Apie ateities žmones

Autorius: antirasistas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-04-22 14:18:52, skaitė 722, komentavo 4

Apie ateities žmones

Viktoras Diavara tobulas žmogus afrikietiško kraujo yra ateities žmogus . Jis labai seksualus ir beprotiškai talentingas , tikra žmonijos pažiba lietuviai niekad nėra turėję tokio nuostabaus muzikanto tikro genijaus . Kudenhove-Kalergis
apie tokius kaip Diavara rašo:

Tolimos ateities žmogus bus mišrūnas. Įveikus atstumus, laiką ir prietarus rasės ir klasės išnyks. Būsimoji eurazinė-negroidų rasė bus panaši į senovės egiptiečius. ENR pakeis visas tautas ir visas asmenybes“.

Tačiau bėda yra tame kad atsiranda rasistu kurie menkina šį didį žmogų .Vienas nacistas kalės vaikas tokius reikia šaudyt parašė:

"Taip taip Lietuvai labai reikia daugiau Diawaru , lietuvai ypatingai truksta juodziu , juk zinote jie labai „darbstus“ „saziningi“ , o ypatingai jie pasizymi protu , vidutinis afrikiecio IQ yra net 70!! Labiausiai juokina tokie pasisakymai kaip lietuviai yra didziausi rasistai! Lietuviai rasistu tauta! Klausykit jus kompleksuoti tolerastai is anglijos fabriku ir norintys but tolerastais lietuvoje gyvenantys besmegeniai, virs 20 metu gyvenu amerikoje ir nezinau ka gero lietuvai gali duot visokie Diawaros? Kalbant apie rasistus , tai patikekit didele dalis baltu amerikieciu yra kur kas didesni rasistai nei lietuviai."

Šitas niekadėjas nacistas yra hitlerio bendramintis . Naciai aiškiai apbrėžė spalvotų žmonių statusą .Cituoju nacisto Matt Koehl  nacių idealogo žodžius:

Mes turime būti pasiruošė nurašyti rasių maišytojus Baltuosius vedusius negres ir pan.), degeneratus užsiimančius pedofilija, tuos kurie priima ne-baltuosius ir padeda jiems ne savo žemėje leisti šaknis ir visus baltuosius-išsigimėlius ir zombius, kuriuos tokiais padarė degeneracija propoguojama per televiziją, kaip lygiai taip pat baltuosius pasidavusius ir atsisakiusius kovoti,kovoje didžiausios grėsmės mūsų Rasėj akimirką.

Džiaugsmą keliantis faktas,kad daugelis, jei ne dauguma tokių degeneravusiu, beverčiu individų kentės ir kraujuos, kai senoji tvarka galiausiai subyrės.

Toks motinos gamtos kelias: Silpni Baltieji bus išnaikinti,kad stiprieji ir sveiki išgyventu ir skleistusi. Mes tikrai nenorim,kad visi Baltieji išgyventu,nes tai reikštu išgyvenima tokių savo kraujo niekintoju,kaip O.J. žmonos Nicole Simpson išgyvenimas,kurie savo gyvenimu propaguoja tą patį iškrypimą,kurį propaguoja ir televiziją. Tokie personos, nėra tie už ką kovojame.

Kitaip sakant,mes nesiorientuojam į viską,kas save vadina Baltosios Rasės dalimi,o tik į mažą,neužteršta arba užteršta netotaliai kiekį žmonių,kurie turi aukštą,evoliucijos pasekoje išsivysčiusi potencialą,į klausimą ar tokie žmonės verti gelbėjimo,be jokios abejones atsakome - TAIP.

Kitas išgama neonacis sugalvojo velniška idėja pacituosiu 

  • "Kalbant apie pavienius vyrus kovojo mirė kai kurie pakliuvo į kalėjimus iki gyvos galvos už baltosios rasės mūsų rūšies išlikimą . Manau tokios kovos pasirikimas neatneš gerų rezultatų užmuši pora degeneratų ir geriausiu atveju atsidursi kalėjime iki gyvos galvos .Jeigu žudyti tai reikia tūkstančiais milijonais , o tam dalykui reikalingas aukštas intelektas kovą už baltosios rasės išlikimą dar galima laimėti vienas iš būdu būtu biologinis ir genetinis ginklas virusas arba bakterija kuris žudytų visus išskyrus grynakraujus baltosios rasės žmones ."

  • Tai yra tikri velniai jie yra užsibrėže tikslą išnaikint tokius nuostabius žmones kaip Viktoras Diavara . Aplamai manau turinčius aukštesni intelektą rasistus reikia šaudyt be gailesčio , nes jie yra grėsmė visai žmonijai , jų negalima net kalėjime laikyt . Taigi esmė tokia užmušę nacistą nors gali tekti atsisėst į kalėjimą , gal būt išgelbėsite spalvotus žmones tokius  kaip Viktoras Diavara ir galbūt ateityje būsite įamžinti kaip didvyriai išgelbėje pasauli nuo piktųjų genijų nacistų . Naciai yra pavojingi ne savo būkumu bet savo protų ir intelektualumu kuris tarnauja blogiui , tai yra užkoduota baltosios rasės genetikoje   todėl būtina sunaikinti baltosios rasės genufondą , kad rasistai nesidaugintu . Baltaodžiams komunistams būtini intymus santykiai su skirtingos rasės atstovais ir stengtis kiek įmanoma nedaryti baltos rasės vaikų nes gali netyčia paleisti į pasaulį nacistinį brūdą .