IŠSIGIMĖLIAI. Kaip mes esame jais verčiami

Autorius: Anno Šaltinis: https://www.kramola.info/vesti... 2018-05-05 21:00:08, skaitė 2379, komentavo 4

IŠSIGIMĖLIAI. Kaip mes esame jais verčiami

Andrejaus Romanovo straipsnis apie tai, kaip mes paverčiami beveidžiais IŠSIGIMĖLIAIS, gyvais numirėliais iš dvasiškai atsiribojusios sistemos, kuri mus atima iš pačių savęs. Jei mes taip pat prisiminsime apie genetinio polinkio įtaką, vaizdas bus išsamesnis...

Kriminalinės kronikos santraukos, pasakojančios mus apie eilinę bjaurastį, nebūdingą sveikam žmogui, tapo mūsų laikmečio simboliu. Daugybė vaikų prievartavimų, žvėriškos žmogžudystės, psichopatai, nutrūkę nuo vadžių, žudantys atsitiktinius praeivius - tai tik "ledkalnio" viršūnė. Tai tik ta - pasibjaurėtinos problemos dalis, kuri akivaizdi daugumai. Šis "ledkalnis" yra didžiulis ir daugiabriaunis, jis yra begalinis savo pasireiškimuose, sudarytas ne iš žmonių, ne, net ir iš gyvūnų, šis palyginimas yra įžeidžiantis pastariesiams. Ne, šis "ledkalnis" susideda iš trečios giminės būtybių, pakeistų, sergančių, praradusių save, genamų iškrypusių instinktų, chimerinių fantazijų. Šios būtybės, neturinčios jokio žemiško prado ir praradusios ryšį su dangiškuoju pradu, vadinasi IŠSIGIMĖLIAIS.

Daugeliu atvejų IŠSIGIMĖLIAIS tampama ne gimstant, IŠSIGIMĖLIAIS tampama gyvenimo eigoje. Kiekvieną kartą, kada mes priimame sprendimus, einame prieš savo vidinį balsą, peržengdami savo svajones ir idealus, žingsnis po žingsnio virstame IŠSIGIMĖLIAIS. Nors tiksliau būtu pasakyti, kad mus verčia IŠSIGIMĖLIAIS, mus verčia į beveidę ir bjaurią biomasę, sukūriančiais pridėtinę vertę šio monstro savininkams.

Svarbu suvokti, kad mes esame tam tikros psichologinės technologijos, kuri yra masiškai naudojama, aukos. Tai yra tiek akivaizdu, kad sąmokslo įrodymai net nereikalingi. Ir šio nusikaltimo motyvas yra akivaizdus - idealaus vergo sukūrimas, apdovanoto žmogaus fizinėmis galimybėmis, intelektualiniais sugebėjimais, bet iš kurio atimta siela, paversto idealiu kapitalo didinimo įrankiu.

Būtybės kūrimas, netoliariagiško, nesugebančio suprasti pasaulio vaizdo, būtybės su specifine vertybių sistema, sukurtos jam, primityviai būtybei, tarnaujančiam chimeromis, būtybės su aklinai užblokuota aukštesnio lygio sąmone - idealaus visų laikų vergo, IŠSIGIMĖLIO.

IŠSIGIMĖLĮ labai lengva valdyti, nes jis yra nuspėjamas ir paprastas, juo lengva manipuliuoti be jo žinios, tik reikia teisingai išdėlioti reikalingų stimulų rinkinį. Ir jei IŠSIGYMĖLIS yra nuspėjamas, jis yra nepavojingas tiems, kurie yra valdžioje. Ši technologija yra tik dar vienas vergovinės santvarkos kūrimo etapas. Jei senovėje, vergo pančiai buvo pagamintas iš geležies ir smurto, tai dabar pančių gamybos būdas tapo daug sudėtingesnis, galime sakyti, kad dabar vergais vergo pančiai pagaminti pagal "Stels" technologiją.

Dabar apie šią technologiją. Išsamiai jos aprašyti viename straipsnyje neįmanoma, nes neįmanoma apibūdinti keliais žodžiais to, kas buvo kūriama genialiais piktadarių protais dešimtmečius, jei ne šimtmečius. Mes tik bandysime apnuoginti akivaizdžiausius momentus. Pagrindinis jų ginklas - ginklas, kuris sunaikina sielą. Pagrindinio ginklo iš jų arsenalo esmė yra paprasta - tai vertybių pakeitimo. Suvokę išsigymimo technologijos esmę, jūs būsite įspėti. O , kaip sakoma, jei įspėtas, vadinasi ginkluotas.

Taigi trumpai išsiaiškinsime šiuos degradacijos ramsčius:

1. Vaikų auklėjimas yra grindžiamas skatinant infantilaus elgesio tarp vaikų schemą, kitaip tariant, dirbtinai užtempiamas socialinės brandos atėjimo procesas.

