Merkel valdžios kvailumo rekordas: siro pabėgėlio šeimai Vokietija per metus išmoka 360000 eurų

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-05-10 14:02:44, skaitė 817, komentavo 5

Merkel valdžios kvailumo rekordas: siro pabėgėlio šeimai Vokietija per metus išmoka 360000 eurų

https://3.bp.blogspot.com/-uogNCFUADKw/WgvCBGcKUPI/AAAAAAAAGsA/hEBxyKtNCWYBbXbH_A2qQLklAIP5HjTeQCPcBGAYYCw/s400/630x356.jpg

Siras Gazia A. per Vokietijos kanclerės Angelos Merkel atidarytas ES sienas ir jos pakviestas atvyko į Vokietiją 2015 metais kartu su savo keturiomis žmonomis ir 23 vaikais. Vokietijos darbdavių asociacijos skaičiavimais, jis su šeima per metus turi gauti iš Vokietijos valdžios З60 000 eurų paramą, rašoma Germania.one.

Šeima apsigyveno Montabaur mieste, Reinland-Pfalcas žemėje. Daugpatystė Vokietijoje yra draudžiama. Atvykus į Vokietiją, Gazia A. turėjo rinktis, su kuria iš keturių žmonų jis nori išlaikyti oficialią santuoką, kad aprūpinti visus savo vaikus visomis socialinėmis išmokomis. Siras pasirinko žmoną vardu Trasif, su kuria jis turi penkis vaikus. Likusios Gazia žmonos pagal Vokietijos įstatymus yra prilyginamos „partneriams“, nors pats Gazia tvirtina, kad visos žmonos jam yra vienodos.

Siras pasakė, kad pagal islamo religiją, jis privalo išlaikyti kiekvieną šeimą ir dalyvauti kiekvienos iš jos gyvenime vienodai. Tai reiškia, kad jis privalo reguliariai išvykti iš savo namų, kad aplankyti kitas tris likusias žmonas, gyvenančias 30 kilometrų ribose, ir visus savo 23 vaikus.

Vokietijos „Darbdavių asociacija“ paskaičiavo, kiek ši šeima kainuoja vokiečių mokesčių mokėtojams 360000 eurų per metus.

Nuo pat atvykimo į Vokietiją 2015 metais Gazia A. nedirbo nei vienos dienos, o laimingai gyveno „socialinio parazito“ gyvenimą. Jo žodžiais, jis norėtų dirbti, bet nespėja, juk visą savo laiką jis skiria skaitlingoms savo šeimoms.

Yra žinoma, kad Sirijoje Gazia buvo verslininku ir vertėsi automobilių keitimu ir jų technine priežiūra.

2-format3.jpg

Pabėgėliai Vokietijos mokesčių mokėtojams kainuos trilijoną eurų

Savo autobiografijoje "Tiesos paieškoje" garsiausias Vokietijos ekonomistas profesorius Hansas-Werneris Sinn sako, kad migrantų krizė gali kainuoti šaliai beveik vieną trilijoną eurų. Sinnas yra buvęs Angelos Merkel patarėjas ir iki pernai buvęs ekonominių tyrimų IFO instituto prezidentas.

Nuo 2015 metų Vokietija priėmė 1,5 milijono migrantų, kurie, kaip sako Sinnas, nėra stomatologai, teisininkai ir branduolinės energijos mokslininkai, tačiau dažniausiai neturi kvalifikacijos ir jokio išsilavinimo. Tarp jų 59 procentai buvo beraščiai. Profesorius nuomone, šie žmonės jų gyvenimo metu niekada grąžins to, ką gavo iš Vokietijos gerovės valstybės. Kiekvienas „pabėgėlis“ Vokietijai per savo gyvenimą kainuos 450000 eurų, atskaičius jo indėlį į šalies ekonomiką.

Vokietijos federalinė vyriausybė pabėgėliams 2016 metais išleido per 21,7 mlrd. eurų. Dar tiek pat išleido savivaldybės iš savo biudžetų. Prie šių išlaidų dar reikia priskaičiuoti valdymo, socialinio poveikio, medicinos draudimo, saugumo, personalo, transporto, juridines, padaromų nusikaltimų išlaidas, imigrantų šeimų susijungimo kainą. Į savo kilmės šalis šie „pabėgėliai“ išsiunčia iš Vokietijos 343 milijonus eurų.

Visos šios išlaidos leido profesoriui Sinn sumuoti visus pabėgėlių kaštus, kurie per jų gyvenimą pasieks astronominę 1 trilijoną eurų sumą.

Autoriaus nuomone, turi būti atsisakyta ekonominių imigrantų, o įsileisti reikia tuos, kas Vokietijai yra ekonomiškai naudingi. Sinnas siūlo „pabėgėlius“ grąžinti į jų kilmės šalis, tačiau politikai nepripažįsta ekonominės realybės ir laidoja Vokietijos ekonomikos ateitį.

Nuorodos:

https://germania.one/sirijskij-bezhenec-s-semej-v-germanii-poluchaet-360-000-evro-posobija-v-god/

http://lebionka.blogspot.lt/2018/04/profesorius-sinn-pabegeliai-vokietijos.html