius savanaudžius idiotus, kurie yra programuojami būti paklusniais kapitalistinės išnaudotojiškos sistemos "žmogus žmogui vilkas" vergais, besaikiais vartotojais, kurių devizas yra "dirbk-pirk-mirk" ir kurių tikslas yra prisiryti/suvartoti kuo daugiau ir pridergti kuo didesnį lauką per savo vartotojišką genetiškai modifikuotą gyvenimą. Skristi tokių zombių mintis nesugeba, kadangi sparnai jiems nukerpami dar mokykloje ir jie siunčiami šliaužioti į jaunųjų konservatorių/liberalų lygas, kur jie tampa absoliučiais mankurtais. Tokiems Kaliausėms ir Medkirčiams labai trūksta smegenų ir širdies, todėl jiems po Vakarų švietimo sistemos įtakos gali padėti tik Smaragdo miesto burtininkas.

Dešinieji - konservatoriai, liberalai, socdemai, nacistai, nacionalistai, fašistai - "patriotai", JAV kolona labai lengvai tampa niekšais. Tai yra baisu. Tačiau dar baisiau yra tai, kad tokie aukščiau išvardinti dešinieji niekšai jau niekada nebe taps žmonėmis.

"Nori pavergti tautą, išaugink jos vaikus", mėgsta cituoti Torą sionistas Dž. Sorosas , finansuojantis Lietuvoje jaunimo organizacijas, suklastotos istorijos vadovėlių mokykloms leidybą Lietuvoje, įvairius laisvosios rinkos "institutus", žmogaus teisių, lyčių lygybės, tolerancijos, demokratijos, Rytų Europos studijų ir panašius antilietuviškus rusofobinius "centrus".

O visus istorijos neužmiršusius su tarybinės darbo liaudies švente - Tarptautine Kosmonautikos diena!!!

Mums yra kuo didžiuotis.