Rasė yra tautiškumo pamatas

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: http://racology.ru/... 2018-05-16 10:42:04, skaitė 538, komentavo 2

Rasė yra tautiškumo pamatas

Dauguma Baltųjų amerikiečių ir vakarų europiečių yra bailiai jie morališkai supuvę. Baltieji vyrai JAV ir Europoje leidžia negrams miegoti su savo moterimis, ir didžiuojasi mulatais anūkais, už tai mūsų nacionalsocialistų nekenčia jie mieliau remia neteisėtus spalvotus migrantus dėl "pigios darbo jėgos", nei jų pačių benamių / bedarbių baltųjų brolių., baltieji žmonės JAV sėdėjo ir nieko nedarė, kai juodaodžiai ir spalvotieji perėmė JAV miestus ir pavertė juos į sąvartynus.

Asmeniškai manau, kad absoliuti dauguma baltųjų amerikiečių ir europiečių savo noru tiesiog sėdės ir nepajudins nė piršto kol . VAKARAI supus ir bus paversta trečiojo pasaulio šalimi ir kai baltieji taps mažuma nebus iš ko ižiebti revoliucijos.Taigi neturėkim dėl vakarų jokių iliuzijų .William Luther Pierce (1933-2002) – baltųjų organizacijų „National Alliance“ bei „Cosmotheism“ įkūrėjas ir vadovas; rašė : "Kai aš galvoju apie demografinius pokyčius, kurie šiuo metu vyksta Jungtinėse Valstijose, aš priminiau, kas nutiko Haityje šiek tiek daugiau nei prieš du šimtus metų Haitčio gyventojų istorija parodo kas gali atsititikti su Europą ir JAV. Hitleris buvo teisus sakydamas "Visos didžiosios senovės kultūros mirė tik dėl to, kad originaliai kurybingoji rasė išmirė nuo kraujo užnuodijimo. 

Kažkada Haičio sala buvo rojus žemėje kai valdė prancūzai . Tačiau po Prancuzijos revuliucijos prancūzai susigundė visuotinės lygybės įdėja ir padarė didžiulę klaidą baltuosius sulygino su negrais vergais .

Prasidėjo chaosas , negrų buvo gerokai daugiau jie išpjovė visus baltuosius .

O po to salą pavertė šiukšlynu ir civilizacija grįžo į džiungles. Amerikonai po šimtą metų bandė įvesti tvarką ir atstatyti šalį tačiau jų mėginimai baigėsi nesekmę . JAV statė mokyklas idiegė elektrą, telefonus ir visus civilizacijos laimėjimus ,tačiau susidūrė su tokia problema , kai tiktai baltieji žmonės pasitraukdavo iš salos viskas vėl grįždavo į chaoso padėtį . Pasirodo negrai ,net krikščioniškos religijos nesugebėjo išsaugot , vietoj to pas juos oficialus tikėjimas VUDU zombių ir piktųjų dvasių garbinimas , o apie techninius civilizacijos išsaugojimus nėra ką kalbėt ,tai yra iš esmės gyvūnai igiję žmogaus teisęs. Ir paskutinė Pierce mintis ikrito . 'Aš tikiu, kad eteityje jei degeneracija propoguojantys vedusius negres ir pan baltieji nugalės tai bus toks kraujo praliejimas kokio Haitis neregėjo per visa savo kruvina istorija ir kuo greičiau tai įvyks tuo bus tik geriau '.Džiaugsmą keliantis faktas,kad daugelis,jei ne dauguma tokių degeneravusiu, beverčiu individų kentės ir kraujuos,kai senoji tvarka galiausiai subyrės , ir tokius žmones gailėt būtų nusikaltimas prieš gamta tai yra Baltosios Rasės evoliucionavimo į teigiamą pusę idėjai .'

 Etninės ir iš dalies tarp rasinės kraujomaišos atvejai vyksta jau tūkstantmečius ir skiria mūsų rasės biologinį ir dvasinį pradą.

 Mūsų padermės sugrįžimas į pirminę kristalinę būseną yra pagrindinė ir imanentinė mūsų užduotis: pakeliui į tai mums kelią pastoja kliūtis ,gebanti išmušti mus iš vėžių ir galinti mus sunaikinti galutiniai  t.y. tarp rasinė kraujomaiša. Ji yra kliūtis trukdanti mums pasiekti tą būseną ,kai mūsų pirminis rasinis skaidrumas ,kuriame dvasia ir kraujas susilieja į vieną substanciją totaliai švarioje rasėje.

Arturas De Gobino teigė ,kad „ tik rasės degradavimu galima paaiškinti tautos nuosmukį. Tautos savo agoniją paverčiančios spektakliu ,tuo pačiu demonstruoja savo išsekusias jėgas ,kurių nestokojo jų protėviai ,viso to priežastis tradicijų šalinimasis ir degradacija. Išsigimstančios tautos gyslomis teka jau ne tas kraujas ,koks jis buvo savo pradinėje būsenoje ,nes ilgalaikė kraujomaiša skatina pastovią svarbių elementų mutaciją. Tai reiškia ,kad tokia tauta nesugebėjo savo laiku išsaugoti protėvių rasės ir perduoti ją savo palikuonims.

 Išsigimęs dekadentas žiūrint iš etninės pusės ,visgi yra visai kas kita ,nei praėjusiųjų laikų didvyriai...,

Šiandien, kai Europa vis labiau praranda savo vertybes ir savo veidą, grafo Žozef Artur de Gobino idėjos yra svarbios kaip niekad.