“Landsgrybinės“ Lietuvos pasiekimai – oligarchai valdo Lietuvą

Autorius: Linas Naujokas Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-05-16 14:50:20, skaitė 659, komentavo 2

“Landsgrybinės“ Lietuvos pasiekimai – oligarchai valdo Lietuvą

Eligijus Masiulis atvėrė Lietuvos valdymo modelį, t.y oligachinį valdymo modelį, kurio kelis dešimtmečius niekas “nepastebėjo“. Masiulis pajutęs, kad gali būti panaudotas kaip auka, kuria bus pademonstruotas Lietuvoje “veikiantis“ teisingumas, nusprendė iš paskos nusitempti ir “Landsgrybinės gaujos“ narius.

“Žemgrobių partijos“ atstovas Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Vytautas Bakas, spaudoje paskleidė kalbų apie žiniasklaidos priemonių licenzijų stabdymą, minėdamas verslo koncernui „MG Baltic“ priklausančias žiniasklaidos priemones.

Ir štai, Dalia Grybauskaitė radusi naują užtarėją, vieno turtingiausių lietuvių oligarcho, investicijų grupės RAZ vadovo, „Senukų“ įmonių asociacijos įkūrėjo ir prezidento Augustino Rakausko radijo stotyje “Žinių radijas“, išreiškė savo nuomonę:

„Dar aš kai pradėjau kalbėti apie oligarchinį įsigalėjimą Lietuvoje, tai kaip tik klasikinis oligarchų apibrėžimas ir yra, kada verslas susilieja su politika ir turi savo žiniasklaidos priemones savo interesams siekti, kurie ne visuomet atitinka viešo intereso. Tai matome klasikinį to pavyzdį būtent „MG Baltic“ veikloje“, – teigė Dalia Grybauskaitė

O kur nors vienas Dalios Grybauskaitės veiksmas, kad sustabdyti Lietuvoje oligarchų klestėjimą ir ubagų didėjimą? Ar tokia Lietuvos vizija, kai Lietuvą valdo keli oligarchai susiperkę žiniasklaidos priemones ir jomis manipuliuoja politikais ir visa visuomene?

Viskas daug metų buvo gerai, kol “Landsgrybinę“ gaują tos žiniasklaidos priemonės liaupsino ir plovė žmonėms smegenis apie aukštus “Landsdgrybinės“ gaujos reitingus.

Prasidėjo “žiurkių karas“, kuo jis baigsis pamatysime jau greitai. Dalia Grybauskaitė darosi niekam nebereikalinga, o nauji, į jos vietą pretendentai dabar ją “draskys į gabalus“ ir vaidins kokie jie šventi, žadėdami šviesų kapitalistinį – oligarchinį rytojų.

Štai mielieji ir subrandinome per nepriklausomybę oligarchinę Lietuvą, tiem kam pavyko prisivogti, tapo oligarchais, o tie kurie prie lovio nepapuolė, gavo palikti šalį ir laimės išvyko ieškoti į Europą. Tie kurie liko ubagauti, yra tos pačios žiniasklaidos nugesinti ir prigąsdinti puolančiais rusais.

Tai kaip mielieji ubagai, patenkinti kapitalistine santvarka?

Visa šita situacija primena ne per seniausius laikus, kai Nacistinės Vokietijos liaudies švietimo ir propagandos ministras Jozefas Gėbelsas pasakė: “Duokite man žiniasklaidą ir aš iš, bet kurios tautos padarysiu gyvulių bandą“.

Linas Naujokas