Mirtis rasistams!

Autorius: Antifašistas-antirasistas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-04-20 23:09:00, skaitė 517, komentavo 1

Mirtis rasistams!

Tokius vadovus  kaip Orbanas reikia žudyti vietoj nes jis savo šalyje kuria fašizmą ir neįsileidžia juodaodžių kurie dėl mažo gimstamumo ir totalinio europiečių išsigimimo reikalingi visai europai kaip oras .Jeigu europiečiai neasimiliuosis su kitom rasėm  gali istorija pasikartot ir atsirasti antras Hitleris, tuomet pasinaudojus genu inžinerijos mokslu ir naujausiais išradimais ,atradimais sunaikinti mišrios rasės žmones ir net kitas rases ,o gal būt net susprogdint visą planeta maža kas gali šauti į galvą bepročiams rasistams , kurie sažinės neturi  !

Reikia pripažint jie moka ir sugeba naudotis matematiniais mokslais velniškai išradingi naujų ginklų kurime tų  žmonių fizikos- matematinis išsilavinimas labai aukštas, – tai labai greitai viską suprantantys, mokantys reikšti savo mintis žmonės, bet jie visi garbina, tikrąja to žodžio prasme meldžiasi, dievina, lenkiasi jėgai! Jie yra kurkas pavojingesni negu gatviniai skustagalviai puspročiai neonaciai . Kalbu apie aukšta inžinierinį išsilavinimą turinčius specialistus ir mokslininkus . Vienas tokių yra D.Vatsonas

1953 metais padarė vieną iš didžiausių žmonijos istorijoje atradimų – jie atrado DNR dvigubą spiralę, už ką 1962 jiems buvo suteikta Nobelio premija. Vėliau Vatsonas išleido knygą „Dvigubą spiralė“, tapusia bestseleriu, o 1989-1992 metais jis vadovavo projektui „Žmogaus genomas“ ir „Cold Springs Harbor“ molekulinės biologijos laboratorijai, buvo šios prestižinės įstaigos rektoriumi.Ir toksai žmogus mokslo srityje faktiškai genijus pareiškė kad  „skirtingų rasių atstovai turi skirtingas intelekto galimybes, kad tai apsprendžia genetiniai skirtumai ir, kad juodosios ir baltosios rasės žmonės skiriasi savo vystymosi keliais“.„giliai prislėgtas dėl Afrikos perspektyvų“, nes „visa mūsų socialinė politika remiasi tuo, kad jų intelektas nesiskiria nuo mūsiškio, tuo tarpu visi tyrimai rodo, kad iš tikrųjų tai yra ne taip“, „tie, kam teko turėti reikalų su juodaodžiais darbuotojais, įsitikina, kad tai neteisybė“. „Mes neturime tvirto pagrindo laukti, kad paaiškėtų, kad intelektualiniai gabumai žmonių, geografiškai atskirtų evoliucijos procese, vystytųsi visiškai vienodai. Mūsų noro suteikti visiems lygius proto gebėjimus, kaip kažkokį tai žmonijos paveldą, nepakanka tam, kad taip ir būtų“.Šitas mokslinikas nors labai talentingas savo srityje, tačiau yra apsigimęs rasistas žmonijos auglys tokius reikia deginti ant laužo nes tokie daugiau kenks negu atneš spalvotos rasės žmonijai naudos.Ateityje įvairūs specialistai prognozuoja gresia naujos rūšies terorizmas su baisiomis pasekmėmis.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/mokslas/mokslas/turtuoliai-gatesai-perspeja-gresia-naujos-rusies-terorizmas-su-baisiomis-pasekmemis.d?id=77443754

Manau kad aukštą inžinerinį matematinį turinčius baltosios rasės specialistus kurie yra rasistinių ir fašistinių pažiūrų reikia naikinti vietoj be pasigailėjimo tam kad užtikrinti visos žmonijos išlikimą išskyrūs fašistus . Nacį padvėsk  !  Mirtis rasistams!