Seime vyks žydkrikščių okupantų mokslinė konferencija „Dievo Motina – Tautų ir valstybių globėja“

Autorius: Arūnas Brazauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/aruna... 2018-05-07 10:12:31, skaitė 701, komentavo 2

Seime vyks žydkrikščių okupantų mokslinė konferencija „Dievo Motina – Tautų ir valstybių globėja“


Žydkrikščių okupantų žyniuoniai atnašauja stabui

Gegužės 7 d., pirmadienį, 10–14 val. Kovo 11-osios Akto salėje (Seimo I rūmai) vyks mokslinė konferencija „Dievo Motina – Tautų ir valstybių globėja“, skirta Trakų Dievo Motinos – Lietuvos globėjos – paveikslo karūnavimo 300 metų jubiliejaus metams.

Renginyje sveikinimo žodį tars Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis, Seimo Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos frakcijos seniūnė Rita Tamašunienė ir Europos Parlamento narys Valdemaras Tomaševskis. Taip pat dalyvaus Trakų rajono savivaldybės merė Edita Rudelienė bei arkivyskupai iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos ir Ispanijos.

Konferenciją moderuos Seimo nariai Jaroslavas Narkevičius ir Eugenijus Jovaiša.

http://www.lrs.lt/sip/portal.show?p_r=119&p_k=1&p_t=257686

MOKSLINĖJE konferencijoje, tikėkimės, nebus pamiršta, kad ES tėvai steigėjai buvo katalikai:

Konradas Adenaueris,
Robertas Schumanas,
Alcide De Gasperi.

Pastariesiems dviem pradėtos beatifikacijos bylos, o pirmasis, kurio katalikiškos tapatybės netemdo komercinio serialo prasimanymai apie jo aistrą sado-mazo žaidimams (filme „Babylon Berlin“ mūsiškė Severija Janušauskaite prie jo net neprisiliečia), buvo dar ir žvalus separatistas, apie 1919-uosius siekęs sukurti nepriklausomą, nors Antantės globojamą, Reino respubliką (nota bene, Lietuvos lenkai!).

MOKSLINĖJE konferencijoje veikiausiai nebus pamiršta, kad ES yra Vatikano projektas, o Bažnyčia, kol parmazonai anglosaksai nepaveržė globalizacijos vėliavos, D-vo valia buvo universalizmo, unifikacijos, tautinių skirtumų naikinimo smaigalys. Besipešančias, iškrikusias, ištvirkusias tautas Bažnyčia ganė su geležine lazda ir lotynų gramatika, nekintama kaip lietuviškas raidynas. (Taip gerai ganė, kad Vengrijoe iki XIX a. pradžios lotynų kalba buvo antra šnekamoji ne vien tarp bajorų – net smuklininkai, arklininkai bei kapitonai tenkešai lotyniškai vogravo.)

Anglosaksų pirkliškas kapitalizmas galbūt labiau tiko Apvaizdos vykdomai globalizacijai nei lotynų kalba,
tačiau dabar, kada globalizacijos dėglo gviešiasi konfucininkai kinai, Bažnyčia vėl turi šansą.

Vatikano kurijos pavyzdžiu sutvarkyta optimali Briuselio biurokratija (ES aparatas mažiau skaitlingas nei Londono savivaldybė) – būtent MOKSLINĖS vadybos ūglys.

Kita vertus, nekonstitucinis Vilnijos lenkų žingsnis, kuriuo Kristus paskelbtas Vilnijos suverenu, nors Lietuvos Respublikos Seimo nebuvo atsiklausta, primena Bažnyčios apleistų katalikų vienatvę, kurios skaudžiausias pavyzdys – popiežių atsisakymas paaukoti Rusiją Švč. Mergelės širdžiai, kaip tai nurodė Fatimoje apsireiškusi D-vo Motina.

Jei Vatikanas būtų atlikęs savo priedermę, nebūtų Lietuvos okupacijos 1940 m., nes Švč. Mergelė būtų užkardžiusi Staliną, kaip žadėjo.

MOKSLINĖJE konferencijoje negali būti pamiršta, kad kiekviena tauta turi Angelą Sargą.

Skaitome: https://fsspx.lt/straips…/…/fatima-vilties-zenklas-pasauliui

„Portugalijos Angelas Sargas“... Nuo seniausių laikų krikščionys tikėjo, kad ne tik kiekvienas motinos įsčiose pradėtas žmogus gauna Dievo jam skirtą Angelą Sargą, bet ir didžiosios žmonių bendruomenės – Bažnyčia ir tautos. Dar pranašas Danielius liudijo (Dan 12, 1), kad išrinktosios žydų tautos Angelas Sargas yra pats dangaus kareivijų vadovas šv. arkangelas Mykolas. Šv. Mykolas Naujajame Testamente tapo Naujojo Izraelio – Katalikų Bažnyčios, taip pat jos globėjos – Šventosios Romos Imperijos Angelu Sargu. Senajai Romos imperijai nusilpus, jo globos šaukėsi daugelis iš šios Imperijos kilusių valstybių: Vokietija (Romos Imperijos tęsėja nuo Karolio Didžiojo laikų), Italija (čia, ant Gargano kalno, šv. Mykolas apsireiškė 495 m.), Prancūzija (708 m. joje, ant Mont-St-Michel kalno Normandijoje, irgi pasirodė arkangelas), o taip pat Portugalija.“

