Patarimai, kaip garantuotai sugriauti bet kokius santykius

Autorius: ŠeimaIrNamai.eu Šaltinis: http://seimairnamai.eu/patarim... 2018-05-15 15:22:08, skaitė 496, komentavo 0

Patarimai, kaip garantuotai sugriauti bet kokius santykius

Jei norite ne šiaip užbaigti, o visiškai sunaikinti santykius, tačiau nežinote, kaip tai daroma, kreipėtės reikalingu adresu. O jeigu atvirkščiai – nusiteikėte išsaugoti santykius ir padaryti juos labiau karmoningais, tekstas bus naudingas tuo, kad žinosite, ko negalima daryti. Galbūt atpažinsite straipsnyje save ar kažką iš tų, kurie panašiai elgiasi greta jūsų.

Taigi, atidžiai skaitykite, o dar geriau – užsirašykite.

Bet kokio pokalbio metu ignoruokite partnerį. Galvokite apie tai, ką patys norite pasakyti, juk bet kokių santykių tikslas – įkalti partneriui į galvą savo idėjas ir patenkinti savus poreikius. Tada galima bus pykti ant jo, jeigu jis bus nepatenkintas. Galima bus priekaištauti jam dėl nedėmesingumo. Mūsų juk nedomina partnerio poreikiai, jis juos, kaip suaugęs žmogus, patenkins pats, kuriems galams tuo rūpintis?

Visada būkite aukščiau partnerio. Jūs – idealas, apie kurį galima tik pasvajoti, jūs – jo loterijoje laimėtas prizas, tegu džiaugiasi tokia neišpasakyta sėkme. Juk jeigu pradėsite įtarti, kad ir jis sugeba pergyventi taip pat, kaip jūs ar kad jis jums lygus ir turi kažkokias teises, tai galite, neduok Dieve, jį staiga suprasti ir santykiai iškart pagerės. O tai ne jūsų tikslas.

Pažeidinėkite visus susitarimus. Tegu pats kapstosi ir suvokia, kad nuoširdumas ir pasitikėjimas santykiuose – ne jūsų vertybės. Galbūt jau šiame etape jis atvės, nusivils ir susimąstys, ar yra prasmės drauge gyventi.

Jeigu trys ankstesni punktai nepadėjo ir jūs vis dar neišsiskyrėte, pasitelkite sunkiąją artileriją. Kritikuokite, lyginkite su kitais žmonėmis, dažniau priminkite, kad kaimynas va ką žmonai padovanojo, o tu mazgotė, ne vyras! Arba kaimynė va kaip su vyru elgiasi, o kokia iš tavęs žmona?

Kaprizai! Tegu jums be jo/jos niekada nieko nesigauna! Na ir kas, kad jis dirba, o tu su vaikais sėdi ir jam reikalinga žmona, o ne dukra (sūnus). Užkraukite jam vis daugiau ir daugiau atsakomybės, tegu jinai jį negyvai prislegia ir šitokiu būdu pagaliau pasieksime trokštamą tikslą – nebeliks jokių santykių.

Gink Dieve nebandykite aiškintis, kas negerai, kas kuo nepatenkintas ir kaip tai ištaisyti. Mums nereikia nieko taisyti. Nedarykite tokių klaidų kaip pokalbiai apie jausmus, baimes, pergyvenimus, nes galite sužinoti apie jo jausmus, jis sužinos apie jūsiškius ir supras, koks jis jums brangus ir kad galima viską ištaisyti! Atkakliai tylėkite ir tik savo mimika demonstruokite, ką galvojate apie jo protinius sugebėjimus. Ar tiesiog šypsokitės, užsisklęskite, o viską, ką jis papasakos apie save, tuo būdu tapdamas pažeidžiamu, panaudokite prieš jį, įbeskite peilį į nugarą, juk dabar jūs jau žinote pačias jautriausias jo vietas! O kas negerai? Pats kaltas – atvėrė širdį, argi normaliuose santykiuose taip elgiamasi? Tik idiotai atsiveria vienas kitam. Na, o jeigu šio meno kol kas neįvaldėte, tai partneriui pabandžius išsiaiškinti situaciją, pasinaudokite pirmuoju punktu.

Viešumoje, žmonėse, būkite šalta, abejinga partneriui. Neimkite jo už rankos, svečiuose atsisėskite kuo toliau nuo jo, pageidautina – greta svetimo vyro arba, jeigu tas vyras nesiruošia griauti savo šeimos ir nekreipia į jus dėmesio, idiotas, pasirinkite vienišą vyriškį (arba moterį, jei esate vyras). Tegu visi mato, kad jūs jo nevertinate, būti drauge su juo jums nepakeliama, su kitais įdomiau. Dar geriau visų akivaizdoje sarkastiškai išjuokti partnerio žodžius ar idėjas, išvadinti jį idiotu. Viešas pažeminimas – tikras lobis mūsų reikale.

Jei santykiai vis dar nesuiro, jei partneris vis dar su jumis, kenčia, bet stengiasi ištaisyti situaciją, kalbasi su jumis, siūlo pradėti viską iš naujo arba, naivuolis, pataria kreiptis į specialistus – drąsiai išvadinkite jį skuduru ir palikite jį pati. Kam reikalingi tokie ištikimi, patikimi, atkaklūs partneriai, kurie jus myli? Drąsiai ieškokite tokių pačių laisvų, pasitikinčių, išdidžių ir nepriklausomų kaip jūs, juk taip puiku atsidurti jūsų, tikiuosi, jau buvusio partnerio kailyje! Štai kur gyvenimas, štai kur fontanais trykšta emocijos! Rekomenduoju.

Šaltinis