Ar „Delf“ ir A.Užkalnio tikslas - kurstyti nesantaiką Lietuvos visuomenėje?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-06-02 15:48:14, skaitė 736, komentavo 1

Ar „Delf“ ir A.Užkalnio tikslas - kurstyti nesantaiką Lietuvos visuomenėje?

https://2.bp.blogspot.com/-xXA-lXV2BSc/WxE1PZHazuI/AAAAAAAAKAQ/sD9xiHJ3Xu44mGRW7r4JmqpzUR-qa_vywCLcBGAs/s1600/igor4-15021812103810_10.jpg

Mano nuomone, gegužės 31 dieną portale „Delfi“ paskelbtas Andriaus Užkalnio straipsnis „Užkalnis. 10 kasdienių požymių, kaip atpažinti slaptąvatniką“ yra ekstremistinis, visuomenėje kurstantis nesantaiką, skatinantis rusofobiją, rasizmą, segregaciją. Save gerbianti MIP neskelbtų tokio turinio rašinių. Buvau kiek geresnės nuomonės apie šį portalą, klydau.

1_d0ae619b0d5ef07c7addb50bc183b31b.jpg

Man, biomedicinos daktarui, šį tą išmanančiam apie žmogaus genetiką ir biochemiją, molekulinius funkcionavimo mechanizmus, nekyla abejonių, kad tokiais atvejais turime reikalą su smegenų funkcijos patologija. Žmonija dar nepamiršo tokio ligonio, idioto ir nusikaltėlio iš Vokietijos, kuris ėmė skirstyti žmones, klijuoti jiems geltonas šešiakampes žvaigždes. Aš kalbu apie Adolfą Hitlerį. Ponas Užkalnis ir „Delfi“ eina šiuo Hitlerio pramintu taku ir ėmėsi Lietuvos piliečių segregacijos, skirstymo į „vatnikus“ ir „ne vatnikus“. Gal ryt jie kvies uždaryti „vatnikus“ į getus, o poryt juos varyti į Panerius?
 

1_1ebd05cd7ad01a9460318043e713a6a0.jpg

Iš kur atsirado etiketė „vatnikai“?

Lietuvoje žodį „vatnikai“ pirmasis panaudojo vienas nusenęs  konservatorijos marksizmo-leninizmo profesorius. Jis Lietuvos visuomenės „meilę“ nusipelnė už jai skleidžiamą nuolatinę neapykantą ir klijuojamus epitetus: „šunauja“, „runkeliai“, „kirmėlynas“, „kagėbynas“, „purvasklaida“ ir pan.

Tačiau „vatnikų“ epiteto išradimo laurai vis tiktai yra skiriami ne marksizmo-leninizmo profesoriui, o jo tautiečiui iš JAV Robert Levi ("Cato Institute",Vašingtonas). Iš čia etiketė „Vatnikas“ buvo išplatinta po platųjį pasaulį, o po pusės metų pasirodė Rusijos socialiniame tinkle VK (vk.com/louise_muller).

Kokie Lietuvos gyventojų kiršinimo ir segregacijos tikslai?

Jie pjudo tarpusavyje Lietuvos piliečius, kad šie netrukdytų vogti, plėšti Lietuvos valstybę. „Skaldyk ir valdyk“ - Julijaus Cezario valdymo formulė, per du tūkstančius metų nepraradusi aktualumo.

Apie rusų ir lietuvių kiršinimo tikslus aš jau paminėjau savo straipsniuose:

http://lebionka.blogspot.com/2018/05/zydiskas-ping-pongas-per-rusu-ir.html

http://lebionka.blogspot.com/2018/05/landsbergistinio-konservatyvizmo.html

http://lebionka.blogspot.com/2018/05/vatnikaieu-steigeju-ziniai-sios-mano.html

http://lebionka.blogspot.com/2018/05/landsbergizmas-kapitalizmas-kretinizmas.html

http://lebionka.blogspot.com/2018/05/konservatoriai-mus-gasdina-rusija-ar.html

„Narsiojo kareivio Šveiko" autorius Jaroslavas Hašekas yra sakęs, kad „per vieną naktį austrų šnipai ir čekų tautos kankintojai tapo didžiausiais patriotais.“ Taip įvyko ir Lietuvoje. Visi šliužai komunistai ir jų išperos dabar ant lietuvių patriotų segioja „vatnikų“ etiketes. Tai aš kalbu ne apie užkalnius ir kitus panašaus evoliucinio lygio atstovus. Jie daugiau galėtų būti Zoologijos ir Parazitologijos objektais.