Vengrija: Mes esame prieš masinę migraciją, nes mūsų prioritetas yra žmonių saugumas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-04-30 11:33:59, skaitė 667, komentavo 2

Vengrija: Mes esame prieš masinę migraciją, nes mūsų prioritetas yra žmonių saugumas

https://4.bp.blogspot.com/-_pYzsXFMVIw/WuVCFWBvRLI/AAAAAAAAJjg/yaxBpyV_3DwZz5V568unZg8a0BpsFv07ACLcBGAs/s1600/shutterstock_319007507-702x459.jpg

Balandžio 26 dieną Vengrijos užsienio reikalų ministras Péter Szijjarto pasisakė dėl Europos Parlamento Piliečių laisvių, teisingumo ir vidaus reikalų komiteto (LIBE) pranešimo projekto.

Komitetas savo ataskaitoje padarė išvadą, kad Vengrija gali pažeisti ES vertybes, pvz., "Pagrindines migrantų, prieglobsčio prašytojų ir pabėgėlių teises".

Szijjárto į tai atsakė, kad Europos Parlamentas turėtų "gerbti Vengrijos tautos demokratinį sprendimą" ir kad Vengrija "netaps migrantus remiančia šalimi".

Jis pridūrė, kad "Vengrijos žmonių saugumas buvo pirmasis prioritetas ir buvo vyriausybės pozicija prieš masinę migraciją". Čia galite rasti jo išverstos kalbos vaizdo įrašą.

Jau migracijos krizės pradžioje Vengrija pastatė savo pasienyje užtvarą nuo „pabėgėlių“ ir tai leido sumažinti imigraciją 99,7 procento. Vengrija, skirtingai nuo Lietuvos, neįsileidžia imigrantų iš trečiųjų šalių pagal ES kvotas. Taip elgiasi visos Višegrado grupės valstybės: Lenkija, Čekija, Slovakija ir Vengrija. Vengrijos vyriausybė yra apkaltinusi JAV milijardierių Dž.Sorošą masinės imigracijos organizavimu ir veja lauk iš šalies jo finansuojamas NVO.

Nuorodos:

https://voiceofeurope.com/2018/04/we-are-against-mass-migration-because-the-safety-of-our-people-is-our-first-priority-hungarian-fm/

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//NONSGML+COMPARL+PE-620.837+01+DOC+PDF+V0//EN&language=EN
https://voiceofeurope.com/2018/04/draft-report-on-hungary-by-the-european-parliament-is-a-bunch-of-patent-lies-hungarian-fm/

https://www.bitchute.com/video/xFQ879XnRo6h/