Pasibjaurėtinas gyvenimas? Patys kalti

Autorius: ŠeimaIrNamai.eu Šaltinis: http://seimairnamai.eu/pasibja... 2018-04-27 10:16:11, skaitė 636, komentavo 0

Pasibjaurėtinas gyvenimas? Patys kalti

Šiek tiek grubios motyvacijos tam atvejui, jeigu nuspręsite pasiduoti.

Manote, kad jūsų gyvenimas pasibjaurėtinas? Jeigu taip manote, jis toks ir yra. Pasaulis stengiasi išmušti jus iš pusiausvyros? Visiškai tikėtina. Manote, kad nusipelnėte daugiau? Žinoma, nusipelnėte. Tačiau yra vienas dalykas, kuris trukdo jums pasiekti sėkmę – jūs pats.

Jūsų mintys ir jausmai byloja apie tai, kad viską matote neteisingai. Jūs leidžiate negatyvui kontroliuoti savo gyvenimą. Eikvojate gyvenimą nuobodžiam, nepakeliamam darbui ir išsisemiate. Jūs pats kaltas, kad neužsiimate tuo, ką mėgstate. Norite pamatyti Paryžių ir Romą? Atleiskite, bet jūs niekada nepamatysite šių nuostabių miestų, kadangi pastoviai surandate pateisinamų priežasčių to nedaryti. Ir nedarote.

Viskas, ko reikia, tai nusipirkti bilietą, susikrauti lagaminą ir važiuoti. Apsidairykite, atverkite sau akis. Leiskite sau mesti iššūkį, pasiklysti, išmokti užsienio kalbą, pasijausti laisvu ir gyventi savo nuožiūra.

Nusiminėte, kad negalite numesti svorio? Niekada šito nepasieksite, jeigu nepakeisite gyvenimo būdo. Jeigu jums reikia naujos figūros, valgykite vaisius ir daržoves, užsiimkite sportu.

Negalima tapti protingesniu, neskiriant laiko skaitymui ir mokymuisi. Visur matyti vien negatyvą – nereiškia būti laimingam. Be to, negalite būti laimingas, jeigu jūsų santykiai jus sekina.

Vienintelė priežastis, dėl kurios įstrigote užburtame nelaimių rate – jūs patys. Jūsų priešas, trukdantis pasiekti tikslus – jūs pats.

Nesitikėkite, kad milijonas dolerių nukris iš dangaus tiesiai ant palangės. Norite kažką gauti? Dirbkite. Daug dirbkite. Niekada nepasiduokite, netgi kai niekas jumis netiki, turėkite galvoje, kad esate svarbūs. Tikėkite savimi ir savo galimybėmis.

Gyvenimas pagerės, jei patys to užsimanysite. Padarykite viską, kas įmanoma, kad realizuotumėte svajones. Ir niekada nepasiduokite, nes šis kelias niekur nenuves.

Does Your Life Suck? Sorry, But It Is Your Fault!