Vilniaus meras, vilniečių kiršintojas, ir jo karūnos "briliantai": Lupshitzas ir Haroldas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-05-22 10:49:59, skaitė 740, komentavo 1

Vilniaus meras, vilniečių kiršintojas, ir jo karūnos

https://4.bp.blogspot.com/-jB8K5nRe8wc/WwLr3sfu6mI/AAAAAAAAJ4I/VsL-R8bvQqs_hqcVkoHD7wpCM4Jq2PS4wCLcBGAs/s1600/bus.jpg

Nepasisekė vilniečiams. Jie meru išsirinko Remigijų Šimašių, neegzistuojančios fantazijos apie „laisvąją rinką“ apologetą – neoliberalą, iš kyšininko vadovaujamos partijos. Prasidėjo Vilniaus problemos su kanalizacija, su šiukšlėmis, su elitinių žemės sklypų grobimu, paveldo niokojimų, trukdymu įamžinti valstybės simbolį Vytį, lietuvių kalbos išstūmimu iš vilniečių gyvenimo ir t.t.

Atsirado dar vienas naujas akcentas vilniečių gyvenime – vilniečių tarpusavio kiršinimas. Tuo išsiskyrė mero padėjėjas iš Izraelio, kurio užduotis, susidaro įspūdis, yra antisemitizmo kurstymas.

Antisemitizmo kurstymas - Vilniaus mero Šimašiaus prioritetas?

Vasario 16 dieną Gedimino prospekte pasirodė pamėklė, apsisiautusi Izraelio valstybės vėliavą, su judėjų religiniu atributu – jarmulke, kuri provokavo miestiečius, švenčiančius valstybės nepriklausomybės atkūrimo šimtmetį.

daniel-lupshitz-simtmecio-eisena.jpg

Ši pamėklė ir provokatorius, antisemitizmo kurstytojas, Izraelio valstybės vėliavos niekintojas, buvo Vilniaus mero patarėjas Danielius Lupshitzas, išlaikomas už vilniečių pinigus. Apie šią provokaciją išsamiai papasakojo Arvydas Daunys portale Infa.lt.

Vilniaus mero patarėjas „bandė išprovokuoti skandalą, stabdydamas eisenos dalyvius ir atkišdamas jiems savo žydra vėliava papuoštą nugarą. Lietuvių garbei reikia pasakyti – provokacijai jie nepasidavė ir tiesiog apėjo Danielio Lupshitzo sustojusią figūrą nieko jam nepasakę. Provokacija nepavyko, tačiau jos bandymą užfiksavo žmonės foto kameromis.“

Tai ne vienintelis Danieliaus Lupshitzo bandymas provokuoti susidūrimus su Lietuvos piliečiais.

Apie Vilniaus mero patarėjo provokaciją prieš Daukanto aikštėje protestuojančius piliečius rašiau 2017 metų rugsėjo 4 dieną straipsnyje „Vilniaus mero patarėjas kiršinimui ir antisemitinių nuotaikų kurstymui“.

Aš rašiau: Ar jau tiek degradavo Lietuvos žydai, kad ėmėsi lietuvių visuomenės kiršinimo, antisemitizmo nuotaikų kurstymo? Aš neprisimenu tokio precedento, nors Vilniuje gyvenu septintą dešimtį metų. Vilniaus žydai visada pasižymėjo aukšta kultūra.

Tai, ką pamačiau Daukanto aikštėje filmuotoje medžiagoje, mane labai nustebino ir šokiravo.

Čia, Vilniaus mero patarėjas, žydas ortodoksas, teatrališkais išsipuošęs jarmulke ir lietuviška simbolika papuoštais marškinėliais, tyčiojosi ir vaipėsi, kaip kokia beždžionė zoologijos sode, iš čia bado akcijoje dalyvaujančių pagyvenusių žmonių!

Koks tikslas šio judėjo? Aš manau, kad jo tikslas galėjo būti tik vienas - antisemitizmo kurstymas Lietuvoje. Tada bus galima rėkti ir taškytis seilėmis, kad lietuviai antisemitai, negrąžina turto ir t.t.

