Europiečiams kaip oras reikalingi spalvoti imigrantai!

Autorius: Antirasistas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-04-19 09:06:52, skaitė 1132, komentavo 5

Europiečiams  kaip oras reikalingi  spalvoti imigrantai!

Europiečiams reikia kaip oras spalvotų imigrantų kad pagerintų vietinių čiabuvių genufondą , nes dėl ingbridingo europiečiai baigia išsigimti .Ateities europiečiai „tarp jų ir lietuviai turi būti suklijuoti iš įvairių genetinių kompozicijų.

Tolimos ateities žmogus bus sumaišyto kraujo. Rasės ir klasės išnyks pasekoje įveikimo erdvės, laiko, prietarų. Būsima eurazijos-negroidinė rasė, išoriškai panaši į senovės egiptiečių, pakeis tautų įvairovę asmenybių įvairove.

Manau ,kad leistina prievartauti fašistų- nacistų  moteris kurios dėl rasinių  pseodomokslinių prietarų niekiną spalvotus žmones ir laiko juos žmogaus pavidalo gyvuliais .Manau  išdulkinti  per visus galus rasistų kalę turi moralinę teisę visi spalvoti žmonės ir jie turi būti atleidžiami nuo baudžiamosios atsakomybes nes visų pirmą fašistų dauginimosi galimybes ir antra pageriną žmonijos rūšį užkertą kelia išsigimelių dauginimuisi.

Patys rasistai neonaciai  teigia, kad :kiekvienas sveikas baltasis vyras negali nejausti pasišlykštėjimo ir pykčio, kai mato baltąją moterį su kitos rasės atstovu. Taigi išdulkinimas rasistinės kurvos yra naciams smūgis žemiau juostos . Linkiu visiems geriems žmonėms  smagiai pasilinksmint su fašistinėm kurvom ir  joms nuplėšti kraujo grynumo rasinio- tautinio pasididžiavimo kliedesi .

---
LDiena.lt: mintį apie "inbrydingą" ir būtinybę įlieti šviežio kraujomaišos nesumaišyto kraujo, į viešumą pirmasis paskleidė vienas iš pedoliberastinių Vokietijos ministrų, po to, kai negrai ir arabai ėmė masiškai ir demonstratyviai žaginti vokietes bekiaušių germanų akyse.

Tai, kad identiškus terminus ir mintis pakartojo šis gerbiamas anonimusas, rašydamas savo pamfletus, rodo, jog pamfletisto lesyklėlė yra užtaisyta tuo pačiu lesalu, kuriuo šeriami visi vakaroidiniai pseudoantifašistinių, pederastinių ir leftistinių kurvų judėjimai.

Tas faktas, jog šitie sociopatiniai išgamos nusprendė apsėklinti skaitytojų smegenis savo genomodifikuota, mutantiška ir bergdžia sperma, reiškia viena - LDiena.lt pasiekė tokį skaitomumo lygį, kad yra specialiai skiriamos babkes, užpildyti ją pedoliberastų provokacijomis.

Su kuo mus visus ir sveikinu, brangūs LDiena.lt skaitytojai!