Už tariamą TSRS agresijos prieš Lietuvą neigimą Simonui Kroydonui - kalėjimas

Autorius: LaisvasLaikraštis.lt Šaltinis: http://www.laisvaslaikrastis.l... 2018-04-28 16:58:44, skaitė 1323, komentavo 7

Už tariamą TSRS agresijos prieš Lietuvą neigimą Simonui Kroydonui - kalėjimas

Asta Kuznecovaitė pasiekė savo - Simonui Kroydonui baudžiamoji byla.

Žinomas tinklaraštininkas Simonas Kroydonas prieš kelias dienas paleistas į Šiaulių areštinės, kuroje pralaikytas penkias dienas dėl abejonių dėl oficialia lietuviška istorija, kas įvardijama kaip "SSSR agresijos prieš Lietuvą neigimas".

Apie tai LL papasakojo pats Simonas :

"Nusileidus Palangoje buvau iškart suimtas už savo straipsnius ir nuvežtas į Šiaulių Tardymo izoliatorių.Paimtas pasas,kompiuteris,telefonas,negaliu išvykti iš šalies. Bylų už šmeižtą galybė, viso to inciatorė Asta Kuznecovaitė ir konservatorių valdomi Jorkšyrų Elfai

Tyrėjas Marius Černiauskas su kriminalistais padarė tikrai daug, kad pagreitinti ir palengvinti mano situaciją.

Byla kažkodėl buvo numesta į Šiaulius, tiesa sakant nežinau kodėl. kadangi iš manęs paimta viskas, Draugė turėtų iš anglijos atvežti kažkiek drabužių, nes atskridau tik savaitei pasikeisti pasą,o dabar galiu būti užtampytas po teismus, paimti dokumentai, negaliu išvykti iš savo gyvenamosios vietos ir Lietuvos. Dėl tyrėjų, jie patys tokios bylos nematę.

Yra Kuznecovaitės ir dar kitų kažkokių užvestų bylų. Aš paprašiau prokurorės bylą nutraukti,ir sušvelninti kardomają priemonę. Kalbėjau su prokurore Mačiuliene, telefonu maloniai kalbęjo, manau jiems kažkas tiesiog numetė mano bylą, nes nelabai jos kas nori imtis, o žmonės pradedant nuo areštinės, izoliatoriaus, kvotėjų buvo tikrai malonūs.

Sako,visą triukšmą kelia paminėtos pavardės. O dabar esu nežinioje. Moku už butą Anglijoj, mašina oro uoste ,elektra tuoj baigsis šaldytuve viskas pradės pūti, darbe nepasirodžiau, anglai nesuvokia kaip gali uždaryti į kalėjimą už feisbuke paskelbtą versiją, kadangi esu transporto menedžeris, mano reputacijai viskas, nes nepasirodžiau darbe.

Byla sufabrikuota,žinant,kad 17metų negyvenu Lietuvoje,o apibūdintas tarsi gyvenantis Lietuvoj,nedirbantis.Kas visa tai fabrikavo,nežinia.

Dėl to labiausiai turėtų džiaugtis Asta Kuzencovaitė: