Apgaulės iliuzija: Rusija vedžiojo amerikosus už nosies kurdama "Cirkon" raketą

Autorius: Anno Šaltinis: https://cont.ws/@smp-millitary... 2018-04-22 02:51:49, skaitė 1657, komentavo 3

Apgaulės iliuzija: Rusija vedžiojo amerikosus už nosies kurdama

Šiuolaikinė ginkluotė yra pagrindinė bet kurios šalies saugumo garantija. Turėdamas galingą ginklą, kuris gali sunaikinti priešą, jūs galite strategiškai spręsti užduotis. Kalbant apie naujos kartos ginkluotės sistemų kūrimą, Rusija ir JAV turi aiškų pranašumą prieš visus kitus. Ginklavimosi varžybos vyksta daugelį metų, o tai leidžia visuomenei stebėti novatoriškų ginklų ir karinės įrangos kūrimą.

Tačiau ne visi ginklų tipai tampa žinomi visuomenei. Kad nebūtų atverstos visos kortos ant stalo, daugelis kuriamų gaminių turi grifą "visiškai slaptai". Tačiau aukštųjų technologijų, interneto ir žvalgybos amžiuje sunku paslėpti savo "paslaptingą ginklą". Rusija rado išeitį iš šios situacijos ir sukūrė apgaulės iliuziją Vakarams. Kalba eina apie hipergarsinių sistemų vystymą. Jau keletą metų žiniasklaida aktyviai diskutavo apie hipergarsinę raketą "Cirkon", kuri bus įrengta jūriniuose nešėjuose.

Jungtinėse Amerikos Valstijose, turinčiose didžiausią jūrų laivyną skaitlingumo požiūriu, buvo gana rimtai tuo susirūpinta ir pradėta kurti savo priešraketinės gynybos sistemas, kurios galėtų apsaugoti lėktuvnešių grupes nuo neišvengiamos žūties. Dėl to valstijose buvo panaudota milžiniška pinigų ir mokslo resursų dalis. Reikia pripažinti, kad šiame plane jiems nelabai sekėsi. Galų gale, Rusija jau atliko sėkmingus "Cirkon" bandymus, kurie 2018 m. turėtų būti pateikti Rusijos kariniam jūrų laivyno.

Tačiau pastaruoju metu tapo žinoma, kad amerikiečius daugelį metų tiesiog vedžiojo už nosies, pristatydami "Cirkon" kaip vienintelį tokio tipo ginklą. Taip gražiai ir kokybiškai dar niekas JAV nepudrino smegenų. Galų gale už informacinės skraistės apie "Cirkon" Rusija slėpė savo daug naujoviškesnę ginkluotę, kuri buvo pristatyta per Vladimiro Putino pranešimą Federacinei Asamblėjai.

Hipergarsinio aviacinio komplekso "Kinžal" atsiradimas, tarpkontinentinės raketos "Avangard", branduolinio povandeninio drono ir sparnuotos raketas su "neribotu" skrydžio nuotoliu tapo įrodymu to, kad Rusija apžaidė Jungtines Amerikos Valstijas už kortų stalo.

Juk JAV buvo manoma, kad tik "Cirkon", kelia grėsmę, o Rusija, nukreipdama dėmesį, ruošė JAV iššūkį, kurio jie negalėjo priimti. Rezultate sugaišę laiką ieškodami galimybių atmušti hipergarsinį smūgį iš jūros, amerikiečiai dabar liko praktiškai beginkliai prieš novatorišką Rusijos Federacijos ginkluotę . Žinoma, jos buvimas negarantuoja Rusijos Federacijos pergalės galimo susidūrimo atveju, bet jis yra labai didelis privalumas.

Be to, ginklai jau seniai yra atgrasantis faktorius. Galų gale JAV, kuri pastaraisiais metais pradėjo leisti sau gana drąsius ir neapgalvotus išsišokimus, dabar keletą kartų apgalvos prieš iškrėsdami eilinį fintą. Galų gale jiems tai gali baigtis apverktinai.

Pavyzdžiui, "Kinžal", skrendantis su 12 200 km / h greičiu, o taip pat TBR "Avangard", kurios koviniai blokai išvysto daugiau nei 24 000 km / h greitį, egzistuojančiomis dabartinėmis oro gynybos ir priešraketinės gynybos priemonėmis tiesiog negalima numušti. Tai garantuotas smūgis ir garantuotas bet kurio pasirinkto objekto sunaikinimas.

Uj8si0Sjpa9m0BdZFPM_J806H6LeFNMgWtxE8n2KLI_q6snrmutzevGNfj8uN6-4WQVo4XDSwcAfWnFiIcQTaEdTyissMQCJAbJKYgUTl4LoIdPR9GYSBLA0bVErJJ8OmPvIPxux

Tokios technologijos šiuo metu yra prieinamos tik Rusijai, o tai yra strateginis pranašumas karo susidūrime su Amerikos pajėgomis bet kuriame karinių veiksmų teatre. Rusija vedžiojo JAV už nosies, o dabar amerikiečiams reikės bent dešimt metų, kad galėtų susilyginti naujovių potencialu su Rusija, išleisdama tam milijardus dolerių.