Palestiniečių šaudymas tapo izraeliečių pramoga

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-04-20 10:07:04, skaitė 591, komentavo 3

Palestiniečių šaudymas tapo izraeliečių pramoga

https://4.bp.blogspot.com/-2fmFFN_9ttk/WtibfD6do0I/AAAAAAAAJWQ/jZ7XBvNi0-QieEqbX_beDXa1oeIEqn2bQCLcBGAs/s1600/-1390151975.jpg

Palestinos informacinis centras praneša, kad žydų imigrantai - „naujakuriai“ palestinos teritorijoje stebi palestiniečių sušaudymą ir linksmai iš to juokiasi.

Pastarosiomis dienomis socialiniuose tinkluose rezonansą sukėlė pasirodžiusios nuotraukos, kuriose „izraeliečių“ „naujakuriai“, užlipę ant sargybos bokšto, stebi pasienio zoną. Žydai džiaugsmingai juokiasi ir sveikina vienas kitą po kiekvieno taiklaus sionistų snaiperio šūvio į palestinos demonstrantus.

Nuotraukos, padarytos prie neteisėtos žydų gyvenvietės Nachal-Oz, į rytus nuo blokuojamo Gazos sektoriaus. Jos buvo paskelbtos Twitter Izraelio antrojo televizijos kanalo korespondento.

Nuotraukoje žydai juokiasi iš demonstrantų, į kuriuos šaudo Izraelio kariuomenė.

Korespondentas taip komentavo fotografijas: „Geriausias kada nors vykęs šou...“

Interneto portalas "Middle East Monitor" nurodė, kad nuotraukos padarytos palestiniečių skerdynių metu, kai buvo nušauti 35 žmonės, tūkstančiai sužeisti.

Palestinos portalas nurodė, kad sionistai naudojo nežinomas toksines dujas prieš beginklius demonstrantus. Dronai metė nuodus ant demonstrantų, po ko pas protestuojančius prasidėdavo konvulsijos, traukuliai, dugelis prarasdavo sąmonę...

https://www.youtube.com/watch?v=bVhG4XFBfqA

https://www.youtube.com/watch?v=5tzdX92rlt8