“Lietuviai” – tai nykstanti vergų nacija, negerbianti nei kitų, nei savęs

Autorius: Info mums Šaltinis: https://infomums.wordpress.com... 2018-04-30 10:55:38, skaitė 721, komentavo 0

“Lietuviai” – tai nykstanti vergų nacija, negerbianti nei kitų, nei savęs

Esama siaubinga emigracija parodė, jog “lietuviai” tėra nykstanti vergų nacija, kuri nesugeba gerbti jokių kaimynų , nei savęs. Ir tokiai nacijai negalima patikėti gyventi Pribaltikos teritorijoje, nes galutiniame rezultate ši “nacija” pavers gražiausius Pribaltikos plotus savartynais ir įvairių chemikalų sandėliavimo vietomis, šalia kiaulydžių smarvės. “Lietuviai” pasiruošę parduoti viską, kad tik “europinė dešra” kabėtų virš durų ir ja galima būtų grožėtis.

nereikia

25 metai gyvenimo “išsvajotoje laisvėje” – tai nenuginčijamas faktas, jog “lietuviai” yra ne tik savižudžių tauta, bet ir tuo pačiu jai patikėtos žemės, infrastruktūros naikintojai (žemės pardavimas svetimtaučiams). Kiek yra sunaikinta Lietuvoje miškų, siekiant pasipelnyti , parduodant Tarybinias laikais augintą mišką, iš jų medkirčiams, miškų savininkams, jų vaikams ir kitiems išlaikytiniems, visiškai nesirūpinant gamta, o tik savo asmenine gerove.

“Lietuviams” nesvarbi rytojaus diena, kaip ir nesvarbios žmogiškos moralinės vertybės – kas pasireikšia totaliniame polinkiu tarp moterų į paleistuvystę, o vyrų – moterų mušimas, girtavimas, narkotizacija ir vaikų nepriežiūra.

O šaltas, egoistinis požiūris ir nuomonės neturėjimas dėl įvykių buvusioje Ukrainoje – tai įrodymas “lietuviškos genetikos” paskudstvos (parsidavėliškumo). Visa, dauguma, “lietuvių” pritaria vykstančioms žmogžudystėms kaimynų šalyje, pritaria vaikų ir moterų mirtims ir visiškai neužjaučia jų. Neogranizuojami jokie mitingai ar piketai, siekiant nors kiek nuslopinti savo kriminalinės fašizuotos pseudo-valdžios isterijas.

Bet svarbiausia, visų įvykių fone, “lietuviai” vėl tesirūpina kiekvienas savo subine, ruošdamasis artėjančiam KARUI ir svarstydamas kaip geriau išlaižys subinę “išvaduotojams” ( ar tai būtų RF kariniai daliniai, ar NATO), bet jokiu būdu nerizikuos savo sveikata kovoje prieš vietinę kriminalinę buržujinę pseudo-valdžią – prieš tą nacionalistinę fašistinę gaują, kuri skatina “lietuviško padugnizmo” plitimą ir visapusišką raidą tarp jaunimo ( ypač verta pažymėti paskutiniu metu skatinamą “skundimą” ).