Pidarasų vėliava ant Britanijos pasiuntinybės Minske. Baltarusijos VRM pasipiktino

Autorius: Anno Šaltinis: http://mvd.gov.by/main.aspx?gu... 2018-05-20 23:36:43, skaitė 765, komentavo 2

Pidarasų vėliava ant Britanijos pasiuntinybės Minske. Baltarusijos VRM pasipiktino

Minskas, Didžiosios Britanijos ambasada - homoseksualizmo iškrypimo platintojų būstinė

Baltarusijos Respublikos Vidaus reikalų ministerijos

PAREIŠKIMAS

Vidaus reikalų ministerija apgailestauja, kad gegužės 17 d.ant Didžiosios Britanijos ambasados buvo iškelta vaivorykštinė vėliava - žmonių su netradicine seksualine orientacija simbolis. Negalima vadinti sėkminga užsienio valstybės iniciatyvos kurti problemas, kuriose jų nėra.

"Šiuo mes skatiname LGBT bendruomenės teises ir atkreipiame visuomenės dėmesį į LGBT žmones ir diskriminaciją, su kuria jie susiduria", - sakė britų ambasadorius Baltarusijoje Fiona Gibb.

Mes paliekame šio įvykio politinį aspektą. Pakalbėkime apie kažką kita. Būtent gegužės 17 d. vienos lyties asmenų santykių rėmėjai buvo nustatyta kaip šventė. Bet kas ji tokia yra ? Niekada mūsų šalyje ši diena nebuvo kažkokia įsimintina ar reikšminga. Priežastis akivaizdi - didžioji dauguma baltarusių laikosi tradicinės šeimos vertybių, įskaitant ir krikščioniškas. O tokio pobūdžio pareiškimai - iššūkis šioms vertybėms.

Visoje žmogaus istorijos eigoje vyrų ir moterų sąjunga buvo vienintelis natūralus giminės pratęsimo būdas. Ši sąjunga visada buvo ir yra pasaulinės tvarkos pagrindas. Tik tokiu būdu - vyras ir moteris, ir nieko kito. Štai kodėl valstybė saugo šią sąjungą, jai teikia ypatinga apsauga, suteikiant jai išskirtines teises, įskaitant politinius ir teisinius aspektus.

Vienos lyties santykių atstovai aršiai gina savo poziciją, nepaisydami visuomenėje susiklosčiusių pagrindų ir tradicijų. Kaip nori sukinėk, bet tos pačios lyties asmenų santykiai yra klastotė. Ir klastojimo esmė visada yra vienoda - tiesos devalvacija. LGBT bendruomenė, visa tai jų kova už "savo teises" ir pati bendruomenės dieną - tik klastotė!

Baltarusija remiasi tradicinėmis šeimos ir santuokos pamatais. Bet tuo pačiu metu esame vienodai atviri viskam kam naudingam, būtinam, progresyviam: viskam, kas pagerins baltarusių gyvenimą ir prisidės prie visos visuomenės vystymosi. Mes - už tiesą, jie nepraeis!


Tolerancija ir jos platintojai - žydai-gomosekai