Fertilofobija. Jos diegimas Lietuvoje

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-05-07 09:51:46, skaitė 570, komentavo 0

Fertilofobija. Jos diegimas Lietuvoje

https://4.bp.blogspot.com/-sHfB4MgPH6s/Wu_euuXZKZI/AAAAAAAAJrk/ygaZgrbxmCs0LqMcKscWLLOdtCaV2E6-wCLcBGAs/s1600/rektorius-VU-zukauskas.jpg

Fertilumas (lot. fertilis – vaisingas) – lytiškai subrendusio organizmo sugebėjimas generuoti palikuonis. Antonimas – lytinis sterilumas.

Fertilofobai – žmonės, kurie neapkenčia žmogaus, nes neapkenčia jo esmės, kuri glūdi žmogaus sugebėjime daugintis.

Sugebėjimas daugintis yra gyvosios gamtos požymis, skiriantis ją nuo negyvosios, todėl galima tvirtinti, kad fertilofobai neapkenčia gyvybės iš esmės.

Fertilofobais tampama tada, kai imama kovoti su gyvybe. Šią kovą su gyvybe Lietuvoje finansuoja užsienio fondai, tarp kurių visada pastebima Rotšildų patikėtinio JAV žydų milijardieriaus Džordžo Sorošo veikla, visada aktyviai veikia Sorošo fondai, jo finansuojamos NVO, jo Laisvosios visuomenės organizacijos. Sorošas visur, kur kovojama už abortų legalizavimą, už narkotikų diegimą, kur skatinamas LGBT judėjimas, kur genderizmas, kur Stambulo konvencija ir visa tai, kas mažina gyventojų skaičių ir naikina žmonių intelektą. Sorošas visur, kur tik kovojamas nacijomis, nacionalinėmis valstybėmis, šeima – visu tuo, kas priešinasi satanizmo ideologijos diegimui visuomenėje.

Dauguma fertilofobais tampa ne todėl, kad jie dėl kažkokių priežasčių nesugeba atlikti pagrindinės žmogaus biologinės funkcijos - dauginimosi funkcijos, bet todėl, kad tai daro dėl finansinės naudos, taip jie tampa Sorošo satanistų armijos kariais. Apie Sorošo ardomą veiklą nuolatos kalba Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas (1, 2, 3).

Jau prieš 50 metų „Romos klubas“ priėmė programą, kurios tikslas-mažinti gyventojų skaičių mūsų planetoje. Gyventojų skaičiaus mažinimo būdų buvo prigalvota įvairių. Labiausiai girdimi – homoseksualizmo, narkomanijos ir transgenderizmo skatinimas. Dirbama nuosekliai, tam skiriamos milžiniškos lėšos, finansuojama NVO agentūra, diegianti šiuos projektus. Pavyzdžiui, nuo lietuviškų liberalų lupų net nenudžiūna pūtos, kaip jie įnirtingai nuo seimo tribūnos skatina narkomaniją Lietuvoje, proteguoja kanapes.

photo_for_gallery_1_80982872.jpg

Fertilofobai okupuoja Vilniaus Universitetą

Vilniau universitetas, Lietuvos intelektualinio gyvenimo svarbiausias centras, pastaruoju metu garsėja ne mokslo pasiekimais, o skandalais. Čia gūžta susisuko aršus baltofobas D.Kacas iš Niujorko (4), čia naikinamos Lituanistikos ir Baltistikos katedros (5). Prieš kelias dienas pasklido žinia, kad šio universiteto rektorius sumanė sunaikinti Vilniaus universiteto krikščioniškos moralės fundamentą ir čia diegti sodomija.

Justina Gafurova dienraštyje „Respublika“ rašo:

Prestižine Lietuvos aukštąja mokykla laikomas Vilniaus universitetas greitai gali tapti homoseksualų ir transseksualų kalve ar bent jau atstovu. Pats rektorius Artūras Žukauskas siekia suteikti Vilniaus universiteto vardą naujai kuriamai asociacijai „Vilniaus universiteto LGBT+ (lesbiečių, gėjų, biseksualų, transseksualų) grupė“.

Pasirodo, juridinio statuso suteikimas šiai organizacijai - tik formalumas. Universiteto gyvenime ji jau egzistuoja ir taip, o veikia kaip Studentų atstovybės programos „Be etikečių“ dalis. Rektoriaus iniciatyva siekiama „sukurti aplinką, kurioje VU LGBT+ bendruomenė galėtų jaustis laisva dėl savo lytinės orientacijos ar tapatybės.“ Asociacija kovotų su diskriminacija, skleistų tolerancijos idėjas VU bendruomenėje bei skatintų tokias asociacijas kurtis ir kituose universitetuose. Tiesa, kol kas tokį virusą paleisti universiteto Senatas atsisakė. Tačiau gali būti, jog tai tik laiko klausimas.

Beje, tarp naujos asociacijos steigėjų yra ir „Tolerantiško jaunimo asociacijos“, „Atviros Lietuvos fondo“, „Jaunųjų konservatorių lygos“, „Tėvynės Sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų partijos“, „Naujojo Židinio-Aidų“ nariai. Tarp steigėjų ir Neringa Dangvydė Mikalauskienė, išgarsėjusi savo išleista knyga „Gintarinė širdis“, kurioje pasakojama apie dviejų karalaičių meilę.“

Nuorodos:

1.http://lebionka.blogspot.lt/2017/04/dzordzas-sorosas-sugriove-gyvenimus.html

2. http://lebionka.blogspot.lt/2017/04/genderine-21-amziaus-inkvizicija.html

3. http://lebionka.blogspot.lt/2018/05/vengrijos-premjeras-viktoras-orbanas.html

4. http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2016-08-05-dovydas-kacas-tevas-mane-ismoke-didziuotis-tuo-kad-priklausome-litvakams/147387

5. http://alkas.lt/2017/07/02/z-zinkevicius-to-negalima-leisti/

6. http://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/kitos_lietuvos_zinios/vilniaus_universiteto_misija__ginti_antra_gala/

(bus tęsinys)