Žydų finansistų scenarijus Iranui

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-05-11 10:03:53, skaitė 780, komentavo 2

Žydų finansistų scenarijus Iranui

https://4.bp.blogspot.com/-DNdNinjrlxg/WvO-Oa4FAPI/AAAAAAAAJuQ/EuRY9v9wA14bBvQyW6tA-s3hAU4DnDI-QCPcBGAYYCw/s1600/polk2.jpg

Generolas-pulkininkas, istorijos mokslų daktaras Leonidas Ivašovas „Den.tv” laidoje su žurnalistu Ivanu Višnevskiu pažymi, kad, tuojau po Donaldo Trampo paskelbimo apie JAV išėjimą iš branduolinio susitarimo su Iranu, Izraelio oro pajėgos sudavė smūgį į Irano karinius objektus Sirijoje. Rusijos gynybos ministerijos duomenimis: „Užpuolime dalyvavo 28 Izraelio lėktuvai F-15 ir F-16, kurie paleido į įvairius Sirijos rajonus apie 60 „oras-paviršius“ raketų, taip pat iš Izraelio pusės buvo paleista 10 taktinių „žemė-žemė“ klasės raketų. Šie įvykiai logiškai siejasi su tolimesne JAV konfrontacija su Iranu.

https://www.youtube.com/watch?v=Nbzt9D4ycz8

Prieš pat masyvią Izraelio agresiją Sirijoje į Maskvą atvyko Izraelio premjeras Benjaminas Netanyahu, visą dieną glaudžiai bendravo su Vladimiru Putinu. Tą pačią dieną Putinas surengė Valstybės gynybos tarybos posėdį, neaišku, ar dalyvaujant Izraelio premjerui? Tą pačią dieną vyko išplėstinės sudėties Putino ir Netanyahu pasitarimas, dalyvaujant užsienio reikalų ir gynybos ministrams.

Generolo Ivašovo žodžiais, vyksta karas, kurį išprovokavo Izraelis, tiksliau izraelietiškas kapitalas, kuris privertė Trampą daryti pastaruosius sprendimus. Šiame kare bus suduotas smūgis ne tik Iranui, bet tai bus smūgis, suduotas pirmiausiai Rusijai. Smūgis bus suduotas Rusijos kariniams pasiekimams Artimuose Rytuose, Rusijos diplomatijai, diplomatiniam Rusija-Iranas-Turkija trikampiui. Smūgiu Rusijai yra ir Medvedevo paskyrimas premjeru. To Medvedevo, kurio taip nekenčia Rusijos gyventojai. Ši vyriausybė yra vieno scenarijaus sudėtinė dalis. Benjaminas Netanyahu pakvietimas į Maskvą – Artimųjų Rytų politikos atsisakymas. Putinas kviečia į tribūną ne Bašarą Asadą, ne kažką iš Irano, o Netanyahu. Skamba Izraelio himnas ir tuo metu Izraelis suduoda smūgius Sirijai. Tai negalėjo būti nesuderinta su Rusijos puse.

Ivašovo nuomone, pirmiausiai Iranui smogs JAV, o Izraelis suduos jam taškinius smūgius. Privers dalyvauti kažką iš europiečių. Jėgų santykis nebus Irano pusėje, tai reikia suprasti.

Benjaminas Netanyahu į Maskvą buvo atskridęs ne tam, kad su Putinu pastovėti tribūnoje ir kartu švęsti Pergalės dieną. Jis atvyko, kad parodyti Rusijos valdžiai jos visišką pavaldumą nuo tarptautinių jėgų, įtvirtinti Izraelio diplomatijos pasiekimus. Kai Izraelis bombarduoja Rusijai draugišką valstybę Iraną, Rusija net nereikalauja sušaukti JTO Saugumo tarybos posėdį.

Ivano Višnevskio žodžiais, nors Iranas yra Izraelio kaltinamas rasine ideologija, būtent Izraelis yra rasinės ideologijos nešėjas. Rasizmas yra įtvirtintas Izraelio įstatymuose. Žmonės turi žinoti šiuos veikiančius pasažus iš Mozės įsakymų žydams. Įsakymas pirmas: žiūrėk, nesituok su gyventojais tos žemės, kur tu ateisi, kad jie netaptų tinklu tarp jūsų. Šventoves jų sugriaukite, stabus jų sutriuškinkite, iškirskite jų šventąsias giraites, jų dievus sudeginkite. Iš antrojo įsakymo: neimkite jų dukterų į žmonas savo sūnums, o savo dukterų neišduok už jų sūnų. Kažkas pasakys, kad kalbama apie labai senovinius reiškinius, bet tai ne visai taip, nes šiuolaikiniame Izraelyje egzistuoja rasistinis įstatymas, kad Izraelio pilietis negali tuoktis su kitos tautybės atstovu. Tik žydas gali tuoktis su žyde ir žydė gali tuoktis tiktai su žydu. Tai rasizmas ir, tokiu būdu, būtent Izraelis yra paveldėtojas hitlerinės Vokietijos ideologijos.

Generolas Ivašovas atsakė: „Sunku su jumis nesutikti, tik pagalvokim štai apie ką. Ar Izraelis yra rasizmo paveldėtojas, ar yra jo šaltinis? Judėjų filosofija greičiau gali būti šaltiniu ir Hitleriui ir Rozenbergui ir kitiems. 2000 metų pradžioje mes teisėmės dėl išleidimo Rusijoje religinio leidinio, su vyriausio Rusijos rabino Adolfo Šajevičiaus įžanga, kuriame atvirai buvo propaguojamos rasistinės pažiūros: „nepadėk gojui, net jei reikės priimti gimdymą pas goją, padaryk taip, kad vaikas negimtų“. Daug ten buvo panašių pasisakymų, mes kreipėmės į teismą ir laimėjome. Šis leidinys buvo šiuolaikinis, jį dėstė žydiškose mokyklose Rusijoje. Šios rasistinės pažiūros yra platinamos ir JAV, ir Europoje, ir Rusijoje.

Iranas yra islamo religijos centras, jis pasisako prieš skolinimo procentą, prieš vakaruose klestintį satanizmą, todėl jį reikia sustabdyti. Štai Izraelio ir Habado sektos kontroliuojamų JAV tikslas.