Galbūt gyvenimo prasmė yra visai ne ta, kad viskas klostytųsi kaip planavome

Autorius: ŠeimaIrNamai.eu Šaltinis: http://seimairnamai.eu/galbut-... 2018-05-21 11:52:28, skaitė 493, komentavo 0

Galbūt gyvenimo prasmė yra visai ne ta, kad viskas klostytųsi kaip planavome

Mūsų kelyje ne visada bus baltos ir juodos juostos, kelyje mes visada susidursime su siurprizais.

Dažnai viskas klostosi visiškai ne taip, kaip norime.

Žinau, kad kartais žmonės spėja atsisveikinti dar prieš tai, kai pasisveikino. Žinau, kad kartais nusiviliate žmonėmis, apie kuriuos manėte, jog jie niekada jūsų nepaves. Jūs karčiai mąstote, kodėl geriems žmonėms nutinka blogų dalykų, kodėl mus išmuša iš vėžių tie, prie kurių esame prisirišę, kodėl mūsų gerumas mums patiems tampa našta. O blogiems žmonėms niekas netrukdo pasiekti visų savo tikslų.

Žinau, kad kartais gyvenimas praranda prasmę, tačiau taip pat žinau, kad viskas, kas išmuša iš vėžių, tuo pat metu mus keičia. O viskas, kas skaudina, tuo pat metu ir gydo. Viskas, kas tampa našta, moko saviorganizacijos.

Ir man patinka, kad bet koks blogas mums nutikęs dalykas atveria kelią į kažką gera.

Gyvenimas neturi tekėti konkrečia vaga. Jame neturi būti vien juoda ir balta. Šita nežinomybė, šis netikrumas visada kelia baimę, užklumpa netinkamiausiu momentu. Gyvenimas visada pilnas siurprizų.

Kartais atsidursime neįtikėtinai sudėtingose situacijose, o kartais viskas eisis kaip per sviestą. Kartais likimas žais jūsų komandoje, o kartais loš už jūsų varžovus. Gyvenimas mus apgaudinės ir išdarinės su mumis ne pačius maloniausius triukus.

Ir visgi man patinka, kad sugebame demonstruoti tikrus adaptacijos stebuklus. Mes žinome, kaip keistis, augti ir tobulėti, kad galėtume žengti koja kojon su gyvenimu. Žinome, kad prieš atsistojant ant kojų, reikia nukristi. Žinome, kad kelias link didžio tikslo prasideda nuo nesėkmių. Žinome, kaip atsigauti nuo pačių didžiausių klaidų. Žinome, kaip išgyventi.

Gyvenimas žymiai stipresnis už mus, bet mes visgi žinome, kaip laimėti. Žinome, kaip kovoti.

Galbūt mums tiesiog tereikia sulėtinti tempą. Nustoti lėkti paknopstomis. Baigti šias lenktynes, liautis viską aplinkui komplikuoti ir dėl visko pasaulyje kentėti.

Galbūt mums reikia liautis planuoti iki menkiausių smulkmenų gyvenimą, mėginti jį apskaičiuoti, smulkiai planuoti, gal laikas pradėti mėgautis tomis gyvenimo pateikiamomis pamokomis?

Pagal