Mero provokacija per „Mes už Šeimą“ surengtą akciją prie Seimo gegužės 19 dieną

Portale Pro Patria rašoma: „Per šiandien vykusią Daugiavaikių šeimų asociacijos organizuojamą „MES už ŠEIMĄ” eiseną tuo pačiu metu ir toje pačioje vietoje savo renginį organizuoti nutarė ir „Vaivorykštės dienas” švenčianti Lietuvos gėjų lyga (LGL).“

Daugiavaikų šeimų asociacijos vadovė Jurgita Pocienė pasakė: „Savivaldybėje, kuomet patvirtinamas leidimas, jei toje vietoje kažkas yra gavęs leidimą vykdyti kažkokį renginį, tai kiti žmonės, kurie nori toje pačioje vietoje vykdyti savo renginį, turi derinti su tais, kurie leidimą jau gavo. Lietuvos gėjų lyga praktiškai leidimą gavo mėnesiu vėliau negu mes ir jiems nieko su mumis derinti nereikėjo. Aš apie visa tai sužinojau tik vakar vėlai vakare.

Savivaldybė jiems leidimą davė ignoruodami teisinę būtinybę jų leidimo išdavimą derinti su mumis. Žinant tai, kad mūsų savivaldybėje sprendžia liberalai, galima teigti, kad visgi šis veiksmas vertintinas kaip tendencingas.

Leidimas Lietuvos gėjų lygai išduotas tą pačią dieną, tuo pačiu laiku ir toje pačioje vietoje – gegužės 19 diena, 12 valanda, Nepriklausomybės aikštė. Mes 12-ą renkamės ir jie 12-ą renkasi.

Kaip vertinti šį savivaldybės žingsnį? Ar tai noras sukiršinti?”

Pro Patria rašoma, kad „Vilniaus miesto tarybos narys Markas Adamas Haroldas, socialiniuose tinkluose komentuodamas susidariusią situaciją, teigė (kalba netaisyta): „Pfff Miesto meras džiaugiasi kad vyksta tokių LGBT ir žmogaus teisės renginių mūsų amžinai tolerantiškame Gedimino mieste. Neišduoti leidimą prieštarautų Konstituciją. Strasbūre tikrai jie laimėtų. Labai paprastas klausimas.”

Jei tai ne vilniečių kiršinimas, tai kas tai? Dar keli žodžiai apie Šimašiaus karūnos „briliantą“ Haroldą, kuris nori organizuoti Vilniaus „naktinį gyvenimą“ Londono pavyzdžiu.

Šių metų vasario mėnesį sužinojome, kad Vilniaus Meras Remigijus Šimašius nutarė suaktyvinti Vilniaus „naktinį gyvenimą“. Reportaže pasisakė transvestitas iš Anglijos Mark Adams Haroldas, vilniečių pramintas „beždžione iš salos“, kuris prieš kelis metus iškoliojo Lietuvą ir už tai buvo išmestas iš liberalų frakcijos miesto taryboje, bet vis dar, kažkodėl, ėda jo iškoliotų lietuvių duoną, nors po to dar sugebėjo purvais apipilti mūsų Tautos didvyrį Kazį Škirpą.

Mark-Adam-copy.jpg

Buvo pasakyta, kad visą „Vilniaus gaivinimo“ planą už 100 tūkstančių turėtų ruošti firma iš Londono, kur naktinis gyvenimas pastaruoju metu suorganizuotas ypač puikiai ir kuo toliau, tuo organizuojamas vis geriau.

Geriausias pavyzdys Vilniui – Londonas, kur išprievartavimų skaičius per vienerius metus padidėjo 20 procentų.

cf98a3f065dca3deed8d576cc05b8c7c.jpg

Vilniaus meras – iš akies trauktas Ostapas Benderis iš „12 kėdžių“, toks „Didysis kombinatorius“, nes tik Benderis šiandien gali Londoną įvardinti naktinio gyvenimo pavyzdžiu.

Anglijos EveningStandard. ir kitos MIP pranešė, kad išprievartavimų skaičius Londone per vienerius metus išaugo net 20%, nuo 6392 išprievartavimo atvejų 2016 metais, iki7613 išprievartavimų 2017-aisiais. Prognozuojamas tolesnis seksualinės prievartos augimas Londone artimiausius 2-5 metus.

Portakas Breitbart seksualinių nusikaltimų priežastimi įvardina multikultūralizmą ir imigraciją – pagrindines liberalo R.Šimašiaus vertybes.

photo_for_gallery_1_91159885.jpg

„Vėliavą į rankas!“, kaip vilniečiai sako, ponui Šimašiui, mūsų Ostapui Benderiui, jo „briliantams“ iš Iraelio ir Anglijos, vieningai kiršinantiems vilniečius.