Jei dabar tai vadinasi konservatizmu, tai ir mane galite šaukti Šventuoju Tėvu

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2018-04-25 15:20:13, skaitė 751, komentavo 2

Jei dabar tai vadinasi konservatizmu, tai ir mane galite šaukti Šventuoju Tėvu

Ką tik perleidusios postą Jaunųjų konservatorių lygos Vilniaus skyriaus pirmininkės Emilijos Kilinskaitės svajonės ir godos Facebooke. Netikėtai atviros - apie kitamanių naikinimą.

Ne, mieloji Emilija svajoja ne apie kokių agresyvių įsiveržėlių pro mūsų valstybės sienas ar dar kokių atvirų Lietuvos priešų naikinimą - ką jūs, juk tai taip netolerantiška!

Visai priešingai, ji garsiai mąsto temoje apie konkuruojančios jaunimo organizacijos narius, vieno Šiaurės Lietuvos kaimo gyventojus bei mūsų šalies Intelektualą Nr. 1. Kuriuos visus šiaip jau galima būtų pavadinti konservatyvių nuostatų žmonėmis. Žinoma, konservatyvumą suprantant tradicine prasme.

Nes sprendžiant iš jauniesiems konservatoriams neperseniausiai vadovavusios mielosios Emilijos raiškos, nūnai po tuo žodžiu gali slėptis visai kitokia ideologija.

Liberalus leftistinis kosmopolitizmas, anksčiau žinomas, kaip proletarinis internacionalizmas.

Įdomu būtu sužinoti - ką naujieji komjaunuoliai vadina "europiečiais"?

Šiaip jau visi lietuviai - tiek iš ProPatria, tiek iš Naisių, tiek dirbantys filosofijos profesoriais - yra europiečiai tiek geografine, tiek politine, tiek antropologine, tiek kultūrine prasmėmis, bet matyt, yra dar kažkokie "europiečiai" ideologine prasme?

O dar ta "netikėta" naujiena, kad VU TSPMI vadovybė patyliukais naikina prof. V. Radžvilo darbo vietą!

Vienžo, "europiečiai-antilietuviai" puola, europiečiams-lietuviams teks suremti pečius!