Gabrielius Landsbergis: Aš ne mėmė ir savo pokalbių nei su Grybauskaite, nei su užsienio spec. tarnybomis, tikrai neviešinsiu

Autorius: Gabrielius Landsbergis Šaltinis: https://www.facebook.com/lands... 2018-04-30 17:21:28, skaitė 1723, komentavo 2

Gabrielius Landsbergis: Aš ne mėmė ir savo pokalbių nei su Grybauskaite, nei su užsienio spec. tarnybomis, tikrai neviešinsiu

Masiulis - ne liberalas, o skystakiaušis mėmė, išdavęs mano mylymą Prezidentę! O štai Šimašius - savas bičas ir nieko neišduos. Nes pats gautų iki gyvos galvos...

Pamenat, kai Karbauskis buvo pradėjęs apkaltos procesą prieš Vytautą Juozapaitį. Vienas valstietis (c) aiškino, kad dainavimas - tai ne kūrybinė veikla, nes kūrinys tik atkuriamas. Va jeigu kaskart po operą operos solistas pasirašytų, tada valstiečiai leistų dainuot. Nebuvo tada net kaip piktintis, nes tokia nesąmonė. TIkroji priežastis - nes maestro Juozapaitis tikėjosi sąžiningo, iš anksto nesuderinto konkurso į LNOBT direktoriaus poziciją.

Dar Karbauskis ketino visai frakcijai apkaltą pradėti, nekalbu jau apie Landsbergį, kurio pavardę įstatymu uždraustų minėti. Nebent kaip keiksmažodį. Ir tik Naisiuose.

Ir dabar, o Matka Boska Ostrobramska, ant kelių nukrenta (tiksliau paskelbiama žiniasklaidos priemonėje, kurios redaktorius įtariamas politinės korupcijos byloje), susirašinėjimas tarp Prezidentės ir tuomet dar neįtariamojo Eligijaus Masiulio. Nežinau, ir nesiimu aiškintis, ar emailai tikri. Jei taip, kviečiu prezidentūrą išlankstyti iš rankos kokią origami figurą ir nukreipti ją Eligijaus linkui. Politikai bendrauja, kalbasi, įtikinėja vienas kitą kaip balsuoti ir t.t. Tai nėra pažeidimas. Leksiką, pasikarščiavę irgi pavartojame visokią, dėl to kartais tenka paapgailestauti, bet ne daugiau.

O pokalbius viešina arba mėmės, arba tie, kuriems atitinkamos kūno dalys yra prispaustos dėdžių, kuriems bylos baigtis turi būti tik tokia, kokia turi būti.

Aišku, valdančiųjų gaujai dabar svarbiausia nukreipt dėmesį nuo Markausko, kuriam po interpeliacijos gali grėsti ir apkalta dėl pareigų, nesuderinamų su Seimo nario mandatu. Ir jiems nieko geresnio nėra, kaip tik šaukti ant opozicijos, ant Prezidentės, mosikuoti komisijomis ir apkaltomis. Nes kuo daugiau komisijų apie operų arijų atlikimą tarptautiniuose renginiuose, tuo mažiau apie tai, kaip dažnai Ramūnui Karbauskiui tenka susirašinėti ir susitikinėti su Agrokoncerno akcininku. Nes tas klausimas anksčiau, ar vėliau turės būti atsakytas.

Ir dar iš galvos neišeina VSD paminėtas Rusijos remiamas kandidatas LR Prezidento rinkimuose. Man atrodo, kad jis dabar džiaugiasi labiausiai. Gal net kokį pareiškimą padarys. Iš to džiaugsmo.