Skirtumai tarp trumpalaikių ir ilgalaikių santykių

Autorius: ŠeimaIrNamai.eu Šaltinis: http://seimairnamai.eu/skirtum... 2018-04-25 12:00:25, skaitė 469, komentavo 1

Skirtumai tarp trumpalaikių ir ilgalaikių santykių

Aštuoni dalykai, kuriuos darome skirtingai, priklausomai nuo santykių ilgalaikiškumo ar trumpalaikiškumo.

Teksto pranešimai. Trumpalaikiai santykiai: analizuojate kiekvieną teksto žodį. Širdis suvirpa kiekvieną kartą, kai telefonas praneša apie naujas gautas žinutes iš partnerio. Ilgalaikiai santykiai: žinote tikslų partnerio tvarkaraštį, dėl to žinote, kada laukti žinutės ir maždaug įsivaizduojate, kas jose bus parašyta. Pokalbiai vyksta maždaug pagal tokią schemą: „Išsiunčiau mūsų mokesčių blankus“, arba „Grįždamas iš darbo, nupirk pieno“.

Pasiruošimas susitikimui. Trumpalaikiai santykiai: teks sugaišti kelias valandas pasiruošimui. Reikia apsirengti, pasidaryti makiažą, pasimatuoti kelis apdarus prieš priimant galutinį sprendimą. Ilgalaikiai santykiai: jūsų partneris grįžta namo, o jūs toliau žiūrite mėgstamą TV programą.

Pasimatymas. Trumpalaikiai santykiai: romantiška vakarienė prie žvakių šviesos, su virpuliu laukiate susitikimo pratęsimo. Ilgalaikiai santykiai: užsisakote picą, o mylimasis atneša vyno.

Miegas. Trumpalaikiai santykiai: dėvite mielus naktinukus, kvėpinate pagalves. Ilgalaikiai santykiai: žinote, kad burkavimas iki paryčių nerealus ir apsiklojate skirtingomis antklodėmis, kad partneris netemptų bendros antklodės ant savęs.

Rytas. Trumpalaikiai santykiai: sėlinate į vonią, vos pabudusi ryte, kad pasitikrintumėte veidrodyje, kaip atrodote. Galite netgi pasidaryti lengvą makiažą, o paskui vėl šmurkštelėti po antklode, apsimesdama, kad ką tik pabudote. Ilgalaikiai santykiai: burbėsite, kad jis užėmė visą lovą ir apseilino pagalvę. Galite atrodyti taip, tarsi būtumėte ką tik pakliuvusi po autobusu, tačiau jis vis tiek jaukiai jus apkabins ir priglaus prie savęs.

Vienas kito pažinimas. Trumpalaikiai santykiai: jis tiesiog miršta, kaip norisi viską sužinoti apie tave. Jam viskas įdomu. Ilgalaikiai santykiai: aš žinau apie tave šiek tiek daugiau, nei norėjosi… Hm…

Barnis. Trumpalaikiai santykiai: negalite pakęsti barnių ir paprasčiausiai norite, kad partneris būtų laimingas. Visada stengiatės atsižvelgti į jo požiūrį ir laukiate nesulaukiate, kada jis vėl jus apkabins. Ilgalaikiai santykiai: „Nerėk ant manęs!“

Seksas. Trumpalaikiai santykiai: seksualūs apatiniai drabužiai, žvakės, muzika, viskas idealu kaip filmuose. Ilgalaikiai santykiai: „Aš tavęs noriu, einam į lovą“.

Šaltinis