Europos Komisija ketina "dresiruoti" tautines Rytų Europos valstybes paramos pagalba

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-04-25 11:55:25, skaitė 564, komentavo 4

Europos Komisija ketina

https://4.bp.blogspot.com/-xZWpAwaq9mU/Wt_2VCwXjNI/AAAAAAAAJeI/cO3ezqqHh2gChWWTmYlrDvv4ocs6IaTRgCLcBGAs/s1600/BELGIUM-EU-COMMISSION-640x480.png

Leidiniuose „Financial Times“ ir „Frankfurter Allgemeine Zeitung”pasirodė informacija apie Europos Komisijos ketinimus susieti paramos tiekimą ES Rytų Europos valstybėms, jaunesnėms bendrijos „sesutėms“, su jų paklusnumu vyresnėms ES tautų šeimos „sesėms“ - Vokietijai ir Prancūzijai, bei niekieno nerinktai ES biurokratijai.

„Financial Times“ duomenimis, Briuselis planuoja ES biudžeto reformas ir nori dešimti milijardų eurų paramos atimti iš patriotiškai orientuotų Višegrado ir kitų Rytų Europos valstybių, o finansavimą susieti su ES „vertybėmis“. Viena iš pagrindinių ES „vertybių“ yra „pabėgėliai“ ir masinė imigracija, kurių pagalba naikinamos Europos tautos.

Pagal ES biudžeto projektą po 2020 metų, 350 milijardų dydžio silpnųjų ekonomikų finansavimas vadinamas „sanglauda ir vertybės“.

Naujoje biudžeto sistemoje paramos skyrimas siejamas su daugeliu kriterijų: migracija, ekologine politika, jaunimo nedarbu. Tai leis dideles pinigų sumas atiminėti iš nepaklusniųjų ir permesti prasiskolinusioms Pietų Europos valstybėms: Graikijai, Italijai, Ispanijai ir pan.

Dar vienas kriterijus sugalvotas specialiai Lenkijai, kuri užsiėmė dar komunistinės savo teismų sistemos reforma. Šis punktas – teisė.

Briuselis nuolatos reikalauja, kad trečiojo pasaulio imigrantų importas būtų vienas iš pinigų skyrimo kriterijų. Ypač tuo rūpinasi Angela Merkel ir Emanuelis Makronas, kurie siūlė ES fondų skyrimą susieti su priimtų „pabėgėlių“ kiekiu. Reikia pabrėžti, kad net visa suma ES fondų, sudaranti 350 milijardų eurų, yra juokingai maža, lyginant su nuostoliai, kuriuos padaro valstybėms „pabėgėliai“. Paskaičiuota, kad 1,5 milijono pabėgėlių Vokietijai kainuos trys kartus brangiau – 1 trilijoną eurų.

Mes, vyresnės kartos atstovai, matome, kad ES yra stulbinančiai panaši į Tarybų Sąjungą (Antrąjį Chazarų Kaganatą). Ypač jos ketinimu iš įvairių rasių ir etnosų žmonių suklijuoti „europietį“ (Kudnchove vadintą „kiekybės žmogumi“). Net Briuselio „ponis“ iš Lietuvos – Vytenis Andriukaitis yra prakalbęs apie planą sukurti „įvairių genetinių kompozicijų lietuvį.“

TSRS valdančiųjų komunistų buvo konstruojamas „Tarybinis žmogus“ ir stengtasi kuo labiau sumaišyti 15 Sovietinių respublikų gyventojus. Dabar naujo „europiečio“ konstravimu užsiima ES valdantis liberal-fašizmas.

Tarp ES ir TSRS panašumų daugybė, tiesiog nesinori plėstis. Žodžiu, turime dabar ne vieną Chazarų Kaganatą, o daug. Didžiausias – Europos Sąjunga, perėmusi visus bjauriausius Sovietų kaganato bruožus, bet neperėmusi gerųjų: rūpesčio šeima, švietimu, sveikata, kultūra, paprasto žmogaus gerove ir t.t.

Man teko laimė pamatyti, kaip sugriuvo TSRS, labai norėčiau dar kartą patirti panašią euforiją...

Nuorodos:

http://www.breitbart.com/london/2018/04/24/eu-cut-funds-patriotic-nations-values/

https://wpolityce.pl/polityka/391679-faz-ke-chce-uderzyc-finansowo-w-kraje-europy-wschodniej-chodzi-nie-tylko-o-powiazanie-budzetu-ue-z-praworzadnoscia

http://lebionka.blogspot.lt/2016/09/vytenis-andriukaitis-ivairiu-genetisku.html

http://lebionka.blogspot.lt/2018/04/profesorius-sinn-pabegeliai-vokietijos.html
http://ldiena.lt/straipsnis/3174/putinas-kaganas-su-virve-ant-kojos