Sorošo fondų išvarymas iš Vengrijos – gera žinia lietuvių tautai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-05-16 09:55:38, skaitė 729, komentavo 0

Sorošo fondų išvarymas iš Vengrijos – gera žinia lietuvių tautai

https://1.bp.blogspot.com/-sLlbCfz0epo/WviM55M72zI/AAAAAAAAJyE/YPgHFeW8md8zwsoMu41CBG-ebpd6LwOwwCPcBGAYYCw/s1600/aSUGhWBt.jpg

Vakar pasaulį apskriejo džiugi žinia vengrų tautai ir visiems Europos tautininkams. Buvo pranešta, kad „susidūrę su vis didesnėmis Vengrijos politinės ir teisinės terpės represijomis“ Rotšildų finansinės imperijos patikėtinio milijardieriaus Džordžo Sorošo Atviros visuomenės fondai (AVF) perkelia savo tarptautinių operacijų vykdymą ir personalą į Berlyną.

Ar atsitiktinai parinktas Berlynas? Ne, jį valdo Vokietijos „žalieji“, kurie tvirtina, kad Vokiečių tauta iš viso neegzistuoja! Apie vokiečių tautos nebuvimą pareiškė „žaliųjų“ partijos lyderis Robert Habeck laikraščiui Junge Freiheit.

Viktoro Orbano vyriausybė, Vengrijos parlamente turinti 2/3 konstitucinę daugumą, nuosekliai įgyvendina savo rinkimų programą, kurioje vienu iš pagrindinių punktų yra įstatymų paketas „Stop Sorošui.“

Jau šį mėnesį Vengrijoje bus priimtas antimigracinis įstatymas „Stop Sorošas“, kuris uždraus veiklą organizacijų, palaikančių migraciją. Paketas numato, kad tokios NVO mokės 25% mokestį, kuris bus panaudotas kovai su nelegalia imigracija, Vengrijos sienų stiprinimui.

Radio Kossuth laidoje Orbanas yra pareiškęs, kad jis laukia tolimesnio konflikto dėl migracijos su Amerikos milijardieriaus Džordžo Sorošo „Atviros visuomenės“ fondu, nepaisant to, kad šis deklaravo apie veiklos sustabdymą Budapešte ir persikėlimą į Berlyną.

„Senai pažįstų finansinius spekuliantus, taip pat ir patį Džordžą Sorošą. Čia toks užsiėmimas, tokia pasaulėžiūra, manant, kad niekada nepralaimės. Gerai tai žinome. Galima laimėti mūšį, bet negali būti nei kalbos apie jo galutinę pergalę kare“, - pareiškė Orbanas.

Orbano žodžiais, visuomet atsiras žmonės ir interesų grupės, kurios nenori bendrojo gėrio visuomenei, nori pasipelnyti, nori turėti įtaką, nori sukurti situaciją, kad Vengrija taptų imigracijos šalimi.

Vengrijos vyriausybės nuomone, nauji antimigraciniai įstatymai užtikrins užsienio NVO veiklos skaidrumą ir apribos jų veiklą, skatinančią nelegalią imigraciją.

Vengrijos parlamento teisės komiteto pirmininkas Antal Rogan pasakė: „Išlaikydama ankstesnius tikslus, reaguodama į kintančias sąlygas, vyriausybė planuoja sugriežtinti Stop Sorošui įstatymų paketą, kuris taip pat reikalauja sukūrimo būtino konstitucinio pagrindo“.

Jo žodžiais, nauji įstatymai turi užkirsti kelią bet kokiai veiklai, nukreiptai į tai, kad nelegalūs imigrantai atvyktų į Vengrijos teritoriją pažeisdami Vengrijos įstatymus ir pažeisdami nacionalinį suverenitetą. Iš užsienio finansuojamos organizacijos šiuo metu remia šią nelegalią veiklą.

Viešėdamas pirmadienį Lenkijoje Viktoras Orbanas pareiškė, kad „Stop Sorošui“ paketas bus svarstomas parlamente, kai tik bus suformuota nauja Vengrijos vyriausybė

Lietuvos valstybei ir tautai, mano nuomone, Sorošo fondų išvarymas iš Vengrijos - gera žinia. Mums reikia sekti vengrų pėdomis ir išvyti iš Lietuvos visas kenkėjiškas Sorošo NVO.

Nuorodos:

https://voiceofeurope.com/2018/05/viktor-orban-successfully-removes-soross-open-society-foundations-from-hungary/

https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2018/es-gibt-kein-volk-afd-empoert-ueber-aeusserung-von-gruenen-chef/

http://lebionka.blogspot.lt/2018/04/viktoras-orbanas-patenkintas-soroso.html

http://www.kormany.hu/en/cabinet-office-of-the-prime-minister/news/government-plans-stricter-stop-soros-bill-and-constitution