Kokių dar puzlės faktų reikia, kad Izraelis siautėja?

Autorius: Andrianas Krutoguzenko Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-05-15 18:53:31, skaitė 741, komentavo 1

Kokių dar puzlės faktų reikia, kad Izraelis siautėja?

Pamąstymai… Stebint politinę „puzlę“, tampa visai nenuostabu kodėl Izraelio atstovė „laimėjo“ eurovizijos konkursą. Tereikia prisiminti, kad Trampas liepė JAV atstovybę perkelti į Jeruzalę. Tai buvo numatyta iš karto po eurovizijos.

Žydai pageidavo ne tik, kad Trampas perkeltų JAV atstovybę į Jeruzalę, bet lygiagrečiai ir pergalės eurovizijoje. Ir tai nenuostabu, nes Trampas rinkimuose buvo remiamas žydų, bankininkų klano, kuriam beje jis buvo labai prasiskolinęs finansiškai, faktiškai bankrotas. Apie tai internete video galima rasti. Trampo žentas taip pat žydas, kuris beje įsigijo 40 aukštų aukščio pastatą numeriu 666.Beje jis šiuo metu Trampo patarėjas, o rinkimų metu vadovavo rinkimų štabui patylomis Trampo duktė pernai priėmė žydišką religiją. Kokių dar puzlės faktų reikia, kad Izraelis siautėja?

Na pavyzdžiui visai nesenai į Izraelį atvyko Japonijos premjeras. Per oficialius pietus desertas buvo pateiktas metaliniuose batuose. Faktas. Stebėkite pasaulio spaudą. Japonai apavą laiko „nešvariu“ ir tai palieka už durų. Tai tas pat, kas musulmonui pietums pateikti kiaulės galvą. Japonai kantrūs ir mandagūs.

Nurijo pažeminimo veiksmą, tuo pripažindami žydų karaliavimą ir prieš šiuos „gojus“. O dar masinė lėktuvų su raketomis ataka į Sirijos teritoriją, kurios metu Izraelis naikino ne tik iraniečių karinius objektus, bet ir Sirijos armijos priešlėktuvinius kompleksus. Net Rusija tyli dėl šio incidento.

O Trampo duotas įsakymas „protingomis“ raketomis apšaudyti Sirijos teritoriją dar prieš tai, kurio metu prisidėjo Prancūzija ir Anglija, tebuvo tik žydų nurodymu įvykdytas Sirijos armijos priešlėktuvinės gynybos patikrinimas. Tereikia tik suprasti į kokius beverčius objektus tos raketos buvo nukreiptos. Pasaulio globalistų pokeryje šiuo metu veda Izraelis.