Patirtis apie žmonių rasių nelygybę

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: http://ruskolan.com/rasa/viole... 2018-05-21 03:10:42, skaitė 961, komentavo 4

Patirtis apie žmonių rasių nelygybę

Pateiksiu įdomu pavyzdį šitas paveikslas yra aiškiai senovinis atspindintys civilizacijos skirtumus ir turi grynai mokslinę meninę vertę jei tai būtų šiuolaikinis kūrinys tai būtų tiesiog pornografija .

Įdomus jisai tuo, kad pakistaniečių ir arabų kraštuose tai yra paplitęs normalus paprotys nuo senų senovės , o pas mus Europoje tai smerktina ir gėdinga,už tai netgi senesniais laikais grėsė mirties bausmė . Tai įrodo kad rasės skiriasi ne tik fizinėmis bet psichinėmis bei dvasinėmis savybėmis . Būtent tie kraštai yra rasinė periferija kur gyvena rasiniai mišrūnai . Tai paaiškina daugelį dalykų susijusiu su vadinamu pabėgėlių iš rytų masiniais prievartavimais vakarų Europos kraštuose . Rasologija yra universalus mokslas kuris paaiškina,rasės pagrindu individų savybes, jų socialinį, politinį, kultūrinį, religinį, seksualinį ir kitokį elgesį.Jo dėka galima išvengti ir išspręsti daugelį problemų susijusių su skirtingų rasių atstovais

ethnic_photo_49.jpg

Če iš tų kraštų kur dulkina ožkas nuotraukėlė . Šešių metų mergaitė ištekėjo už 25 metų vyro kita 8 metų mergytė su savo vyru . Pedofilija kaip ir zoofilija tenai yra kultūra ir nėra smerktinas reiškinys .

Mes baltieji  europiečiai neturėtume juos už tai teisti ir primesti juodukams savo valia ,nes tai yra kitos rasės žmones . 

Žmogus, būdamas biologine rūšimi, turi skirtingas „veisles“, kurios fundamentaliai skiriasi savo dvasinėmis (psichologinėmis, psichinėmis) ir fizinėmis (biologinėmis) savybėmis, jos skiriasi kokybiškai (žinoma, jos dažniausiai skiriasi taip pat ir kiekybiškai). Šios atskiros „veislės“ yra skirtingos žmonijos rasės. Nors smulkiai nagrinėjant, jų yra dešimtys, galima populiariai ir paprastai, nesikertant su rasių mokslo įtvirtintais faktais įrodyti, kad žmoniją galima suskirstyti į tris pagrindines kategorijas: juodąją (negroidų rasė), geltonąją (mongoloidų rasė) ir baltąją (arijų rasę). Žinoma, tipų įvairovė yra milžiniška ir taip pat egzistuoja rasiniai hibridai. Būdamos biologinimės-psichologinėmis grupėmis, rasės pasižymi sau būdingais specifiniais fiziniais ir dvasiniais bruožais. (šitie žmonės nuotraukoje  ir yra rasiniai hibridai )

violence09.jpg

Masinės vestuvės Palestinoje gazos ruože .Išoriškai arabai panašūs į baltaodžius europiečius , bet tai nėra baltieji tai yra rasiniai hibridai negroidinė rasė sumaišyta su europine . Kraujo sumaišymas visuomenėje sukelia disharmoniją ir susipriešinimą, vedantį prie dorovinio ir socialinio chaoso.Faktiškai rasių maišymasis stabdo žmonijos evoliucija ,taigi dėl to  civilizacija  ,papročiai  ir intelektualiniai sugebėjimai išsigimsta . 

violence06.jpg

Va taip elgiamasi su moterimis kurios sulaužo ištikimybės priesakus reikėtu visas europiečių kurvas kurios tratinasi su spalvotaisiais taip pat  tuos kurie priima ne-baltuosius ir padeda jiems ne savo žemėje leisti šaknis   išsiųsti į juoduku gimtasias šalis be teisės sugrįžti į baltųjų žemę .Nuotraukoje pakistano mergaitė kai jei buvo dvyliką metų jos tėvas prižadėjo  Talibano kovotojui ja išleisti į žmonas .Tačiau mergaitė atsisakė tekėti   todėl jos tėvas privertė ja miegoti tvarte su gyvuliais ,kai jinai bandė pabėgti ja pagavo ,nupjovė nusį ir ausis, o po to paliko mirtį  , tačiau pašaliniai žmonės ja išgelbėjo ir su tarptautinės žmogaus teisių organizacijos pagalba pavyko išvykti iš šalies į JAV  ir jei buvo padaryta plastinė operacija . 

 violence14.jpg

Dabar jinai atrodo taip . 

