Ben Lazaras žydiškas fašistas ir dar rasistinė atmata

Autorius: Antifašistas-antirasistas Šaltinis: https://server.easycounter.com... 2018-04-28 14:10:06, skaitė 656, komentavo 0

Ben Lazaras žydiškas fašistas ir dar rasistinė atmata

Rusijos vyriausias rabinas Berl Lazaras yra rasistas - jisai tiesiogiai į eterį, pasmerkė mišrias tarprasines santuokas. Vyriausias Rusijoje rabinas Berl Lazaras aiškiai pasakė "mylėti reikia visus žmones tačiau išsirinkti žmoną tik iš saviškių tarpo (tokios pačios nuomonės kaip ir Hitleris kraujo tyrumo klausimu ). Nes priešingu atvėju jeigu visos tautos ir rasės susimaišytu tai neliktų nei kultūros nei tradicijos gautusi balaganas chaosas.

Beje nepaslaptis kad žydai geriausi šachmatistai geriausi finansininkai ir stiprūs yra visose srityse ir pasaulyje tai yra viena iš intelektualiausių nacijų pasaulyje. Jeigu jie turėtu negrų kraujo arba būtų metisai tai tokių aukštumų nepasiektu , būtu atsilikusi tauta kaip afrikos berberai, kurie iš tikro yra maišyta tauta arba Karibų jūros regiono šalių gyventojai kurių dauguma metisai ir mulatai tai yra trečiojo pasaulio šalys.

Šitas prakeiktas žydas išdavė komunizmo ir vieningos žmonijos idealus ir atvirai pradėjo skiesti hitlerinę nacistinę idiologija . Tarybiniai žmonės sumokėjo didžiulę kainą milijonus gyvybių var dant to, kad  išgelbėt žmonija nuo nacistinio žveries . Milijonai žydų žuvo konclageriouse , o šitas niekšas žydų rabinas tauzija visai kaip Gebelsas nacių propagandos ministras apie rasinės higienos , kraujo tyrumo privalumus . Iš esmės  žydų tauta yra baltosios rasės . Hitleris buvo pusžydis . Nacių kariuomenėje tarnavo daugybė žydų .1944 metų sausio mėnesį Vermachto kadrų skyrius sudarė sąrašą 77 aukštų karininkų ir generolų, „sumaišytų su žydų rase arba susituokusių su žydėmis“. Tarp jų — 23 pulkininkai, 5 generolai-majorai, 8 generolai-leitenantai ir 2 pilni armijos generolai.20 žydų kilmės kareivių ir karininkų buvo apdovanoti aukščiausiu Trečiojo Reicho apdovanojimu — Riterio kryžiumi.

Taigi iš emės žydus reikia naikinti kaip ir visas  kitas baltasias tautas nes jie potencialiai gali tapti nacistais ir rasistais, neleisti jiems tarpusavyje daugintis jei nori šeimos , tai prašom kurk šeimą tik su mišrios rasės žmogumi.

Be to spalvotos rasės žmonės ir tikri komunistai neturi pamiršti kad žydai finansuodavo vergų prekybą Afrikoje . Taigi prie juodaodžių genocido yra tiesiogiai prisidėję žydai .

O čia galit pamatyti rasisto žydų rabino pasisakymus: