Kukuraitis visus pabėgėlius padarė invalidais

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-04-28 22:06:40, skaitė 709, komentavo 1

Kukuraitis visus pabėgėlius padarė invalidais

https://1.bp.blogspot.com/-QR75wm8MUno/WuSe-or3QJI/AAAAAAAAJjE/ARjJcHO6tq4J723zKGSjDkZ26Fu139exACLcBGAs/s1600/kukuraitis-ir-mecete-alkas-lt-koliazas.jpg

Neįgalumas Lietuvoje yra matuojamas darbingumo procentais. Mūsų draugės vyras yra darbingas 25 procentų. Jis nevaikšto, dirbti negali, nes jo tėra jautri galva ir iš dalies rankos, pirštai suglebę, negali suspausti kumščio. Prieš 18 metų jis nesėkmingai šoko į baseiną ir susilaužė stuburą. Tada jam buvo apie 30 metų. Žmona priversta jį nuolatos prižiūrėti, kilnoti iš invalido vežimėlio į lovą, į vonią, automobilį.

Štai tokiais sunkiais invalidais kovo 22 dieną Socialinių reikalų ir darbo ministras Linas Kukuraitis pavertė visus į Lietuvą vežamus pabėgėlius.

Ar ne siaubas?!

Jaunus ir gabius Afrikos ir Artimųjų Rytų statybininkus, inžinierius, IT specialistus, gydytojus, blogiausiu atveju meistriškus virėjus ar barzdaskučius padaryti visiškais invalidais, kurie nevaikšto, vos judina rankas!?

Tikras daktaras Mengele tas Kukuraitis. Taip diskriminuoti šiuos pabėgėlius neleidžia Lietuvos Konstitucija, neleidžia tarptautinė teisė. Tai grubiausia pabėgėlių diskriminacija Lietuvos piliečių atžvilgiu!

Taigi, šie vargšai neįgalieji-pabėgėliai iš darbdavių gaus vos 25 procentus atlyginimo, o kadangi jie padaryti sunkiais invalidais, normaliai dirbti nepajėgūs, jiems likusius 75 procentų atlyginimo iš mūsų kišenės primokės ministras Kukuraitis. Ne iš savo gi.

Apie šį protu nesuvokiamą Lietuvos valdžios idijotizmą, visišką nesiskaitymą su Lietuvos dirbančiaisiais, diskriminavimą Lietuvos vaikų, senelių, neįgaliųjų, turinčių daugiau negu 25 procentus darbingumo, aš sužinojau iš balandžio 27 dienos LNK laidos KK2.

Socialinių reikalų ir darbo ministerijos svetainėje visa tai yra išsamiai aprašoma:

https://www.ldb.lt/Informacija/PaslaugosDarbdaviams/Puslapiai/idarbinimas_subsidijuojant.aspx

Epilogas:

Vienas valstiečių ministras vogė ES paramą ir vogė kaimyno žemę. Kitas ministras vagia Lietuvos piliečių socialinę gerovę ir ją dalina ekonominiams imigrantams, čia negimusiems, nedirbusiems, nemokėjusiems jokių mokesčių.

Apie Lietuvos gyventojų diskriminavimą tų „pabėgėlių“ atžvilgiu esu rašęs savo bloge daugybę kartų (paskutiniai straipsniai 1 ir 2).

Šis naujas ministro Kukuraičio akibrokštas, manau, turi dar labiau paskatinti Lietuvos visuomenę kovoti už savo teisęs ir priešintis diskriminacijai. 

„Pabėgėlių“ masiškas vežimas į Lietuvas, išskirtinių sąlygų jiems sukūrimas, yra mūsų tautos pakeitimas kitataučiai, o tai yra, pagal JTO apibrėžimą, vadinama tautos genocidu.

Pagal JTO 1990 metų rezoliuciją dėl Irako, kuris užpuolė Kiuveitą, šis užpuolimas buvo įvardintas kaip bandymas sunaikinti Kiuveito tautą kitų tautų gyventojų migracijos į šią šalį būdu. ES valstybės pritarė šiai rezoliucijai.

Rezoliucijoje kalbama: „JTO Saugumo Taryba smerkia Irako bandymą pakeisti suverenios Kiuveito valstybės demografinę situaciją ir gyventojų sudėtį.“

ES politikai, kurie per prievartą įvedinėja multikultūralizmą ir naikina Europos senąsias tautas, pasmerkė Kinijos vykdomą Tibeto tautos etnokultūrinį naikinimą.

Bundestagas savo nutarimu 13/4445 nuo 23.4.1996 pasmerkė Kinijos Veiklą Tibete.

Vokietija tada pareikalavo nutraukti šią Kinijos vykdomą politiką ir kiniečių perkėlimą į Tibetą. Lietuva irgi paklaiko Tibetą.

O kodėl į Europą masiškai vežami azijatai ir afrikiečiai, kurie tiesiog mūsų akyse keičia Europos etnokultūrą?

Kodėl šie JTO standartai galioja Kiuveitui ir Tibetui, bet negalioja mažytei Lietuvai ar Latvijai, Estijai?