Nebūkim avinais, nepasiduokim Rotšildų ir jų gizelio Sorošo provokacijai, kurios vardas - Nausėda!

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-04-14 14:02:45, skaitė 630, komentavo 2

Nebūkim avinais, nepasiduokim Rotšildų ir jų gizelio Sorošo provokacijai, kurios vardas - Nausėda!

https://3.bp.blogspot.com/-R2q1q3e5_G8/WkDaDNxWTSI/AAAAAAAAHac/chS3o2EtP8AKhhPQ2H9UVnS5gvQjRt95ACLcBGAs/s1600/g-nausedos-namas-61649573%2B%25281%2529.jpg

Feikinės apklausų agentūros ir feikinė prestitucija pradėjo Lietuvos prezidento rinkimų kompaniją. Gitanas Nausėda visiems jiems yra kandidatas Nr.1. Jis – ryškiausias globalizmo ir svetimųjų užsienio jėgų atstovas per visą Lietuvos istoriją. Jis – Lietuvos duobkasys.

Nausėda vieną kartą jau pasakė visai Lietuvai, kad jam nusipjauti ant viešo intereso, ant įstatymų, kad jis sau namą gali pasistatyti viduryje saugomos teritorijos, Pavilnių regioninio parko centre, kad jis gali net nusipirkti teismą, kuris pripažins teisėtu LR įstatymų ignoravimą, ir faktiškai tai, kad už pinigus galima Lietuvoje nupirkti bet kurią valdžią, net teismą, emancipavusį tuo verdiktu save iki eilinio kyšininko lygio.

Štai tokį degeneratą Rotšildai su Sorošu nutarė padaryti Lietuvos prezidentu, kad galutinai sunaikinti mūsų valstybę.

Labai blogai, kad šiai paties stambiausio globalizmo atakai Lietuva nėra pasiruošusi, nesudėjo savisaugos saugiklių.

Mes esame turėję Lietuvoje net partiją, šiuo metu baigiančią suirti, kuri buvo įkurta aiškiai išprotėjusio degenerato suvirintojo iš Rusijos, kuris net gyrėsi, vardino skaičius, už kiek Lietuvoje galima sukurti ir atvesti į Seimą politinę partiją. Tai, berods, jam kainavo kelis milijonus litų.

Mes žinome, kiek kainavo iš Vengrijos kilusiam žydui Nikolia Sarkozi (Šarkezi) tapti prezidentu Prancūzijoje – 50 milijonų kruvinų Kadafio milijonų.

Kad savo žmogų pasodinti į prezidento kėdę Lietuvoje, jokio arabų šalies vadovo nereikės žudyti.

Ar problema bankams, nemokantiems Lietuvai mokesčių, koks milijonas eurų? Ar problema jiems už tą milijoną nupirkti Lietuvos prestitutes, reitingų agentūras ir į politikos viršūnę iškelti savo klerką, niekada nedalyvavusį politikoje, niekada nieko gero nenuveikusį Lietuvos labui, nieko neišmanantį apie realią ekonomiką, o temokantį dezinformuoti visuomenę ir ružavom spalvom piešti užsienio bankų – didžiausių Lietuvos ir jos žmonių plėšikų paveikslą?

Šitie Nausėdos liaupsinami jo darbdaviai bankai buvo 2008 metų finansų krizės Lietuvoje priežastimi, jie taps ir ateinančios finansų krizės benificiarais. Avių kirpimo laikas kartojasi periodiškai, Nausėda jau galanda žirkles, skirtas mūsų vilnos kirpimui.

Nebūkim avinais, nepasiduokim Rotšildų ir jų gizelio Sorošo provokacijai, kurios vardas – Nausėda.

file60198707_3a230d99.jpg

Ankstesni mano straipsniai prezidento rinkimų tema:

Gitanas Nausėda: bankinis konclageris ruošia mums prezidentą

http://lebionka.blogspot.lt/2017/12/gitanas-nauseda-bankinis-konclageris.html

Lietuvos prezidento rinkimams artėjant: bankininkas Gitanas Nausėda - talmudinė judaizmo etika ir Lietuvos nacionalinės valstybės sunaikinimas

http://lebionka.blogspot.lt/2018/01/lietuvos-prezidento-rinkimams.html