Moterims apie moteris

Autorius: Kotryna Šimaitienė Šaltinis: https://www.facebook.com/kotry... 2018-05-16 23:54:47, skaitė 1724, komentavo 1

Moterims apie moteris


Mylėk savo kūną

Sporto klubo, kurį lankau, dušinė talpina keturias vietas, kurios atskirtos tik permatomomis sienelėmis. Įėjimas į dušą toje pačioje patalpoje, kur persirengimo kambarys, ir jokių durų čia nėra, tiesiog tokia kvadratinė arka. Taigi, sėdinti ant paskutinio persirengimo suolelio akies krašteliu mato, kas duše turškiasi. Aišku, jei tik nori matyti ir stebi, kas ten vyksta. 

Kaskart po treniruotės eidama į dušą jaučiuosi kiek keistokai. Nejaukiai. Labai dažnai ten besiprausiančios moterys net neužsidega šviesos ir skuba praustis, kol dar kažkas neįėjo. Ir jei man tenka prisijungti, kol kažkas dar turškiasi, ir turiu įjungti šviesą ( nes aš nenoriu praustis tamsoje) tai matau, kaip jos sunerimsta, puola šluostytis, dengtis rankšluosčiais, nusisuka į kitą pusę, megindamos nors kažkiek pridengti vietas, dėl kurių akivaizdžiai turi didelių kompleksų. Kitos net perbėga į kitą kabiną, kiek tolėliau ir paskubomis puola rengtis rūbus ant dar šlapio savo kūno. Kad tik niekas nepamatytų. 

Ir ne - jos neturi problemų dėl viršsvorio. 

Moterys, nu kodėl jūs taip darot? Nu kodėl savęs nemylit ir bijot? Aš irgi turėčiau ką slėpti, visgi nebe jauniklė. Jau ir celiulitas pamažu pradeda krautis ant kojų, ir su pilvuku reikia daugiau padirbėti, ir papyčiai, kadaise buvę itin didelis pasididžiavimas šiandien nebe tie - vaikai nukramtė, nors šis tas gero dar liko. Ir kiekviena savo kūne suras tai, kas jai atrodys kaip trūkumas, tačiau aplinkinių liks net nepastebėta.

Dar giliais savo mergystės laikais važiavome vasarą prie upės maudytis visa kompanija. Joje buvo ir kelios itin lieknos ilgakojes panelės, kurios kažkaip nejaukiai jautėsi, ilgai nėjo iš persirengimo kabinos. O aš paauglystėje buvau gana pampuška, bitės formos figūra. Ir pirmoji lėkiau į vandenį, strikinejau savo batonais, nes ilgų grakščių kojų neturėjau ir nesukau visai dėl to galvos. Ir man labai įstrigo vieno vaikino tuomet pasakyta frazė. Visi žinojom, kad jam labai imponuoja ilgakojes lieknos panelės. Ir jis man pasakė:

- Tu žinai. Vat lakstai tu čia sau patenkinta, kol kitos bijo iš krūmų išlysti, ir žiūriu aš į tave, ir tas toks pasitikėjimas savimi, nesigėdymas savo kūno toks, koks jis yra, jis toks stiprus...kad net mano akimis žiūrint tai, ką aš mačiau kaip trūkumą, akyse ima virsti privalumais.

Niekada savęs nesigėdykite. Tobulų žmonių nėra. Net Kim Kardashian buvo paparacių užfiksuota su celiulitu ant kojų ir užpakalio. Ir ką?

Ir dėl dievo meilės. Visada prauskitės šviesoje.

Su meile
Jūsų Kotryna