Nuogu tarpukoju valdoma Lietuva: Oksanos ir Dalios lyginamasis aspektas

Autorius: Kristina Sulikienė Šaltinis: https://visuomenedotcom.wordpr... 2018-05-24 11:42:59, skaitė 1912, komentavo 6

Nuogu tarpukoju valdoma Lietuva: Oksanos ir Dalios lyginamasis aspektas

Oksana neįleido Simo namo – jis nusiųstas į areštinę. Dalia nepraleido naujos ministro kandidatūros.

Oksana pakeitė namų spynas, Simui bus sunku įeiti. Dalia Serbijoje auklėjo Prezidentą nemylėti Rusijos.

Oksana nenori kalbėti apie interviu, kurį ji davė nuogu tarpukoju. Dalia nenori paaiškinti KGB dokumentų apie įvykį viešbutyje su suomių turistėmis.

Ir taip toliau, ir panašiai: jaunystės klaidos esą yra jų asmeninis reikalas, bet jos abi išauklės ir išugdys Lietuvą.

Tauta prismeigusi akis ir sulaikiusi kvapą turi laukti – o kaipgi pasibaigs Oksanos ir Simo skyrybos, dėl kurių dar niekas nesikreipė?

Kaip ir „zajka“ Dalia – ar ji paskelbs karą Putinui, ar nepaskelbs?

Visų šitų laisvo elgesio Oksanų, Dalių ir kitų „pupyčių“ „valdymo metodai“ tie patys – pirma jos paleistuvauja jaunystėje, juodai trankosi po užsienius, darkosi pusnuogės vakarėliuose, po to jos staiga tampa „politikėmis“, „grožio ambasadorėmis“, o kai kurios kaip Mūsų Dalia – ir „valstybės vadovėmis“.

Tiek Oksanai, tiek Daliai būdinga ta pati senatvinė demensija, jog jos abi pamiršo, iš kokio kevalo išsirito.

Laisvas elgesys ir yra laisvas elgesys, ir jis visada ir visur prasimuš visame kame.

Tiek „pupytė“ Oksana, tiek ir „zaika“ Dalia valdo mases, kurios sulaikę kvapą seka kiekvieną šių „įžymybių“ žingsnį.

Tačiau palyginimui pasakysiu, jog tamsi minia labiau diskutuoja ir komentuoja po straipsniais apie Oksaną, negu apie Dalią. Todėl Dalia gali būti rami: kol yra „pupytė“ Oksana, jinai ją pridengia savo didele silikonine krūtine.

Tamsi minia nesuvokia, jog „tulpių“ laiškai yra didesnis skandalas negu „paksorgeitas“.

Tamsi minia net nežino, kad Rolandas Paksas galės kandidatuoti prezidento rinkimuose. Beje, LL kažkuriuo momentu išsiaiškino, jog net pats prezidentas to nežino arba nebenori žinoti, po LL straipsnių sužinojo, ir atsiėmė žodžius apie tai, kad nekandidatuos.

Tamsi minia šiuo metu geriau žino Oksanos liemenėlės ir batų dydį, negu „zaikos“ Dalios gimimo datą, išsilavinimą ir šeimos ryšius.

Valstybės valdymas nuoga subine arba dar geriau – nuogu tarpukoju – pasiteisinęs metodas. Ne veltui karalių meilužės ilgainiui imdavo daryti lemiamą įtaką valstybėje, o sugulovių vieta buvo labiau vertinama negu žmonos.

Tai, jog Lietuvoje įvestas nepadorios moters gynimo kultas, galėjome pastebėti dar per garsųjį „Klonio šturmą“, kur padoriai teisėjai Neringai Venckienei, kurios niekas gyvenime neužfiksavo viešoje vietoje su šampano taure, ar su nepadoriai gilia iškirpte, buvo „valstybės vardui“ užlaužtos rankos, ir atimtas globojamas vaikas, o laisvo elgesio mergina, apsupta ne mažiau 240 „pareigūnų“ „saugiai išgabenta“ į nežinią.

