Vaidas Žemaitis: Genetiškai kvailas, dirbtinai protingas

Autorius: Vaidas Žemaitis Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-05-23 16:11:19, skaitė 669, komentavo 6

Vaidas Žemaitis: Genetiškai kvailas, dirbtinai protingas

Turbūt teko ne vienam pamatyti, o gal ir pačiam pabūti tame kailyje, kai stengiamasi būti protingu. Beveik visi galvoja, kad protingas yra tas kuris daug skaito ir švitinasi švietimo sistemų programomis.

Ar daug žmonių pagalvoja, kaip pagimdyti protingą vaiką?

Dauguma galvoja, kad vaiką protingu padarys švitinimo sistema prigrūsdama į jo galvelę kokių Sorošo fondų programėlių ar dar kokių svetimibių. Būtent vaikai kai gimsta yra nesužalotos būtybės kurias mes su švitinimo sistemomis iš jų padarome vaikščiojančius biorobotus be loginio mąstymo, suvokimo ir užslopintais gamtos jutikliais.

Vaikų darželis tai apšilimas į bioroboto pasaulį kuris susideda iš fantazijų ir sukurtų taisyklių kurio yra pavadinos teise. Jie jų privalo aklai laikytis, nes kitu atveju jie bus išeliminuoti iš bandos ir pataps atstumtaisiais, arba kitaip liaudyje vadinamais “baltomis varnomis“.

Taigi, nuo pirmų dienų vaikas yra atiduodamas į programavimo įstaigas, kad jį suprogramuotų būti paklusniu sistemos vergu. Po vaikų darželio seka sekanti biorobotizacijos pakopa, mokykla, kurioje vaikas jau gali rinktis kuo jis norėtų būti šioje sistemoje ir kokį vaidmenį joje atliks.

Ir kas keisčiausia, kad visi pasaulio žymūs išradimai yra atlikti ne švitinimo sistemos užaugintų biorobotų, o tiesiog savamokslių kurie ištrūko iš biblinės sistemos atnešto mokslo kuris mano manymu yra klaidingas ir daugelį atvejų žalingas.

Tenka bendrauti su visokio plauko žmonėmis ir atkreipti dėmesį, kad tie kurie baigė daug universitetų ar kitokių švitinimo įstaigų yra viso labo faktologijos nešiotojai nesugebantys visko apjungti į vientisą pasaulėžiūrinį matymą.

Jie dažnai dienų dienas kemša į savo galvas visokių faktų kurie jų galvose vyksta fragmentai, kaip filmas sukarpytas į 40 dalių ir sujungtas bet kaip. Vienas iš mano stebimų profesorių supranta, kad liberalizmas yra žmonijos blogis ir jis tvirkina visuomenę, bet krikščionybė jam yra šventa… Tokių kaleidoskopininkų yra pilna, kaip sakant ant kiekvieno kampo, o tokių, kad pasaulį matytų nedaloma kaip vientisą junginį ir suprastu, ne fragmentais, o tiesiogiai, paeiliui, suprastu kas ką valdo ir kas kam pavaldus, yra labai mažai.

Realiai žmonija gyvena ne savo gyvenimus, o atlieka kapitalistinės – biblinės sistemos aptarnaujančio vaidmenį.

Ar galima gimti protingu?

Pagimdyti protingą vaiką gali tie, kurie visų pirma nevartoja alkoholio, kavos, narkotikų ar dar kitaip sakant nevartoja smegenų tirpiklių. Nes, vaiko kūrimo stadijoje reikalingas sveikas nesužalotas kūnas, t.y du kūnai, kurie formuoja mintyse vaiką, o paskui jį kuria fiziškai.

Vien pasamonėje suformuota mintis, yra didelė dalis visos kūrybos stadijoje, nes ne daugelis prieš planuojant vaiką apie jį galvoją koks jis turėtų būti, ar kokį jį tėvai norėtų turėti.

Dauguma tiesiog juos daro. Padarę, kaip minėjau atiduoda sistemai. Štai ir turime biorobotų armiją, kuriai per švitinimo ir masinio informavimo priemones galima įprogramuoti ką, tik nori.