Egzorcistai pataria būti nuosaikiems. http://www.egzorcistas.lt/kas-tai/angelas

„Biblijoje apie angelų pasaulį nėra jokio nuosavo paaiškinimo, taip pat ir jokio sistemingo mokymo. Jų egzistavimas yra nusakomas paprastai. Biblijos vaizdiniuose angelai apibūdinami kaip kažkokios dvasinės būtybės, kurios tarnauja Dievui (sudaro „Dievo palydą“). Pranašų vizijos išskiria ypatingus angelus, serafimus ir cherubinus, kaip galingas dvasines būtybes, kurios apsupa Dievo sostą ir garbina Dievą savo šlovinančiomis giesmėmis (palyginimui, Izaijas 6, 1-13; Ezechielis 10, 1-22).

Biblijos tekstuose jie susitinka su žmonėmis kaip pranešantys Dievo valią pasiuntiniai, arba kaip saugantys palydovai. Jau Senajame Testamente kalbama apie tautas saugančius angelus. Naujojo Testamento tekstuose randamas savaime suprantamas tikėjimas asmeniniu angelu sargu, kurį turi kiekvienas žmogus.“

Tačiau D-vo siųsti tautų Angelai nebuvo nuosaikūs. http://biblija.lt/index.aspx…

„Tą pačią naktį VIEŠPATIES angelas, atėjęs į asirų stovyklą, užmušė šimtą aštuoniasdešimt penkis tūkstančius vyrų. Išaušus rytui, žiūri, visur guli lavonai.“

Kai kas bando švelninti šį epizodą, aiškindamas, kad D-vas įsakė žydų Angelui paveikti peles, kurios nugraužė lankų temples ir užnešė marą – todėl ir tie šimtai tūkstančių lavonų. Tačiau žydų Angelo veikimas net ir per peles nekelia abejonių. Tai turėtų būti priminta MOKSLINĖJE konferencijoje.

Alkas.lt, toje skundų knygoje, skaitome:

„...lenkų tautybės kunigai tęsia Lietuvoje savo antilietuvišką veiklą, naudodamiesi tikinčiųjų religiniais jausmais, laiko pamaldas už Lietuvos okupantą Pilsudskį ir Armijos Krajovos kovotojus. Lietuvos Respublikos Vyriausybės patvirtinta komisija konstatavo, kad Armijos Krajovos partizanai ruošėsi atplėšti Vilniaus kraštą nuo Lietuvos ir kėsinosi į Lietuvos žemių vientisumą, žudė nekaltus Lietuvos gyventojus lietuvius.“

„Marijos radijas“ ir jo antilietuviška propaganda http://alkas.lt/…/g-sapoka-marijos-radijas-ir-jo-antilietu…/

Ar tautinių Angelų pjudymas nėra D-vo išganomojo Plano dalis?
Ar tai mūsų protams spręsti?
Bet gal tai MOKSLINĖS konferencijos tema?

Nuskaistinę širdis, mes galime ir privalome užduoti klausimus.

Skaitome Pro Patria:

„Mūsų dienų iššūkis yra didis – grįžti prie prigimties ugdymo. Būtent vidinės galios ‚būti žmogumi‘ ugdymo ir praktikos – prie dorybės. Antraip, ne tik žlugs Europos Sąjunga; visa Europa ir vėl paskęs „nacijų išsilaisvinimo“ karuose. Ar turime viltį? Taip. Nes Europos Sąjungos pamatas yra įsišaknijęs Europos dvasios ir kultūros tradicijoje. Tereikia nebijoti nuskabyti parazituojančius įskiepus, iš širdies ir proto pašalinti ideologijų nuodus. „Viešpats yra mano šviesa ir išgelbėjimas, ko turėčiau bijotis?“ (Ps 27,1).“

Mindaugas Kubilius. Europos Sąjunga: zombiai ir Periklis http://www.propatria.lt/…/mindaugas-kubilius-europos-sajung…

MOKSLINĘ konferenciją galime baigti malda: tegul D-vo Motina, Taikos Karalienė, globalizmo Vairininkė,
gano tautas, pasitelkusi savo geruosius skalikus – tautų Angelus Sargus.

Tautiškumo neužgožančio globalizmo bei vietinio žalčių garbinimo samplaiką matome darnioje rikiuotėje,
kur greta Pijaus X brolijos kunigo, skubančio laikyti globalistinių Tridento mišių lotynų kalba, strakalioja Romuvos skudutininkai.​​