Konservatorių gerbėjų dėmesiui! Laikas susirūpinti ne tik ta partija kurią mylite, bet ir savo būsena

Autorius: Daugvardas Noreikis Šaltinis: https://www.facebook.com/daugv... 2018-05-22 20:02:34, skaitė 575, komentavo 1

Konservatorių gerbėjų dėmesiui! Laikas susirūpinti ne tik ta partija kurią mylite, bet ir savo būsena


Masonų simbolika ir KGB-istinė priežiūra - tokia ta Lietuvos "laisvė"

Laikas susirūpinti ne tik ta partija kurią mylite, bet ir savo būsena, nes priežastys dėl ko tapatinatės su konservatoriais gali būti toli gražu ne geradariškos.

Yra toks pernelyg kritiškų žmonių ar bendruomenių apibrėžimas - norėdami paslėpti savo "nuodėmes" ima kritikuoti visus aplinkui, tuo būdu sumažindami, bent jau savo arba lengvatikių akyse, tai ką yra padarę netinkamai ir nenorėdami pripažinti savo klaidų arba nesąžiningumo. Nors krikščioniška ideologija besivadovaujantiems, o dabar panašu, kad prisidengiantiems konservatoriams tikrai nederėtų kitų akyse ieškoti šapelio, o savo akyje nepastebėti rąsto.

Apie kokius rąstus kalbu? Labai politika nesidomiu, todėl parašysiu, tik tai, ką iš bendro išsilavinimo prisimenu.

1. Telekomo privatizavimas. Privatizavus telekomą, kaip tai, beje, buvo padaryta neaišku iki šiol, buvo pasirašyta Lietuvos ir Telekomo sutartis, kuri draudė, berods, 10 metų atsirasti Telekomo laidinio ryšio konkurentams, tuo būdu, buvo pažeistas laisvos rinkos antimonopolinis dėsnis. Tuomet visi, ir pensininkai tame tarpe, turėjo mokėti mažne po pusę pensijos už tai, kad galėtų reikalui esant išsikviesti greitąją. Kodėl tai buvo padaryta? Ar buvo skelbtas konkursas? Jei skelbtas nebuvo, tuomet kodėl nebuvo? Jei buvo norima pagerinti laidinio ryšio kokybę, tiesiog galima buvo leisti steigtis naujoms laidinio ryšio bendrovėms, kurios varžydamosis tarpusavyje, bei su Telekomu būtų siūliusios pensininkams geresnės kokybės ir pigesnes paslaugas.

2. Pakso iškėlimas. Nežinau Paksas yra geras ar blogas, bet su šia asmenybe teko daug Lietuvai paplušėti, sudeginti nervų ląstelių. Bet konservatoriai labai nenoriai prisimena, kad būtent jie atvėrė Paksui duris į didžiąją politiką.

3. Mažeikių naftos privatizavimas. Jei ją buvo būtina privatizuoti, kodėl nebuvo skelbtas konkursas? Ir ar tikrai buvo būtina privatizuoti? Juk dabar ji priklauso Lenkijos valstybinei, o ne privačiai įmonei, vadinasi, jei lenkai gali ją suvaldyti, būtų sugebėję ir lietuviai.

4. Atominės elektrinės statyba. Labai konservatoriai norėjo statyti atominę elektrinę, gerai, kad tautos 2012 metais buvo atsiklausta. Pagal dabartinę padėtį matyti, kad ji tikrai būtų labai nuostolinga. Elektros kainos yra nukritusios dvigubai.

5. 2008-2009 metų paskola ne iš TVF 10 mlr eurų už 3 proc., bet iš privačių skolintojų už 10 proc. 

6. Dujų terminalas jūroje už kurį per 10 nuomos metų bus sumokėta dviguba jo kaina, o po to už pilną kainą jį bus galima išpirkti. 
Ar Kubilius nuomojasi automobilį 10 metų sumokėdamas už jį dvigubą kainą, o paskui dar jį kaip naują pilna kaina išperka? Jei jis taip daro su savo automobiliu, tai reiškia, kad jis yra neūkiškas ir jam ne vieta politikoje. Jei jis to nedaro su automobiliu, o tik daro politikoje, tai reiškia, kad jis yra korumpuotas ir gauna " otkatus" arba kaip mėgsta sakyti Vytautas Landsbergis "nuomilžius". Įdomu, ar tik Kubilius tuos nuomilžius gauna ar dalinasi su partijos draugais?

7. Kova su rusais baigiasi ten, kur konservatoriai 75 metams įslaptina buvusių KGB darbuotojų sąrašus, teigdami Rasos Juknevičienės lūpomis, kad jų išviešinimas yra grėsmė nacionaliniam saugumui. 

Dabar rinkdami žmogų į valdžią žinome, kad jis buvo teistas, jei jis teistas buvo, nes įstatymas reikalauja tokį faktą įrašyti į savo rinkiminį aprašymą. Tai, kad žmogus bendradarbiavo su KGB visuomenei neleidžiama žinoti, o juk į KGB kartais būtent ir patekdavo žmonės norėdami išvengti teistumo ir kalėjimo, pavyzdžiui numušę su mašina mirtinai žmogų galėdavo gauti iš KGB pasiūlymą bendrauti su jais mainais už baudžiamosios bylos nekėlimą. Tas pats būdavo ir su homoseksualais, kurių lytinis potraukis tarybiniais metais buvo neteisėtas. Ir ne tik homoseksualais, bet ir pedofilais. Gal tuo galima paaiškinti Kedytės istorijos priežastis ir pasekmes?

Antra vertus, nepaskelbiant KGB bendradarbių sąrašų yra griaunami valstybės pamatai, nes žmonės nežino kas valdo Lietuvą, sąžiningi žmonės ar buvę, o gal dar esami KGBistai saugiai pasislėpę savarankiškos Lietuvos partijose, tame tarpe ir konservatorių. Kaip kitaip paaiškinti tokį konservatorių nenorą išsivalyti, išsigryninti?

Kam prisipažįsta buvę KGBistai? Ar tik ne kitiems KGBistams?

Pabaigai parašysiu, kad kritiškas ( ne kritinis ) mąstymas būna būdingas alkoholikams. Netgi tiems, kurie alkoholio nevartoja. Per jėgą nevartoja. Nes norėtų pasislėpti nuo griaunamojo kritiško mąstymo prigamintų hormonų poveikio sąmonei, protui, jausmams ir kūnui. 

Gerbiamieji, konservatorių gerbėjai, pasitikrinkite ar tokie nesat.

Dar viena pastabėlė. Yra toks posakis " mušk savus, kad kiti bijotų". Konservatorių vadovybė yra išradusi naują pritaikymą šiai taisyklei. Deklaruodami liberalumą ir demokratiškumą, iš tiesų, " mušdami kitus" privertė " bijoti savus", todėl jų partijos nariai ir gerbėjai labai retai pareiškia kritines nuomones apie konservatorių partijos vadovus. Gal net bijo tokią turėti.

Labai išradinga. Kitoks stalinizmas?