Vokietijos policija ėmė šaudyti į "pabėgėlius", o ES žydai reikalauja šaunamųjų ginklų savigynai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-04-23 11:30:57, skaitė 1188, komentavo 11

Vokietijos policija ėmė šaudyti į

https://2.bp.blogspot.com/--luWpiVVWj4/Wt1hxnX96WI/AAAAAAAAJa4/Z5LEa9xK5HcNlJi6EkA4ydExk2sFllHIwCLcBGAs/s1600/67032_800%255B1%255D.jpg

Pradėsiu nuo žydų, jie kaip lakmuso popierėlis. Į Europą sugužėję Merkel sukviesti „pabėgėliai“ su savim atsinešė ne tik musulmonų neapykantą krikščionimis, bet ir antisemitizmą.

Savo tautas pardavęs ir išdavęs Europos elitas abejingai stebi, kaip „pabėgėliai“ mus pjauna peiliais, kapoja mačetėmis, traiško sunkvežimiais ir sprogdina. Apie tai rašau nuolatos, rašiau ir vakar: „Europos tautoms galipadėti tik Dievas, nes elitos pardavė jas. Europos tautos –našlaičiai“.

Žydų elitas savo tautos atžvilgiu elgiasi kitaip. Žydai nepalieka savo tautos nelaimėje. 
 

Vienas iš vyriausių Europos rabinų Menachem Margolin kreipėsi į ES vidaus reikalų ministrus ir paragino juos pakeisti įstatymus ir leisti žydams nešioti šaunamuosius ginklus, kas, jo nuomone, turi sustabdyti užpuolimus antisemitizmo pagrindu.

20170706_100050-e1499364466791-640x400.jpgMenachem Margolin ir Viktoras Orbanas (2017)

Europos žydų sąjungos (EUA) ir Europos rabinų centro (RCE) generalinis direktorius Menachem Margolin pabrėžė, kad žydai turi gauti specialias licencijas šaunamiesiems ginklams.

„Prašom, pakeisti įstatymus dėl suteikimo žydų bendruomenių nariams ir įstaigoms licencijų ginklo nešiojimui ir leidimų saugoti juos savigynos tikslu, o taip pat atlikti būtinas treniruotes potencialių atakų atrėmimui“, - parašė Margolin.

Rabinas pažymėjo interviu „Newsweek“, kad jis tiki, kad ginklus turės „taip daug žydų bendruomenės narių, kaip tai įmanoma“. Rabinas Menachem Margolin taip pat pareiškė, kad stebimas augimas antisemitinių antpuolių ES „parodo būtinybę ryžtingų veiksmų“.

Per 5 pastaruosius metus vien tik Vokietija priėmė 1675000 prieglobsčio prašytojų. Dauguma jų atvyko be dokumentų ir melavo, kad jie sirai, nors yra iš afganai, marokiečiai, alžyriečiai, albanai ir t.t. Vokietija nepajėgė išsiųsti 65000 „pabėgėlių“ apsimetėlių. Vokiečius šokiravo ir Merkel noras šiais metais į šalį importuoti dar 10000 „pabėgėlių“ lėktuvais iš jų kilmės šalių.

Vokietijoje išryškėja trys susipriešinimo tendencijos visuomenėje, be aukščiau paminėto „pabėgėlių“- žydų susipriešinimo: priešprieša tarp „pabėgėlių“ ir vokiečių; tarp policijos ir Merkel; tarp Merkel ir Vidaus reikalų ministro Horsto Zeehoferio.

Vokiečių pasipriešinimas stiprėja. Pavyzdžiai: Frankfurte Allgemeine Zeitung pranešė (FAZ), kad grupė vokiečių pabėgėlius užsiundė dviem šunimis, po ko juos sumušė. Spiegel rašė apie masines 80 vokiečių ir 20 pabėgėlių muštines. Vokietijos policijos ataskaitoje sakoma, kad nesantaika tarp etninių grupių 2016 metais išaugo 14,3%.

Stiprėja pasipriešinimas Merkel politikai. Vokietijos kanclerė buvo pažadėjusi visam pasauliu: „Mes tai galime“. Nepavyko. Buvo suvaržytos labai profesionalios vokiečių policijos teisės „pabėgėlių“ atžvilgiu, įsakyta slėpti jų nusikaltimų statistika, uždrausta nurodyti nusikaltėlio tautybę. Po Berlyno teroro akto, kai Kalėdinėje mugėje su sunkvežimiu buvo traiškomi žmonės, paaiškėjo, kad policija padarė 254 klaidas. Ėmus policijai vadovauti Horstui Zeehoferius padėtis ėmė keistis. Policija ėmė šaudyti, esant būtinybei, ir į „pabėgėlius“, pranešama apie nusikaltėlio tautybę.

Vokietijos centrinė MIP, tuo tarpu, užsiima globalistine ir išdavikiška propaganda vokiečių tautos atžvilgiu. Tuo metu, kai policija skelbia apie migrantų nusikaltimus, die Zeit džiaugiasi, kad į Vokietiją bus atvežta dar 10000 pačių pažeidžiamiausių kategorijų pabėgėlių iš Afrikos. DW lieja krokodilo ašaras dėl vargšų „pabėgėlių“, negalinčių susijungti su savo haremais. FAZ pasakoja, kaip sėkmingai migrantai ruošiami darbo rinkai, kaip juos giria darbdaviai, kokie jie motyvuoti, sugeba mokytis, darbštūs ir lojalūs kompanijoms, kuriose dirba. Kaip neprisiminti, ta proga, lietuviškų MIP prestitučių pasakų apie nuostabius barzdaskučius sirus...

67483_800%255B1%255D.jpg

Aštrėja Merkel priešprieša su VR ministru Zeehoferiu, jos valdančiosios koalicijos partneriu. Zeehoferis reikalauja radikaliai keisti migracijos politiką, pratęsti sienos kontrolę. Už tai jam vokiečių tautos išdavikai jau ėmė klijuoti ksenofobo, radikalo, islamofobo ir net seksito etiketes. Tuo tarpu Angelai Merkel liejasi pagyrimai iš Briuselio. Tai mes lietuviai irgi patyrėme: kuo labiau Dalia Grybauskaitė naikina Lietuvą, tuo labiau ją myli Briuselyje.

Visi šie prieštaravimai vienu ar kitu mastu būdingi visai ES, bet Vokietija yra jos variklis, be Vokietijos nėra ES. Jei ES tautoms nepavyks išsivaduoti nuo kenkėjiškos elitos, jų laukia apokalipsė.

Ne be reikalo žydai nori apsiginkluoti. Jie – lakmuso popierėlis.

Nuorodos:

http://lebionka.blogspot.lt/2018/04/europos-tautoms-gali-padeti-tik-dievas.html

https://wpolityce.pl/swiat/391285-zaskakujacy-apel-wplywowego-rabina-do-ministrow-ue-zydzi-w-europie-powinni-miec-prawo-do-noszenia-broni

http://lebionka.blogspot.lt/2018/04/es-paskirstys-dar-50000-pabegeliu.html

https://aftershock.news/?q=node/639069&utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com