Žydiškas ping pongas per rusų ir lietuvių galvas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-05-29 09:37:11, skaitė 745, komentavo 0

Žydiškas ping pongas per rusų ir lietuvių galvas

https://2.bp.blogspot.com/-B2v8ZAGBujU/Wwzd23JgJUI/AAAAAAAAJ-I/9sVxRUtQ29cnRzLyTqReoqUYPvHZYZQZwCLcBGAs/s1600/Octopus-playing-ping-pong-Betfair.png

V.Landsbergis ir D.Grybauskaitė mums nuolatos kartoja, kad „rusai puola“, o aš žinau, kad tai tėra židiškas ping pongas.

Žydai yra gerai įvaldę kiniečių žaidimo ping-pongo subtilybes. Italų pirklys ir keliautojas Marco Polo (1254-1324), atvykęs į Kiniją, čia jau atrado žydus. Ping pongą žaidžia vienas ar du žaidėjai iš kiekvienos pusės, kurie vieni kitiems virš tinklelio atmušinėja nedidelį kamuoliuką. Žydiškas ping pongas nuo kinietiško skirias tuo, kad jis žaidžiamas politikoje, tarp skirtingose šalyse gyvenančių žydų, kurie vieni kitiems servuoja kaltininimus ir tarpusavyje kiršina kaimynines tautas. Kam to reikia? Kad valdyti. Julijus Cezaris: “Skaldyk ir valdyk”.

Žydų kilmės Lietuvos politikas Vytautas Landsbergis jau trečią dešimtmetį kultivuoja žydišką ping pongą. Pagrindinė kryptis, į kurią jis tris dešimtmečius servuoja savo žydiško ping pongo kamuoliukus yra rusų tauta. Lietuvoje susikūrė net visa komanda šio sporto entuziastų ir ne vien iš žydų. Joje daugybė lietuvių, taip vadinamų "šabesgojų", patarnaujančių Landsbergiui jo ping pongo žaidime ir kenkiančių Lietuvos valstybei.

Rusijoje daugybė žydų, šio ping pongo specialistų (Ukrainos temos grosmeisteriai - V.Solovjovas, E.Satanovskis). Jie, dėl savo užimtumo tarpusavyje kiršinant rusus su ukrainiečiais, negalėjo skirti pakankamai laiko lietuviams. Lyg šiol šios srities grosmeisteriu Rusijoje buvo jų žymus politikas-liberalas Vladimiras Žirinovskis, Rusijos liberalų-demokratų partijos vadovas. Dėl jo ping pongų nuolatos Lietuvoje atjungiama Rusija 1 televiziją.

Pastaruoju metu susiformavo žydiško ping pongo žaidimo tarp Lietuvos ir Rusijos grosmeisterių dvejetai. Prie Landsbergio jau senokai prisijungė prezidentė Dalia Grybauskaitė, o prie Vladimiro Žirinovskio, garsiausias žydų žurnalistas Rusijoje – Vladimiras Pozneris. Šiais metais Pozneris pasiuntė labai stiprius smūgius į Lietuvos pusę: „sutrinė į miltus“ Dalią Grybauskaitę, liejo „krokodilo ašaras“ dėl lietuvių-nacistų persekiojamos jo tautietės Rūtos Vanagaitės, o paskutinis jo kirtis buvo lietuviams Rusijos žydų televizijoje „Dožd“, kurioje buvo kalbama apie žydų aktoriaus ir režisieriaus Michailo Chabenskio filmo "Sobibor", kuris buvo filmuojamas ir Lietuvoje. “Dožd“ pokalbyje skambėjo R.Vanagaitės tema: „lietuviai – žydšaudžiai“.

Poznerio pasirodymas šiame Lietuvos-Rusijos žydiškame ping ponge yra lakmuso popierėlis: pakvipo pinigais. Paskutinis Poznerio benefisas vyko Peterburgo ekonomikos forume, kur jis „advokatavo“ bankininkui - „žulikui“.

Pinigais kvepia dideliais. Nesenai JAV priimtas įstatymas 447 dėl žydų turto restitucijos. Jau dabar žydų bendruomenėje vyksta nesutarimai dėl Lietuvos žydams mokamos kontribucijos, kuri siekia per metus tris milijonus eurų. Tai kas darysis, kai žydai ims iš Lietuvos išmušinėti milijardus!?

Ukrainoje gyvena garsus publicistas Eduardas Hodos, kuris save vadina „žydų eiliniu kariu, kovojančių prieš žydišką fašizmą“. Tai jis pirmasis aprašė žydiško ping pongo partiją tarp Ukrainos ir Rusijos žydų žurnalistų, jų vykdomą šių giminingų slavų tautų tarpusavio kiršinimą. Ačiū jam už šią įžvalgą.

Savo ruožtu, aš noriu perspėti visus Lietuvos piliečius. Nežaiskim V.Landsbergio ir D.Grybauskaitės ping pongų, nes jie skirti mums kvailinti, valdyti ir pavergti.