Europos tautoms gali padėti tik Dievas, nes elitos pardavė jas. Europos tautos - našlaičiai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-04-22 20:40:56, skaitė 696, komentavo 4

Europos tautoms gali padėti tik Dievas, nes elitos pardavė jas. Europos tautos - našlaičiai

https://2.bp.blogspot.com/-WdcXqa0zVic/WtwfJs0k7rI/AAAAAAAAJZ8/PL-GuHuxrWARYt-lSGnqIVUiRFhzGOOIACLcBGAs/s1600/Carnival-Knife-640x480.png

Londono ligoninės „Barts Health NHS Trust“ vyriausias traumatologas Dr Martin Griffiths pasakė, kad dėl užpuolimų su peiliais ir šaunamaisiais ginklais Londonas tapo panašus į Pietų Afrikos respubliką. Jis spėja, kad atšilus Londone vyks tikros „skerdynės“. Griffiths kolegai situacija Londone primena Artimųjų Rytų karo zoną.

Jei per savaitę "pabėgėliai" papjauna su peiliais po 20 vokiečių, tai anglams pasisekė dar mažiau, juos imigrantai kapoja kardais, tiksliau kardo atmaina – mačetėmis, po vieną kas 90 minučių.

Londonas aplenkė pasaulio banditizmo sostinę Niujorką. Jei Niujorke per mėnesį įvyksta 14 žmogžudysčių, tai Londone 15. Kovo mėnesį Londone buvo 22 žmogžudystės, o Niujorke – 21. Šių „puikių“ rezultatų Britanijos sostinei pavyko pasiekti dėka „apgalvotos“ emigracijos politikos ir islamizacijos. Jau metai Londono meras yra musulmonas Sadiq Khan – Britanijos islamizacijos simbolis.

Pas Anglijos karalienę numirė jos mylimas Korgi veislės šuo. Kokia nelaimė visam pasauliui! O kad miršta jos sostinė, ar jai tai nesvarbu? Tikriausiai.

Europos tautos - našlaičiai

Klasikinis našlaičio apibrėžimas: našlaitis neturi užtarėjo, jo niekas negina. Tokiais našlaičiais, Vokietijos portalo Pi-news nuomone, tapo vokiečių tauta. Ji gyvena pasaulyje be sienų, be globėjų ir be ateities perspektyvų.

Vokietijos federalinis prezidentas Gaukas 2014 metais viešėdamas Indijoje pasakė, kad „laukia žmonių iš kitų pasaulio dalių“. Kiti Vokietijos politikai džiaugėsi turkais, Angela Merkel sirais ir afrikiečiais.

Ankstesnės Vokietijos elitos savo šalį vadino „tėvų žeme“, buvo išvien su savo pavaldiniais. Niekada jos nesprendė klausimo, kad Vokietijoje yra „per daug vokiečių“, ar „per mažai vokiečių“.

Vokietijoje žmonių tankis yra 230 kvadratiniame kilometre, tai viena iš tankiausiai apgyvendintų valstybių pasaulyje. Tokiai valstybei trūksta gyventojų?

Kam būtų nenaudingas gyventojų skaičiaus sumažėjimas. Šalies ekologijai ir čia gyvenantiems žmonėms tai būtų tik į naudą. Gamybai žmonės vis mažiau reikalingi, juos išstumia robotai. Žmonių skaičiaus mažėjimas neturi neigiamos įtakos ekonomikai, tai įrodė Masačusetso technologijos universiteto mokslininkai. Gyventojų skaičiaus didėjimo benificiaras vienas – elitos, kurios parazituoja ant surenkamų mokesčių, o per mokesčius surenkamų pinigų skaičius didėja, didėjant gyventojų skaičiui.

Pi-news pažymi, kad nėra įrodyta empiriškai, kad valstybę ištinka krachas dėl per mažo gimstamumo, kad dėl to kyla pilietinis karas ar kitos nelaimės.

Ar imigrantų vaikai yra Vokietijos ateitis?

Kotbus, 2018 metų sausio mėnuo: trys sirai su (14, 15, 16) su peiliais užpuolė sutuoktinių porą.

Ar imigrantų vaikai yra Vokietijos ateitis?

Kelnas, 2018 metų sausis: 40-mečiui prie metro imigrantas iš „Šiaurės Afrikos“ smogė per galvą alaus buteliu, sumušė kumščiais, suspardė. Aukai buvo suteikta skubi medikų pagalba.

Ar imigrantų vaikai yra Vokietijos ateitis?

Herdord, 2018 metų sausis: 46-metį apsupo devyni „pajuodę“ paaugliai 16-18 metų, užpuolė, suspardė.

Ar imigrantų vaikai yra Vokietijos ateitis?

Eberswalde, Brandenburg, 2018 metų vasaris: keturi 19 metų sirais užpuolė 43-metį vyrą „rankomis ir kojomis“ už tai, kad jis norėjo nuo jų apginti savo 14 metų dukterį.

Ar imigrantų vaikai yra Vokietijos ateitis?

Miunchenas, 2018 metų sausis: afganai (16 ir 27) sumušė 31 -metį vyrą.

„Be imigrantų ši šalis neturi ateities“, - kalba politinės elitos.

Ar imigrantų vaikai yra Vokietijos ateitis?

Mums reikalingi migrantai, kad mes neišmirtume?

Ar mums reikalingi migrantai, kad mes išmirtume?

Pi-news sako: Vokiečiai prarasta tauta. Ji ne vienintelė prarasta tauta Europoje. Ir kitos tautos pavojuje. Klausimas tame, į ką kreiptis esant pavojuje. Izraelyje hitu tapo ši daina:

„Mes tikintys, vaikai tikinčių,
mes nieko neturim,
kuo mes galėtume pasikliauti,
nieko, išskyrus mūsų tėvą,
mūsų tėvą, kuris danguje.“

https://youtu.be/fIigAAvAhQI

https://youtu.be/LIgswpIZVtU

Tai tikėjimo ir vilties daina. Nei vienas žmogus negali išgyventi be vilties nei minutės.

Nuorodos:

http://www.breitbart.com/london/2018/04/21/surgeon-violence-london-africa-carnage/

http://lebionka.blogspot.lt/2018/04/anglams-nepasiseke-pabegeliai-juos.html

http://lebionka.blogspot.lt/2018/04/skverneli-pabusk-pabegeliai-vokietijoje.html

http://www.pi-news.net/2018/04/das-verwaiste-volk/