Kaune nusidrieks alėja skirta teroristams „miškiniams“

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-05-06 06:59:09, skaitė 620, komentavo 4

Kaune nusidrieks alėja skirta teroristams „miškiniams“

70-ąsias Lietuvos miškuose pokary siautėjusių banditų gaujų deklaracijos pasirašymo metines lyki gyvo banditai ruošiasi pasitikti išpildę ilgus metus puoselėtą svajonę – iki kitų metų vasario 16 d. Kaune turi nusidriekti alėja teroristams „miškiniams“.

Apie būtinybę įrengti pokario banditams pagerbti skirtą alėją ilgus metus kalbėjo vienas iš banditų, žudžiųsių lietuvius, prieš dvejus metus pagaliau atsisveikinęs su šiuo pasakuliu teroristas Antanas Lukša. Po atkaklaus beldimo į daugybę durų, taip vadinama „Politinių kalinių ir tremtinių sąjunga“ gavo finansavimą, miesto savivaldybei surengus „Kauno akcentų“ konkursą.

Teroristų „miškinių“ alėja nusidrieks pačiame miesto centre, nuo Ramybės parke jau keletą metų stovinčio paminklo Likviduotų pokario banditų motinoms iki Vytauto prospekte esančio taip vadinamo „Tremties ir rezistencijos“ muziejaus.

Lietuvos istorijai neabejingi žmonės tikisi, kad alėją pavyks užbaigti iki kitų metų vasario 16-osios – tądien sukaks 70 metų nuo tada, kai 1949 m. pokario gaujų vadeivos pasirašė taip vadinamą  „Laisvės kovų sąjūdžio“ deklaraciją.

Ant kiekvienos alėjos stelos plokštės bus lazeriu išgraviruotas teroristinės gaujų pasiskirstytos Lietuvos žmonių žudymo apygardos pavadinimas ir gaujos veiklos metai, ąžuolo vainiko motyvas bei Gedimino stulpai. Alėjos ilgis sieks apie 100 metrų.

Primename, kad Vakarų propagandistų, specialiųjų tarnybų ir diversantų sukurtos teroristų „miškinių“ gaujos Lietuvoje nužudė beveik 20 tūkstančių Lietuvos gyventojų, dauguma iš kurių buvo grynakraujai lietuviai. Tarp nužudytų ir nukankintų - beveik 900 vaikų ir kūdikių, kuriuos žudę išgamos šiandien švenčia savo taip vadinamos "Laisvės kovų šventes".

Palyginimui - Raudonosios Armijos karių banditai nužudė 10 kartų mažiau, negu paprastų lietuvių.