Juodašikniai siautėja

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://www.delfi.lt/verslas/n... 2018-05-16 09:03:41, skaitė 1097, komentavo 5

Juodašikniai siautėja

Juodašikniai jau siautėja Lietuvoje .

Pakistaniečio ir lietuvės šeimai butą išnuomojusi Vaida Vaitkevičiūtė šiandien liko be buto, be pinigų ir dar turi mokėti mokesčius už nepageidaujamų nuomininkų komunalines paslaugas. Butą užėmęs Imranas Azizas kraustytis nė nesiruošia, o atėjus pakeisti spyną – kibo savininkams į atlapus.

Šiuo metu nepageidaujamų nuomininkų skola siekia jau daugiau kaip 1500 eurų.

Taigi ATVYKĘS EKONOMINIS ....... TURI DIDESNES TEISES, NEI TU LIETUVOS PILIETIS Į SAVO NUOSAVĄ TURTĄ, NORS KONSTITUCIJOJE RAŠOMA, KAD NUOSAVYBĖ NELIEČIAMA ........ TIK NE LIETUVIAMS ŠIS MŪSŲ KONSTITUCIJOS STRAIPSNIS....

Lietuvos pilietis iškart būtu baudžiamas, o šitam nieko? Teisesauga ir policija yra ra$istai lietuvių atžvilgiu .

Besmėgenė prostitutė susidėjo su valkata beždžione, kuris pripasakojo pasakų ir kas žiauriausia, dar ta bežionė gavo LT pulietybę. Kur ritamės?

Buto savininkė tai pat kalta nes ji priima ne-baltuosius ir padeda jiems ne savo žemėje leisti šaknis ,jinai padarė nusikaltimą baltosios rasės ir tautos atžvilgiu , o dabar pati verkia aceit ja išnaudoja tegu dabar toliarastė mėgaujasi multikulturizmo ir toliarastijos privalumais man visiškai jos negaila , o labiausiai gailą tų žmonių kurie gyveną kaimynystėje su ta bezdžionę ir turi stebėti pajuodusi snuki .

Taigi tik tik rasinė idėja gali užtikrinti mūsų Nacijos išlikimą ir dorą ateitį. Rasė yra tautiškumo pamatas, be jos, mes esame pasmerkti pražūčiai.