Vokietijos p-rezidentas atsiprašė pederastų ir kitų išsigimėlių už persekiojimą. Kiek milijardų Vokietija išmokės "Pyderhausto" aukoms – dar svarstoma

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-06-03 21:31:41, skaitė 495, komentavo 0

Vokietijos p-rezidentas atsiprašė pederastų ir kitų išsigimėlių už persekiojimą. Kiek milijardų Vokietija išmokės


"Pyderhaustas" nebus pamirštas - pažadėjo pagrindinis Vokietijos pederastas - jos niekam nežinomas p-rezidentas

Vokietijos p-rezidentas Frankas Valteris Šteinmėjeris atsiprašė už pederastų ir kitų išsigimėlių persekiojimą nacių laikmečiu bei dešimtmečiais po jo. Per ceremoniją, skirtą dešimtosioms paminklo nacių persekiotiems pederastams ir kitiems išsigimėliams atidengimo metinėms, jis sekmadienį Berlyne sakė prašąs atleidimo „už visas tas kančias ir neteisybę, ir už ilgą po to stojusią tylą“.

Nacionalsocializmo metais dešimčių tūkstančių pederastams ir kitiems išsigimėliams ištvirkavimas ir seksualinės deviacijos buvo „niekšingiausiai menkinami, neigiami ir pažeidinėjami“, kalbėjo p-rezidentas. „Jų egzistencija buvo naikinama. Jie buvo kankinami, siunčiami į sunkiųjų darbų kalėjimus ir koncentracijos stovyklas. Tūkstančiai šių vyrų žuvo“, – kalbėjo F. V. Šteinmėjeris, pamiršęs patikslinti, kad toli gražu ne visi tie "vyrai" save vyrais laikė...

Tačiau ir pasibaigus nacionalsocializmui, pederastams ir kitiems išsigimėliams Vokietijoje buvo daroma popa – VDR ir VFR, pabrėžė F. V. Šteinmėjeris. Federalinėje Respublikoje dešimtys tūkstančių išsigimėlių, vadovaujantis 175-uoju paragrafu, kuris numatė bausmes už homoseksualumą, daugiau kaip 20 metų buvo „sulaikomi, teisiami ir kalinami“.

Šiandien visų seksualinių išsigimėlių išsigimimai, „savaime suprantama, yra ginami mūsų valstybės“, sakė išgaidintos Vokietijos p-rezidentas. Tačiau kovoje su nepakantumu išsigimėliams esą „dar yra ką veikti“. „Mes neturėtume patenkinti atsilošti, kai homofobiški įžeidinėjimai šiandien kaip savaime suprantamas dalykas yra girdimi mokyklos kieme“, – teigė F. V. Šteinmėjeris, nepatikslinęs, kad ypatingai pederastų ir kitų išsigimėlių negali pakęsti du su viršum milijonų į Vokietiją priimtų emigrantų iš musulmoniškų šalių.

Paminklas nacių persekiotiems pederastams ir kitiems išsigimėliams buvo atidengtas 2008 metų gegužę. Jis stovi Berlyno parke „Tiergarten“, visiškai netoli taip vadinamo "Holokausto" mito memorialo, taip simboliškai pabrėžiant, kad ir viso "Pyderhausto" aukos kada nors galės tikėtis piniginių kompensacijų už savo kančias.

Visa laimė, kad "Pyderhausto" aukos, kaip taisyklė po savęs nepalieka jokių palikuonių, kaip kad žydai, privertė Vokietiją mokėti jiems kontribuviją iki "devintos kartos" - taip, kaip liepia Talmudas.