Birželio 6-ąją Vilniuje – Akcija ,,PAKILKIM, ŽMONĖS PAVERGTIEJI!” Po jos G. Grabausko ir Ž. Razmino teismas

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-06-04 11:42:58, skaitė 595, komentavo 0

Birželio 6-ąją Vilniuje – Akcija ,,PAKILKIM, ŽMONĖS PAVERGTIEJI!” Po jos G. Grabausko ir Ž. Razmino teismas

Lietuvoje ir toliau sukasi represijų ratas. Profašistinis režimas tikrai ,,veikia“, jau toks lietuviškas ,,demokratijos rojus“, kad iš jo į Vakarus pabėgo apie du milijonai žmonių.

Kaip taikliai teigia docentas E. Satkevičius-,,Vyksta Lietuvos gyventojų išvarymas į Vakarus“. Tačiau dėl to niekas bylų nekelia, kaip nekeliama bylų ir korupcijos pelkėje atsidūrusiai prezidentei, ir jos korupciniams globotiniams L. Kasčiūnui, A. Anušauskui bei kitiems profašistiniams veikėjams.

Tuo tarpu nuo birželio 6 d. Vilniuje vyks politinio teismo proceso (taip vadinamos ,,antikonstitucinės bylos“) tęsinys. Teisiamųjų suole- Socialistinio Liaudies fronto pirmininkas Giedrius Grabauskas ir aktyvus visuomenininkas Žilvinas Razminas.

Jie ir toliau bus teisiami dėl antikarinės ir antikorupcinės pozicijos-jog laikė ar platino lapelius prieš euro įvedimą bei Lietuvos narystę agresyviame NATO bloke bei JAV – ČŽV kalėjimų Lietuvoje. Politinėse bylose jau nuteisti jų kolegos O. Titorenko,  D. Šulcas, A. Drižius, D. Raugalienė, J. Jermalavičius ir Lietuvos patriotai. Jau nužudyti patriotai, kovotojai už laisvę P. Šliužas, S. Rakauskienė, I. Krinickis, Ž. Šumskis, J. Vedeckis.

Birželio 6 d. nuo 8.45 val. Lukiškių aikštėje prie LR Apeliacinio teismo vyks akcija ,,Pakilkim, žmonės pavergtieji !“. Nuo 9.30 vyks G. Grabausko ir Ž. Razmino teismas

Ateikime į Lukiškių aikštę ir tarkime:
Taikai TAIP! Tautų Draugystei TAIP! Teisingumui TAIP!
Fašizmo atgimimui NE! Politinėms represijoms NE! Lietuvos žmonių išvarymui į Vakarus NE!

Socialistinis Liaudies frontas
Lietuvos žmogaus teisių stebėtojų sąjunga
Lietuvos Taikos gynimo komitetas
Kontakt. Tel. 8 606 33268