violence15.jpg

16 metų mergaitė ja apliejo rūgštimi 

violence20.jpg

O čia irgi pavizdys europiečių moterims ko galima sulaukti iš tamsaus gymio vyruku . Moteris tuose kraštuose yra daiktas gyvuliukas kuri galima užmušti kada tik panorėjus . Ir tas baisus paprotys gyvuoja iš kartos į kartą nuo žilos senovės . Tai yra susije su tamsiaodžių genetika  tokie poelgiai yra įaugę į krauja .Turima galvoje spalvotos rasės žmogus   gyvenantis Afrikoje  ar Azijoje  nenusipelno neapykantos dėl savo netobulumo. Juk visiškai logiška yra ,tai ,kad pvz. primatai  ty. beždžionės yra ne tokios išsivysčiusios  kaip žmogus , bet ar dėl to reikia nekęsti beždžionių?

violence21.jpg

Rasės kultūra, nepaveikta jokių svetimų įtakų, yra tos rasės prigimties matas. Kitaip tariant Afrikos negras su karvės mėšlo šukuosena, kaulo perdurta nosimi ir nusmailintais dantimis, mums parodo daug geresnį negro prigimties vaizdą, nei Amerikos juodaodis vilkintis verslininko kostiumą, išmokytas vairuoti automobilį, naudotis rašomąja mašinėle ir taisyklingai kalbėti angliškai.

Merginos iš Omo slėnio Etiopijos giminės (2007 m.).

ethnic_photo_32.jpg

EGZOTIŠKI ŽMONĖS NUOTRAUKOSE

ethnic_photo_48.jpg

Etiopijos mergaitė -  juodaodžių grožio etalonas nepaveiktas svetimos kultūros .

ethnic_photo_23.jpg

Beje Afrikoje – neįtikėtinas fenomenas: šimtai žmonių prisipažino tapę kanibalais.

https://i4.alfi.lt/16249/70/81.jpg

Per bendruomenės susirinkimo Estkorto mieste Pietų Afrikos Respublikoje šimtai žmonių prisipažino, kad yra savo noru valgę žmogienos. Apie tai plačiau https://pasaulis.lrytas.lt/marga-planeta/2017/08/24/news/kaimynai-kanibalai-simtai-afrikieciu-prisipazino-valge-isprievartautos-moters-mesa-2311441

Apie kokia galima kalbėt lygybe kai negrai yra faktiškai gyvūnai igyja žmonių teises . Kanibalizmas yra tarp negrų norma , tradiciju dalis nes jiems tai įaugę į krauja .Siera Leonėje vaikai-kareiviai ėda žmonių širdis. Tai yra pašventimo ritualas priduodantis vyriškumo. O Nigerijoje žmogiena valgyt įprasta. Nigerijos mafija norėdama įbauginti savo priešus aukas sukapoja į gabalus ir kai kurios kūno dalys suėdamos . Ir kas įdomiausia žmogiena valgo Afrikos nusikaltėliai ne dėl bado , o dėl malonumo pažemint savo priešą.Pas Nigerijos mafiją ritualinė žmogėdrystė, tai ne išimtis, o taisyklė. Tai jiems normalu, bet čia Europoje niekas apie tai nekalba, bijodami kaltinimų rasizmu.

Jeigu baltoji rasė išnyks .Techologijos mokslo pasiekimai viskas nueis į užmaršti . Žemė taps protiškai atsilikusiu beždžionių planeta .Galu gale paklauskite savęs norite gyventi tokioje aplinkoje kur vyrautu nesibaigiančios finansų krizės, masinės bedarbystės, skurdo, korupcijos, narkogaujų ir žmogėdrų iš Nigerijos siautėjimo? Manau kad šito dalyko  dar nesuvokia  daugelis liberalų tie kurie nenori suvokti esti arba visiški debilai , arba labai klastingi baltosios žmonijos ir aplamai civilizacijos  priešai žmonės destruktoriai .

Yra žmonės kūrėjai, o yra griovėjai-destruktoriai tokie kaip Merkel arba Vytenis Andriukaitis - „įvairių genetiškų kompozicijų žmonių“ gamintojas  kuris filosofavo apie lietuvių tautos vietą užimsiančius „įvairių genetiškų kompozicijų žmones“, apie „didžiulį uždavinį suklijuoti lietuvybę iš įvairių kompozicijų“.

Na, šaunuolis, na, naujų rasių kūrėjas, tikras Paneuropos tėvas masonas Kudenhove Kalergi su jo „kokybės“ ir „kiekybės žmonėmis“. Tokie individai degeneratai kuriuos paminėjau , ankščiau ar vėliau sukels rasinį karą kurio pasekmės bus nenuspėjamos .