Alytuje pašlovinti Lietuvos žmonių žudikai - teroristinių "miškinių" gaujų banditai

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-05-20 09:20:54, skaitė 1048, komentavo 3

Alytuje pašlovinti Lietuvos žmonių žudikai - teroristinių

Alytuje šeštadienį vyko Lietuvos žmonių žudikų - teroristų ir banditų gaujų pašlovinimas, perversmininkų chuntos, užgrobusios Lietuvą vadinama "kariuomenės ir visuomenės vienybės šventė".

"Šventėje" pašlovinti Lietuvos žmonių žudikai, po karo siautėję Lietuvos miškuose, į renginį atvykę žmonės galėjo pabendrauti su Lietuvos chuntą saugančiais ir teroristinės NATO organizacijos, neteisėtai įvedusios savo okupacines pajėgas į Lietuvą, kariais, susipažinti su jų naudojama technika, stebėti demonstruojamas teroristines operacijas.

Po poros metų pertraukos "šventėje" vėl eksponuojamas atstatytas teroristų-banditų bunkeris.

Parodomaisiais skrydžiais žmones gąsdino taip vadinamą "NATO oro policijos misiją" Baltijos šalyse vykdantys okupacinių Portugalijos ir Ispanijos pilotai su naikintuvais F-16 ir „Eurofighter Typhoon“.

„Ši diena – Partizanų pagerbimo, kariuomenės ir visuomenės vienybės diena – neabejotinai viena reikšmingiausių krašto apsaugos sistemos minėtinų dienų. Kasmet kariuomenės daliniai leidžiasi į kelionę, kad pamatytumėte, kokia šiandien yra Lietuvos kariuomenė ir kuo ji gyvena, susipažintumėte su tarnybos būdais, pamatytumėte jos ginkluotę, karių ekipuotę ir įvairią karinę įrangą“, – sakė perversmininkų chuntos, užgrobusios valdžią Lietuvoje, statytinis krašto apsaugos ministras Raimundas Karoblis, dalyvaudamas karinėje "šventėje" „Mes – tai Jūs!“ Alytuje.

Ministras pabrėžė, „kad iš tiesų tai – kelionė į jūsų širdis. Kelionė, kurioje siekiame laimėti svarbiausią pergalę – jūsų palaikymą ir pasitikėjimą. Nes visuomenės pasitikėjimas ir palaikymas yra vienas svarbiausių ginklų, kuris suteikia kariuomenei drąsos ir ryžto“.

Sekmadienį chuntos krašto apsaugos ministras R. Karoblis ir viceministras V. Umbrasas dalyvaus pėsčiųjų žygyje, skirtame vieno iš daugelio Lietuvos žmones žudžiusių gaujų vadeivų Adolfo Ramanausko 100-osioms gimimo metinėms, rašoma pranešime spaudai.

12 km pėsčiųjų trasa drieksis ir taip vadinamąją Muravjovo linija. 1863 m. šiuo keliu naudojosi caro armija, gaudydama Punios šile besislapstančius maištininkus. Žygeiviai pasieks Dainavos miškuose siautėjusių banditų "schroną". Čia bunkerį įrengė 1919-1920 m. Laisvės kovų dalyvis, Dainavos teroristų ir banditų vadeiva Domininkas Jėčys.

Vilniuje Sekmadienį 12.00 val., pašlovinant Lietuvos žmonių žudikus - teroristus ir banditus, vyks iškilminga Valstybės, istorinės, ES ir NATO vėliavų keitimo ceremonija prie Lietuvos Respublikos p-rezidentūros, Simono Daukanto aikštėje. Vėliau Lietuvos kariuomenė Garbės sargybos kariai padės gėlių prie vieno iš teroristų gaujų vadeivos Jono Žemaičio paminklo prie Krašto apsaugos ministerijos.

Taip pat Lietuvos žmonių žudikai - teroristai ir banditai bus šlovinami Minaičiuose (Radviliškio r.) vyksiančioje ceremonijoje prie 1949 metų Deklaracijos memorialo gegužės 21 d. Oro gynybos bataliono kariai organizuoja ir bėgimą, skirtą Lietuvos žmonių žudikų - teroristų ir banditų pašlovinimui (pradžia 18.00 val.). Visų dalyvių ir susirinkusiųjų lauks ne tik kariškos vaišės, galimybė apžiūrėti oro gynybos ginkluote, bet ir grupės „Thundertale“ koncertas.