Tai daroma siekiant utilizuoti jaunimo energiją jos didžiausiu aktyvios veiklos (nuo 15 iki 25 metų) laikotarpiu. Reikalas tame, kad visais istoriniais laikais pagrindinė revoliucionierių masė buvo būtent iš šios gyventojų kategorijos. Jaunuolis pasiekia fizinės ir intelektinės veiklos viršūnę 20 metų, jis yra sveikas, protingas, karštas, principingas ir bekompromisis. Tai pavojinga, ar ne taip?

Pakanka prisiminti, kad Aleksandrui Makedoniečiui buvo tik 20 metų, kai jis pradėjo savo "karjera", kunigaikščiui Sviatoslavui buvo ne daugiau nei 30 metų mirties metu, Ivanas Rūstusis paėmė Kazanę 22 metų. O mūsų laikais (ypač Europoje) šio amžiaus jaunuoliai yra laikomi "paaugliais". Į tai ir yra nutaikytas socialinio infantilumo auklėjimas,kad istorijos kūrėjus paversti sveiku ir saugiu vaikigaliu. O energijos perteklių išlieti kažkur kitur, pavyzdžiui, netvarkingi lytiniai santykiai, alkoholis, narkotikai arba gatvės nusikalstamumas.

2. Mergaičių ir berniukų ugdymas pagal bendruosius standartus.

Tai daroma ne kiek tam, kad įskiepyti vyriškumo moterims, kiek atimti jį iš vyrų.

3. Egocentriško pasaulio vaizdo įskiepijimas.

Egoistas - tai vienišius, ir kaip čia nepacitavus Majakovskio: "... vienetas - nesąmonė, vienetas - nulis, vienas, net jei jis yra labai svarbus, nepakels paprasto rasto, tuo labiau jei namas penkių aukštų...". Arba "skaldyk ir valdyk", kaip sakė senovės romėnai.

4. Sėkmingo žmogaus įvaizdžio formavimas.

Iš esmės, tas "sėkmingas" žmogus yra nieko daugiau nei idealios vergų sistemos įvaizdis. Kaklaraištis, švarkas, svaiginanti karjerą, puikus namas, brangus automobilis, atostogos užsienyje, airiškas viskis. Tai puiku, ar ne? Tai pasisekė žmogui, bet iš tikrųjų tai yra idealus vergas, nes jis yra kaip koks narkomanas priklauso nuo savo daiktų. Tai dėl jis darys viską, kad išlaikyti sistemos stabilumą, jis kęs bet kokį pažeminimą kopdamas karjeros laiptais. Jis paslėps savyje visas savo vaikiškas svajones taip gyliai viduje savęs , kad pamirš pats save, virtęs humanoidiniu padaru, IŠSIGIMĖLIU.

Čia galima paminėti ir kitus "sėkmingų" žmonių įvaizdžius . Čia ir "kietas" stambus vaikinas bare su bokalu alaus, ir "sterva" keičianti vyrus kaip pirštines, ir feminizuota madam, ir gangsteris. Apskritai kokio nori skonio ir spalvos. Pasirinkite, ko norite. Čia nėra tik gynėjo įvaizdžio, nėra kario įvaizdžio, nėra mamos įvaizdžio, poeto, mokslininko, ir t.t. Vien iškreipti natūralaus žmogaus elgesio modeliai.

5. Seksas ir smurtas vietoj narsos ir meilės.

Ne paslaptis, kad seksualiniai instinktai yra vieni iš stipriausių. Taigi, per "sekso" tema galimatam tikru būdu gali paveikti žmogų. Dar daugiau, seksualiniai instinktai, kaip ir kiti instinktai, sudaro mūsų tamsiąją pusę, gyvūlišką asmenybės dalį, žemesnįjį pasąmonės lygį. Per žiniasklaidos priemones, reklamos technologijas, propogandą mokslo ir meno literatūroje, kompiuterinusi žaidimus skatinami šie instinktai.

Fridrichas Nyčė sakė: "Žmogus - tai virvė, pritvirtintas tarp žvėries ir superžmogaus - virvė virš bedugnės". Tai štai, psichologiniu požiūriu, "superžmogus" yra siejamas su aukštesniuoju mūsų pasąmonės lygiu, sritim kuri yra šaltinis kūrybiniam, moksliniam, poetiškam įkvėpimui, šaltinis, herojiškiems darbams. Pasamonės žemesniojo lygio sritis yra susijus tik žvėrišku pradu, su instinktais, su smurtu ir baime. Ir "supermenas" ir žvėris yra neatimamos dalys mūsų pačių savęs, tik pas vienus dominuoja "supermenas" virš "žvėries", o pas kitus atvirkščiai.

