Mitas apie Europos demokratiją. Ar man verta eiti į nupirktus rinkimus?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-04-21 20:12:43, skaitė 940, komentavo 2

Mitas apie Europos demokratiją. Ar man verta eiti į  nupirktus rinkimus?

https://3.bp.blogspot.com/-7fOUwTb82Y4/WtsRgkoSZmI/AAAAAAAAJZU/1D-CDfvc_ywbjdzlp4EK7_8fn1ptq6PcwCLcBGAs/s1600/soros.jpg

Sakykit prašau, ar galėtų demokratiškai išrinkta prezidentė naikinti ją išrinkusią tautą? Ar galėtų demokratiškai išrinktas Vilniaus meras naikinti miesto paveldą, ignoruoti daugumos norą centrinėje miesto aikštėje matyti Vytį, ignoruoti jį rinkusių žmonių norą išmesti lauk miestą bjaurojantį kanalizacijos vamzdį? Negalėtų.

D.Grybauskaitė ir R.Šimašius spjauna ant visuomenės interesų ir juos ignoruoja todėl, kad juos rinkome ne mes. Juos išrinko už transnacionalinių bankininkų pinigus nusamdyti Sorošai ir į juos panašūs destruktoriai per savo fondus, vėžinėmis metastazėmis išraizgiusius mirštančios Lietuvos kūną.

Kišimasis į rinkimus JAV sukėlė lig šiol negirdėtą rezonansą, atskleidė visuomenei daugybę mechanizmų, kaip per socialinius tinklus, per MIP, įvairias NVO, galima įtakoti rinkimų rezultatus.

JAV portalas „Zerohedge“ nesenai papasakojo apie apgailėtiną demokratijos padėti Europoje.

Čia rašoma: „Niekam nėra paslaptis, kad „Sorošo tinklas“ turi plačią poveikio sferą Europos parlamente ir kituose Europos Sąjungos institutuose. Nesenai buvo paskelbtas Sorošo sąrašas. Dokumente išvardinti 226 Europos parlamento deputatai iš visų šalių ir iš visų politinio spektro dalių, įskaitant buvusį Europos parlamento pirmininką Martiną Šulcą, buvusį Belgijos premjerą Guy Verhofstadt, septynis viceprezidentus ir eilę komitetų vadovų. Šitie žmonės stūmė Sorošo idėjas, tokias kaip masinę imigraciją, vienalytes santuokas, Ukrainos integraciją į ES ir priešpriešą Rusijai. Europos parlamente yra 751 deputatas. Tai reiškia, kad Sorošo draugai čia sudaro trečdalį.“

Portale nurodoma, kad Džordžas Sorošas, atviros visuomenės fondų – NVO steigėjas, buvo susitikęs su Europos Komisijos pirmininku Žanu Klodu Junkeriu ir nurodė jam, kaip ES turi perskirstyti imigrantų kvotas ES teritorijoje. Jo nurodymai sutapo su Sorošo spaudoje skelbtu imigracijos krizės įveikimo planu.

Toliau Zerohedge rašoma:

„Milijardierius finansistas skaito, kad Europos Sąjunga turi priimti milijonus imigrantų iš Artimųjų Rytų ir iš Afrikos, aprūpinti kiekvieną iš jų metinėmis 15 000 eurų pajamomis, kaip pagalbą, ir paskirstyti šiuos migrantus valstybėse-narėse, kur jie nenori vykti ir nebūtinai, kur jie laukiami.

Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas apkaltino Europos Sąjungą, kad ši „valgo iš Sorošo rankos“. Jis skaito, kad už antpuolio prieš Vengriją stovi atvirų sienų agitatorius milijardierius.“

Po Orbano koalicijos triuškinančios pergalės rinkimuose, naujo šaukimo parlamento pirmu žingsniu bus išvyti Sorošo organizacijas iš Vengrijos: Sorošo universitetą, jo finansuojamas NVO, „Atviros visuomenės fondą“.

Portalo žodžiais, Sorošo sąrašas nušviečia tai, kas priverčia ES vadovybę vykdyti politiką, kuri prieštarauja europiečių interesams. Korumpuoti nupirkti politikai šoka pagal Sorošo dūdelę. Jie kovoja prieš nacionalinių lyderių bandymus ginti savo tautų interesus. Dažnai tiems, kas pasisako prieš tokią politiką, tenka susidurti su savo šalies politinių elitų pasipriešinimu.

umvolkerin-696x385.jpg

Kova tarp Vengrijos premjero Orbano ir Sorošo tinklo yra geras pavyzdys to, kaip tai veikia. Europos parlamentas Sorošo draugų poveikyje stumia Europą į savižudybę, įsileisdamas į ją milijonus imigrantų. Tai parodo, kad taip išgirta Europos demokratija yra fasadas, kad nuslėpti valdžios struktūrų veiklą, artimą feodalinei sistemai ir vietos lordams, laikančiais valdžios vadeles savo rankose. Sorošo sąrašo publikavimas suteikia raktą, kad suprasti, kas valdo ES, teigiama portale Zerohedge.

Lietuvoje artėja prezidento rinkimai, rinkimai į Europos parlamentą. Būtent todėl tarptautinio mafijozio Sorošo atviros visuomenės fondas pernai sugrįžo į Lietuvą. Jis sugrįžo, kad griauti demokratiją Lietuvoje, kad falsifikuoti rinkimus, kad ir vėl tarptautinis kapitalas galėtų mums paskirti savo agentus į svarbiausius valstybės postus.

Aš manau, kad Lietuvoje vykę ir vyksiantys rinkimai yra neteisėti, nes jie nėra demokratiški, jie nupirkti Sorošo ir kitų priešiškų Lietuvos valstybingumui ir lietuvių tautai užsienio jėgų.

Aš tokioje rinkimų parodijoje nedalyvausiu.

Nuorodos:

https://www.zerohedge.com/news/2018-04-13/myth-european-democracy-shocking-revelation

http://lebionka.blogspot.lt/2017/04/soroso-fondas-susmirdes-globalizmo.html