Vachabitinius teroristus kuruojančios intervencinės JAV-ų gaujos įvykdė teroro atakas prieš Sirijos Arabų Respubliką

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-05-24 18:36:13, skaitė 558, komentavo 1

Vachabitinius teroristus kuruojančios intervencinės JAV-ų gaujos įvykdė teroro atakas prieš Sirijos Arabų Respubliką

Sirijos Arabų Respublikoje veikiančias teroristų grupuotes kuruojanti JAV, davė komandą savo intervencinėms pajėgoms surengti teroristines atakas prieš Sirijos Arabų Respubliką, ketvirtadienį anksti ryte pranešė valstybinė žiniasklaida, nurodžiusi, kad smūgiai padarė tik materialinės žalos.

„Šį rytą buvo smogta mūsų karinėms pozicijoms rajone tarp Abu Kamalio ir Hmeimeho. Tai buvo Amerikos koalicijos aviacijos ataka“, – nurodė valstybinė naujienų agentūra SANA, remdamasi kariniais šaltiniais.

Vienas neįvardytas šaltinis agentūrai sakė, kad smūgiai padarė materialinės žalos, bet aukų buvo išvengta.

Abu Kamalis ir Hmeimehas yra rytinėje Deir az Zoro provincijoje, kur Rusijos remiama Sirijos Arabų Respublikos armija baigia naikinti JAV ir Saudo Arabijos monarchų prižiūrimus teroristus, pasiskelbusius „Irako ir Levanto Islamo valstybe“.

Sirija yra išvadavusi beveik visą savo teritoriją iki Eufrato upės vakarų krante, o JAV banditų kuruojami kurdų separatistai ir likę dar nesunaikinti vachabistai, užgrobę didžiąją dalį teritorijos į rytus nuo Eufrato.

Intervencinių JAV gaujų vadovai ir kurdų separatistai, kol kas nekomentavo valstybinės žiniasklaidos pranešimų apie JAV įvykdytus teroro aktus prieš Sirijos Arabų Respubliką.