Maža paslaptis: mūsų šeimininkai bijo, kad jų vergams išsivystys aukštesniojo pasąmonės lygio sritis, nes tai yra giliai dieviška mūsų asmenybės dalis, nekontroliuojama ir nenuspėjama. Jie teisingai patys sau nusprendė, kad gyvuliškos prievartos monstras, susijęs su dauginimosi instiktu, su seksu, daug mažiau pavojingas sistemai, nei dieviškojo įkvėpimo šaltinis. Būtent dėl šios priežasties, psichologijos aferistas Z. Froidas ėmėsi primetinėti savo teoriją. Froidui rūpėjo ne mokslas, jam kėlė nerimą "okultizmas" iš pasamonės, jam kėlė nerimą nesutramdomos dieviškos galios apraiška. Tiksliau tai kėlė nerimą jo rėmėjams. Jiems buvo pernelyg gyvas pavyzdys to, kaip iš Vokietijos liaudies aukštesnio pasąmonės lygio išsiveržė atrodo jau pamirštas "baltapūkės bestijos" įvaizdis ir vos neperklostė visos pasaulio tvarkos. Jiems yra saugiau "seksas ir prievarta";

6. Vartotojiškumas savo neigiama prasme - tai būtent tas ginklas iš jų arsenalo, kuris "užmuša" kelis "kiškius".

Kuo skiriasi vartotojiškumas nuo vartojimo? Vartojimas yra natūralus asmenybės poreikis turėti vieną ar kitą daiktą. Tai yra lengvai matoma pavyzdžiuose. Jūs suplėšėte ar sudėvėjote striukę, jus einate ir perkate naują - tai vartojimas. Tačiau, jei jūs einate ir perkate striukę, nes ji yra firminė, madingos spalvos, tekstūros, arba tiesiog todėl, kad jūs norite pasirodyti prieš aplinkinius - tai yra vartotojiškumas. Kitaip tariant, vartotojiškumas - tai nesaikingas, nepagristas natūraliais poreikiais vartojimas.

Kodėl jis yra toks svarbus esamai sistemai? Na, visų pirma, vartotojiškumas - tai jų ekonominio modelio variklis, nes jis nuolat skatina paklausą, kuri savo ruožtu skatina gamintojus augimui, o elektoratą stumia imti naujas paskolas, be kurių dabartinė piniginė-finansinė sistema sugrius. Antra, vartotojiškumas - yra puikus antidepresantas, kuris mažina socialinę įtampą visuomenėje, o svarbiausia, yra nustatomas gyventojams leidžiamų tikslų spektras. Trečia, yra tai, kaip ir bet kurio kito "antidepresanto" yra "pasimaunama", o tai reiškia, kad jis daro žmonės priklausomus, silpnais ir lengvai valdomais. Ketvirta, jis vėl, nors ir mažesniu mastu, tačiau blokuoja aukštesnįjį pasąmonės lygį.

7. Tabu kilnumui.

Kilnumas yra pavojingas jų sistemai, nes jis formuoja nenuspėjamą ir nekontroliuojamą žmonių elgesį. Jie bijo neaiškių motyvų, jiems yra patogiau, kada žmonės užvaldyti pelno troškimo, geisdulių, priklausomybių, ydų.

8. Šeimos vertybių sunaikinimas.

Šis punktas iš dalies siejasi su "seksą ir smurtą", tačiau jis turi savo specifiką. Šeimos vertybių naikinimas, skatina tiek nacionalinių kultūrų naikinimą tiek ir visuomenės skaldymą, skatina egoizmą ir gyvulišką elgesį.

Išvardinti metodai yra toli gražu ne visi ginklai iš jų arsenalo, bet visų šių metodų tikslas yra paprastas - nužudyti Sielą. Jūsų Sielą. Ir įdomiausia yra tai, kad viso to yra vienas universalus vaistas - atminkite ir klausykite savęs. Neparduokite savo idealų už žalius popiergalius, nesielkite kitaip, nei jums sako jūsų vidinis balsas, net jei tai atrodo racionalu. Intelektas yra svarbiausia priemonė, tačiau labai daug ko negalima paaiškinti sausa logika. Žmogui priskirtas ne tik protas, bet ir emocijos, jausmai, intuicija. Sveikas žmogus turi išvystyti visus keturis aspektus. Ir tik jūsų siela sugeba suvienyti šias prieštaringas ir nesuderinamas jūsų asmenybės dalis.

Neparduokite jos net gręsiant mirčiai ar skurdui. Gyventi su parduota siela labai skausminga ir beprasmiška, kadangi būtent jūsų siela žino jūsų tikrąją paskirtį. Poreikiai gali būti be galo skirtingi, jūs galite būti mokslininkais, menininkais, muzikantais, inžinieriais, statybininkais, valstiečiais, kariais ir daug kuo kitu, galite kurti ir naikinti, nebijokit.

Svarbiausia, nepavirskite IŠSIGIMĖLIAIS, beveidžiais, gyvais numirėliais iš dvasiškai atsiribojusios sistemos, atimančios jus iš pačių savęs.