Laisvo elgesio „šventoji motina“ gyvena iki šiol saugoma už mūsų visų pinigus, o Neringa Venckienė kelintas mėnuo matuoja kietą Čikagos areštinės gultą.

„Pupytė“ iš „Olialia“ konglomerato Klonio metinių proga suorganizavo pogromą prieš savo pačios vaiką, ir, pakartodama visų paleistuvių pažibos „triumfą“, kai ji nešė klykiantį vaiką sukryžiuotom kojom, „vykdydama teismo nutartį“, su ne mažiau 40 policininkų ir dargi „Aro“ snaiperiais nuo stogų, užlaužė rankas savo sūnui, ir išnešė jį iš saugios aplinkos į savąją – „Olialia“, nesaugią ir smurtinę, aplinką, remiantis Klonio patirtimi, vaiką nešti padėjo su vykdymo procesu niekaip nesusijęs asmuo.

“Olialia” reklamos veidui Ingridai 2018 gegužės 17-ą dieną 40 policininkų padėjo išsinešti klykiantį sūnų iš tėvo ofiso.

Kai MG Baltic kaltinamas valdęs Lietuvą, o Ramutis Jancevičius – prokuratūrą kaip MG vietininkas, neišeina nesutikti. Bet jūs pasižiūrėkite, kaip Lietuvą valdo PLIKU TARPUKOJU kažkokia Oksana, už kurios stovi arabų šeichų pasaulis.

Kaip šios nedorovingos moterys, apsikarstę blizgučiais, giliomis iškirptėmis pridenginėja savo „zaiką“ Dalią, kad tik nuo jos nenukristų nė plaukas, ir nuo jos mėlyno Stalino tipo surduto su kažkodėl parinktu aristokratiniu raštu – nė siūlas.

Kaune žinau atvejį, kad mafijai sušaudžius kovos menų specialistą Remigijų, jo „zaika“ gyvena užgrobusi jo šeimos nuosavybę, apsistačiusi vyrukais iš jėgos sporto pasaulio. „Zaika“ net neleidžia laidoti mirusiojo, ir pelenus laiko namie ant spintos. Ir visiems gerai, nes „zaika“ yra blondinė, ir ji yra teisi. Jeigu kam neaišku – vyrukai kvadratiniai iš jėgos klubo išaiškins.

Tai visiškai analogiška „zaikos“ Dalios elgesiui, kai ji valdo „valstybę“, apsiskydavusi ne mažiau 11 apsaugininkų, daugelis jų – 160 cm ūgio.

Kadafis mėgo apsaugininkes – labai aukštas moteris. Mūsų Dalia mėgsta apsaugininkus – labai žemus vyrus.

Kiekvienas savo saulėlydį pasitinka skirtingai. O „zaika“ Dalia jį pasitinka apsistačiusi dar ir pliko tarpukojo žvaigžde, „pupyte“ Oksana.

O kad ir kitos pupytės atlotų, kai ateis laikas, joms organizuojami smurtiniai vaikų ėmimai. Žiūrėk dar, kad Oksana smurtu ir Simo iš „Lietkabelio“ nesusigrąžintų. Juk reikia. Juk ji nori. Juk ji valdžia. Nors ir nuoga sėdyne, ir nuoga krūtine, bet tokia slaviškai plačia, kaip jos buvusi Tėvynė Ukraina, kuri kariauja už mus visus, ir už nieką.

Priprasti prie karo Ukrainoje Europa neturi teisės, pareiškė Estijos prezidentė.

Zaika Dalia pasakė „aha“, ir padidino ginkluotės tiekimą. O „pupytė“ Oksana iškėlė naują triusikų ir lūpdažių skandalą, ir viskuo apkaltino visažistę iš Panevėžio.