Ar daugelis susimasto koks turėtų būti vaikas, kokias vertybes jam tėvai diegs, ar jį mokys būti savarankišku ir logiškai mąstyti…

Jeigu tėvai sąmoningi ir neužzombinti sistemos jie turi didelę galimybę pagimdyti protingą vaiką kuriam nereiks “zubrinti“ knygas, o tiesiog pakaks gauti informaciją iš informacinio lauko, kas biorobotui yra nesuvokiama ir laikoma neegzistuojančiu dalyku.

Žinoma, gali biorobotų vaikas ir pats ištrūkti iš šios sistemos, jeigu genetika stipri, sugeba atsispirti sistemai. Tokių atvejų, man žinomas yra ne vienas.

Turime suprasti, kad mokyklose ar kitose švitinimo įstaigose niekada nemokino ir nemokins loginio mąstymo, jose mokina atmintinai išmokti, tas kuris geriau atmintinai išmoks, tas bus laikomas protingu. Išmokai atmintinai, paskui tas “žinias“ panaudojai sprendimuose vienų ar kitų lygčių ir tu jau protingas.

Žmogaus smegenys yra pagrindinis organas kurio pagalba yra valdomas visas kūnas, jautriausios smegenų dalys (neuronai) kurie alkoholio pagalba žūva pirmos, padaro iš žmogaus biorobotą kuris nebejaučia ir nesuvokia daug dalykų, todėl dažnai alkoholikai nesupranta blaiviai mąstančių ir dažniausiai ant jų pyksta.

Žmonėms įdiegta programa, kad per šventes reikia svaigti ir tirpdyti savo smegenis, realiai tai yra lėta savižudybė, bet vienetai tai supranta, o likusi banda toliau svaigsta ir kaifuoja. Alkoholio vartojimo kultūra yra būtent genetinis ginklas prieš bandą, kad šią padaryti paklusnia ir pavaldžia tiems kas šiuos procesus valdo. Tie kurie ištrūksta iš alkoholio ar narkotikų liūno, pradeda suprasti aplinkui vykstančius reiškinius, pradeda jausti gamtą, miške miško dvasią ir tt.

Visi iki vieno alkoholikai (tie kurie vartoja alkoholį) yra kažkieno išmokyti, o tai dažniausiai yra perduodama iš kartos į kartą kaip šeimos tradicija. Jeigu tėvai vartojo alkoholį ir per šventes buvo tradicija svaigti, tai greičiausia tai atkartos ir vaikai, o būtent, jie norės tai padaryti kuo greičiau ir tapti suaugusiais, tokiais kaip tėvai.

Apsiskaitę alkoholikai ir narkomanai

Profesoriai, mokslo daktarai ir kitokio plauko apsiskaiteliai, kurie save laiko elitu yra sistemos tarpininkai per kuriuos yra žalojami mūsų vaikai. Jie patys to suvokti negali, nes tai neįeina į jų programą ir suvokti jie realiai neturi su kuo, nes smegenų jautriausi neuronai yra numarinti alkoholio pagalba.

Tokia pat situacija ir politikoje, bendros pasaulėžiūros supratimo beveik nėra nei vieno politiko, visi kalba tai kas jų galvose suprogramuota be loginio mąstymo, o jeigu išgirsta kitokią nuomonę jie atmeta kaip netiesą, nes tai ką jie išgirsta neatitinka jų galvose turimai informacijai.

Išeitis viena, mažiau svaigti, dažniau būti gamtoje ir suprasti, kad mes esame gamtos dalis ir nėra jokių religinių personažų už mus kažką darančių, o tiesiog yra gudručių gaujos kurios valdo procesus kurių jūs nesuprantate.

Nesuprantate todėl, kad vartojate alkoholį, o vartojate todėl, kad nesuprantate.
Atsisakykite svaigimų, nustokite būti sistemos niekais, pasistenkite tapti žmonėmis ir neleiskite, kad su jumis elgtųsi kaip įrankiu, nes jūs turite visus šansus būti ŽMOGUMI.

Vaidas Žemaitis