Lietuva pirmiausia, Briuselis paskiausia

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-05-19 14:10:02, skaitė 722, komentavo 0

Lietuva pirmiausia, Briuselis paskiausia

https://1.bp.blogspot.com/-kpZ6AXzLu4I/Wv65XvNAtvI/AAAAAAAAJ1I/frhW2ru0P6MU8MyLlplk5TaPoXZjgWXqgCLcBGAs/s1600/avramopoulos-and-migrants-640x480.png

Amerikiečiui – America first, o lietuviui privalo būti Lietuva first. Ne Briuselis, ne tenykščiai niekieno nerinkti komisarai ir nuo girtumo svirduliuojantis jų viršininkas-marksistas. Savų kvailių turime į valias, kam mums svetimi kvailiai reikalingi, kad mums nurodinėtų? Jie ir savo eurą gali susikišti į antrą galą, nes nuo jo mes tik nuskurdome, tik maistas ir paslaugos 3,5 karto pabrango.

Suprantu, kad išsivaduoti bus labai sunku. Kad išsivaduoti būtų sunkiau, mums veža kolonistus iš Afrikos ir Azijos. Nebuvo galvos skausmo dėl rasizmo – šekit kelis Afrikos juodaodžius, kurie vos atvykę mums ima aiškinti, kaip mes turime į juos žiūrėti, kaip turime juos mylėti, nors šie mums nieko gero nėra niekada padarę, o mes jiems nesame niekada padarę nieko blogo, skirtingai nuo daugumos Europos valstybių, turėjusių Afrikoje ir Azijoje kolonijas ir plėšusių šimtmečiais šiuos kontinentus.

Maskvos kolonistai po karo į Lietuvą vežė rusus, kitų „broliškų respublikų“ gyventojus, Briuselio kolonistai veža afrikiečius ir azijatus, diegia „skarelių ir peilių“ kultūrą, kaip Bundestage sakė AfD frakcijos pirmininkė Alice Weidel.

Briuseliui Europos tautų sunaikinimas yra pagrindinis tikslas. Jiems didžiausią nerimą kelia tai, kad Italijoje besiformuojanti valdančioji koalicija pasisako prieš masinę imigraciją. Vardan tokios pozicijos sušvelninimo Briuselis net pasiruošęs leisti Italijai nesilaikyti finansinės drausmės ir taškytis pinigais, didinti skolas. Apie tai šiandien vedamajame rašo die Welt.

Juncker-African-migrants-640x480.png

Lietuva pirmiausia ir Briuselis – nesuderinami dalykai

Kokią žinią šią savaitę Lietuvai ir kitoms tautinėms ES valstybėms pasiuntė Briuselis? O jis mums pasiuntė žinią, kad didžiausias lietuvių tautos priešas yra pats Briuselis.

Europos komisaras migracijai Avramopulos pasakė: „Europa niekada nebus tvirtovė“, „čia išliks masinė migracija“. Dar jis pasakė, kad neleis statyti Graikijos-Turkijos pasienyje tvoros, kad „pabėgėliai“ priverstinai bus skirstomi po visas ES valstybes tolygiai.

Suprantama, ES Abromavičius nepasiklausė ar lietuviai nori tų „pabėgėlių“, ar tie pabėgėliai nori vykti pas mus. Tarp tų „pabėgėlių“ vos 2%, o visi kiti yra ekonominiai imigrantai, čia vykstantys, kad daugintis ir nedirbti, gydytis mūsų sąskaita, remontuoti veltui dantis.

Vienas iš būsimos Italijos vyriausybės partnerių Matteo Salvini yra pasakęs, kad dabar yra pats laikas pakeisti migracijos politiką. Minėtas Avramopulos laibai dėl to sunerimo ir tvirtino, kad Italija turi ir toliau atlikti savo „labai svarbų vaidmenį Europai“ kaip pervalkos punkto migrantams iš Afrikos.

Lietuva pirmiausia, ne Briuselis ir tenykščiai globalizmo apologetai, su prasigėrusiu idiotu priešakyje.

Juncker-trinkt-bei-Interview-4-Glaeser-Champagner-Kein-Alkoholproblem-story-529825_630x356px_594be316e03527cb18fc4b21e94f8af5__juncker-champagner_1-s1260_jpg%2B%25281%2529.jpg

Nuorodos:

http://lebionka.blogspot.lt/2018/05/afd-frakcijos-pirmininke-bundestage.html

https://www.welt.de/politik/ausland/article176475863/Russlandfreundliches-Italien-Putins-italienischer-Triumph.html

http://www.breitbart.com/london/2018/05/17/eu-fortress-mass-migration-stay/