Kodėl žinant apie neįtikėtinai stiprų paralyžiuojamos medžiagos preparato „Novičiok“ poveikį Skripaliai nemirė?

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-04-13 09:02:00, skaitė 946, komentavo 0

Kodėl žinant apie neįtikėtinai stiprų paralyžiuojamos medžiagos preparato „Novičiok“ poveikį Skripaliai nemirė?

Publikacijos autorius Delfyje  D. Kaszeta, net 27-erius metus išdirbes apsaugos nuo kovinių nuodingųjų medžiagų srityje jums papasakos kodėl.

1 - „Novičiok“ nėra toksinas.
2 - „Novičiok“ nėra nervus paralyžiuojančios dujos, kadangi kambario temperatūroje šios medžiagos yra skystos arba kietos agregatinės būsenos.
3 - Teigti, kad „Novičiok“ kovinės paskirties, taigi, ir atitinkamos kokybės, preparatas taip pat nėra jokios prasmės.
4 - Muilas ir vanduo  neblogai nukenksmina paralyžiuojamąsias nuodingąsias medžiagas.

Jei „NOVIČOK“ yra 5-10 kartų nuodingesnis už VX medžiagą. VX – vienas iš modernesnių nervus paralyžiuojančių cheminių ginklų, savo nuodingumu kokius 5 kartus lenkiantis zariną (SARIN).

Tai ko toks klyksmas dėl Sirijos? Anot specialisto 27-erius metus išdirbusio apsaugos nuo kovinių nuodingųjų medžiagų srityje zariną galima tepti ant batono ir valgyti. Tik paskui reikia nusiplauti rankas ir išgerti vandens.

O kariauti su tokiomis nervus paralyžuojančiomis medžiagomis įmanoma tik Saulės apšviestoje Mėnulio pusėje kur temperatūra yra pakankamai aukšta. Ne kambario temperatūros, nes kambario temperatūroje šios medžiagos yra skystos arba kietos agregatinės būsenos.

Nu vienu žodžiu naujoji delfio vyrredė stengiasi mus pralinksminti leisdama spausdinti šitokių specų pasakojimus. Ačiū tau, Rasa...